סקר חדש.

The West Star

New member
שלי

גיטריסטים Wes Montgomery Steve Howe Jerry Gracia קלידנים Bobby Timmons טוני באנקס ההוא מהאטפילד

pinnacle

New member
הבחירות שלי

בפרוג אני מפריד בין התקופה הקלאסית של שנות ה-70 לניאו פרוג והפרוג מטאל של סוף המאה ה-20 ותחילת המאה ה-21 בגלל החשיבות ההסטורית של להקות שנות ה-70 לעומת היכולות הוירטואוזיות של נגני הפרוג בשנים האחרונות. גיטריסטים ברוק המתקדם שנות ה-70: STEVE HOWE - YES ALEX LIFESON - RUSH JAN AKKERMAN - FOCUS 3 זה מעט מדי בשבילי אבל אין מה לעשות. גיטריסטים ברוק המתקדם בשנים האחרונות: ROINE STOLT - THE FLOWER KINGS,KAIPA,TRANSATLANTIC למרות שהוא היה ב-KAIPA גם ב 1975-1978 JOHN PETRUCCI - DREAM THEATER ALAN MORSE - SPOCK'S BEARD גיטריסטים לא ברוק המתקדם: JIMI HENDRIX RITCHIE BLACKMORE - DEEP PURPLE,RAINBOW,BLACKMORE NIGHT JIMI PAGE - LED ZEPPELIN וגם G3 בכל ההרכבים, ועוד רבים וטובים. קלידנים ברוק המתקדם בשנות ה-70: KEITH EMERSON - NICE,ELP TONY BANKS - GENESIS KERRY MINEAR - GENTLE וגם כאן אני מקפח המון קלידנים מצויינים שראויים להיות ברשימה. קלידנים ברוק המתקדם בשנים האחרונות: NEAL MORSE - SPOCK'S BEARD,TRANSATLANTIC TOMAS BODIN - THE FLOWER KINGS JORDAN RUDESS - DREAM THEATER קלידנים לא ברוק המתקדם: JON LORD - DEEP PURPLE,WHITESNAKE RAY MANZARACK - THE DOORS אני מקווה שרשמתי נכון את שמו MATTHEW BELLAMY - MUSE הפתעה!!!

amit7349369

New member
שלי

גיטרה : 1.רוברט פריפ 2.סטיב האקט 3.ג'ון פטרוצ'י ומתחום הבלוז: סטיבי ריי וון,אריק קלפטון,גימי,ג'ף בק,ג'רי גרסיה,סטיב ווי... קלידים: גורדן רודס קית אמרסון טוני בנקס

boten d

New member
שלי

גיטריסטים 1)פטרוצ'י 2)הנדריקס 3)פריפ קלידנים 1) ג'ורדן רודס 2)שחכתי את השם שלו (ג'נסיס) 3)קית' אמרסון

מורנא007

New member
../images/Emo154.gif

Guitar: Steve Hillage Roine Stolt Steve Howe Keyboards: Jordan Rudess Rick Wakeman Keith Emerson

Metheny

Member
...

גיטריסטים : 1. Andy Latimer 2. Steve Hackett 3. Alex Lifeson קלידנים : 1. Tony Banks 2. Rick Wakeman 3. Peter Bardens

epitaph

New member
יאללה...

גיטריסטים: סטיב האו דייב קלמסון (מקווה שרשמתי נכון) אנדרו לאטימר קלידנים: פיטר בארדנס דיוויד סינקלייר וינסנט קריין

epitaph

New member
וואלה, איך שכחתי...מחליף...

בצר רב את וינסנט קריין בגרינסלייד.

vogre

New member
עוד רשימה

גיטרה 1.קאואבאטא מאקוטו 2.פרד פרית 3.ריצ'ארד פינחס קלידים 1.לאססה הולמר 2.פין צירלר 3.יו בנטון

gil2765

New member
my list

guitars : Gillmore Stolt Petrucci Keys: Tony Banks Neal Morse Bodin Drums: Portnoy Peart Collins

FunkyMonk

New member
ושלי:

גיטריסטים: David Gilmour Steve Howe Steve Hackett (נאלצתי להחליט בין רוברט פריפ לבין סטיב האקט, הלכתי על האקט, אם כי מבחינה טכנית אינו טוב מפריפ, אני אוהב יותר את הלחנים שלו. קרימסון יכולים להיות יותר מדי כבדים מדי פעם..) קלידנים: Tony Banks Rick Wright Rick Wakeman עכשיו חשבתי על זה... ג'ון אנדרסון מנגן על משהו?

וינסנטי

New member
למטב ידיעתי...

הוא מנגן בערך על הכל באלבומי הסולו שלו- גיטרות, תופים, קלידים, כלים מוזרים מלך תדע מאיפה.. אבל בכללי, הוא יכול לנגן על הכל.

epitaph

New member
לפחות לפי ההופעות...

לרוב על כלי הקשה או איזה תוף מרים, אולי גם איזה גיטרה אקוסטית...

joshua25

New member
לאחר לבטים רבים

ולאחר שהעליתי בזכרוני להקות רבות ככל האפשר, כדי לבחור מתוך מאגר גדול ככל האפשר , הגעתי לבחירה הבאה: גיטריסטים: 1. ריצ'י בלאקמור - דיפ פרפל. 2. ריצ'י בלאקמור - דיפ פרפל. 3. ריצ'י בלאקמור - דיפ פרפל. קלידנים: 1. ג'ון לורד - דיפ פרפל. 2. ג'ון לורד - דיפ פרפל. 3. ג'ון לורד - דיפ פרפל.

למעלה