בתקופת "העבדות הכושית"
היה מרד...זאת עובדה. לשאלה אם זה היה מרד חיובי ומוצדק או לא אני אענה לך שלדעתי כן אבל זה לא קשור. בדיוק כמו שבאוקטובר היה מרד ערבי, אם לדעתך הוא היה מוצדק זה משהו אחר אבל היה. -אני רק מזכיר למי ששכח או רוצה לשכוח שבכל מקום שבו יש ריכוז ערבי גדול או יהודי ערבי היו מהומות,השמדה של כל מה שישראלי,רדיפה אחרי עיתונאים ישראלים שבאו לצלם,זריקות אבנים,דגלי "פלשתין",הפרדת הצפון ממרכז הארץ חסימת צירים ויצירה שלמעשה הצפון היה מנותק כמה שעות מכל שאר המדינה. התמונות מראמללה ומצפון המדינה ומשכם היו אותם תמונות- בקשר לזה שאם שני מליון ערבים היו רוצים למרוד לא הייתי פה...תרשה לי לגחך. יש מספיק ישראלים יהודים במדינה הזאת שהם יוצאי יחידות קרביות,מספיק אזרחים נושאי נשק וברוך השם רוב העם הזה,כשהוא מרגיש סכנת חיים,הוא נלחם כמו פנתר.לא, אני יודע שהייתי פה...השאלה איפה הם היו. ד"א...אם תרצה לדבר על המצב הכלכלי,חברתי שבהם חיים ערביי ישראל תמצא אותי קרוב מאוד לדעותייך...אני פשוט לא חושב שמרד זאת הדרך. ואם תרצה לדבר איתי על מצב ורמת החיים של הבדואים והדרוזים אולי תמצא שאני יותר קיצוני ממך ונגד האפליה הכל כך מטומטמת הזאת.