סקר חדש.

וינסנטי

New member
סקר חדש.

1. מי הם שלושת הגיטריסטים האהובים עליכם ברוק המתקדם? [או בכלל..] 2. מי הם שלושת הקלידנים האהובים עליכם ברוק המתקדם?

Rudess

New member
תשובות

Guitar: John Petrucci Roine Stolt Steve Howe Keyboards: Jordan Rudess Rick Wakeman Tomas Bodin

RamiSun

New member
מעתיקן!!!!!!!

כמו שלי בדיוק רק אצלי הסדר שונה.... קודם כל ה"יס"ים אחרי זה ה"דרימ"ים ואחרי זה ה"סטולט"ים

Rudess

New member
אני?!

מה עשיתי?!
לא ממש סידרתי את זה לפי סדר, כי אם כך , הייתי שם את בודין לפני וייקמן.

עמית ע

New member
../images/Emo168.gif

בחירות בשליפה, יש סיכוי טוב שאני אצטער ששכחתי מישהו אח"כ. גיטרה: פיל מילר (האטפילד, נשיונל הלת') יאן אקרמן (פוקוס) סטיב האקט (ג'נסיס, סולו) קלידים: קית' אמרסון - למרות שהוא מגלומן וחנטרשן לא קטן. דייב סטיוארט (אג, האטפילד, נשיונל הלת') בריאן אוגר (טריניטי, אובליביון אקספרס)

B a z a

New member
הקול שלי הולך ל:

גיטריסטים: 1) דייב גילמור 2) רוברט פריפ 3) סטיב האו קלידנים: 1) קרי מיניר 2) טוני בנקס 3) קית' אמרסון, למרות הכל לא פרוג: ג'ימי הנדריקס + ג'ון לורד (כן, כן, אני יודע שדיפ פרפל היו להקת פרוג בהתחלה) לא סובל את ריק וויקמן הפלצן

Liorking

New member
תשובות

גיטריסטים: גילמור, האו ולאטימר (לא משוגע עליו, אבל עדיף על האחרים) קלידנים: רייט, וייקמן, וינווד

MajorWinters

New member
Happy Pi day

גיטריסטים: 1.אנדרו לטימר 2.פיל מילר 3.סטיב האו קלידנים: 1.קית' אמרסון 2.ג'ורדן רודס 3.דייב סטוארט

Rapid נאור

New member
גיטריסטים

לאטימור פייג' ואו האו או בלאקמור קלידנים אם מחשיבים את דיפ פרפל אז ג'ון לורד אמרסון וויקמן

JohnPaul

New member
גיטריסטים וקלידנים

גיטריסטים בפרוג: 1. רוברט פריפ. 2. סטיב האו. 3. פרד פרית'. גיטריסטים לא בפרוג: 1. ג'ון מקלפלין. 2. דוויין אולמן. 3. ג'ימי הנדריקס. 4. אריק קלפטון. קלידנים בפרוג: 1. קית' אמרסון. 2. ריק ווייקמן. 3. דייב סטיוארט. קלידנים לא בפרוג: 1. צ'יק קוריאה. 2. הרבי הנקוק. 3. ג'ון לורד.

Mr Mustard

New member
נראה שלפחות בגיטריסטים יס מנצחים

שוב... גיטריסטים: Steve Howe (מה לעשות, פשוט גאון...) Steve Hillage (ניגן עם Gong+ קריירת סולו די מפוארת) Jimi Hendrix קלידנים: Stevie Winwood (מTraffic ועם כל להקה שניה בסיקטיז\סבנטיז) Ian Underwood (ניגן עם זאפה, ראה the Grand Wazoo) Dave Stewart (ניגן עם Hatfield & the North, National Health, Egg והמון התארחויות בהכל...)

Mr Mustard

New member
לאחר שחרשתי קצת על Reniassance

(טוב נו, רק על Illusion ושחאזרדה), אבל בכל זאת, אני מחליף את Ian Underwood בKeith Ralf הקלידן של רנסאנס.

עמית ע

New member
יש רק בעיה קטנה

בשני האלבומים שציינת מנגנים שני פסנתרנים שונים... באילוז'ן זה ג'ון הוקן, בשחרזדה ג'ון טוט.

Mr Mustard

New member
שיט ../images/Emo4.gif

טוב אז אני אלך על ג'ון טוט, בעיקר בזכות השיר הראשון, A Trip to the Fair, שיר פשוט מאלף.

giloni

New member
מה גם

שתהילתו של ראלף באה לו משני דברים: א. היותו סולנה היחיד של Yardbirds בית היוצר של הבלוז-רוק הבריטי ב. מותו הנורא בהתחשמלות באולפן יקי

The Cabana Boy

New member
שלי

גיטריסטים - 1.סטיב האקט. 2.סטיב האו. 3.Alex Lifeson קלידנים - 1.קרי מיניר. 2.טוני באנקס. 3.שלמה גרוניך.

Bardogo14

New member
דעתי

1. רוברט פריפ. 2. דיוויד גילמור. 3. סטיב האו. 1. מיניר. 2. לורד. 3. באנקס.

בחירתי

גיטריסטים: גילמור והאקט קלידנים: פטריק (הפודל) מוראז והקלידן של ואן דר גראף ששכחתי את שמו (לא הסולן שגם ניגן על קלידים אלא הקלידן הרציני שבונה היום אוגבים) (אם מישהו יודע את שמו זה יהיה נחמד) בכל מקרה זה הדירוג שלי, בכוונה לא נתתי להם סדר

למעלה