סקר חדש!!!!

האחמית

New member
סקר חדש!!!!

שם: גיל: שחקן: שחקנית: זמר: זמרת: להקה: זיכרון שמח מהילדות: זיכרון עצוב מהילדות: צבע אהוב: מספר מזל: הדבר שאת הכי אוהבת בעולם: הדבר שאת הכי שונאת בעולם: מאכל אהוב: מאכל שנוא: הדבר הכי מטורף שעשית בחיים: חיה אהובה: תכונה טובה שלך: תכונה שלך שלדעתך היא לא טובה: סרט אהוב: ספר אהוב: תוכנית TV אהובה: השיר שגורם לך לצחוק: השיר שגורם לך לבכות: הפעם האחרונה שצחקת הייתה: הפעם האחרונה שצעקת הייתה: איזה תכונה את הכי מעריכה בבני-אדם?: מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?:

וונקי

New member
עונה

שם:הדס גיל:17 שחקן:איילזה ווד ואורלדו בלום שחקנית:אין לי זמר:יובל בנאי זמרת: אין לי להקה:משינה זיכרון שמח מהילדות:שהייתי מקבלת ארטיק כול שישי בגן זיכרון עצוב מהילדות:שאבא שלי אף לא היה בית צבע אהוב:כחול או ירוק צבעים של ים ושל שמים מספר מזל:7 הדבר שאת הכי אוהבת בעולם:שאלה קשה הדבר שאת הכי שונאת בעולם:אני לא שונאת שום דבר רק לא מחבבת במיוחד דברים מאכל אהוב:שקולד לבן מאכל שנוא: לאכול בשר זה רע הדבר הכי מטורף שעשית בחיים:נסתי להתאבד והגעתי בגלל זה לבית חולים חיה אהובה:דוליפן תכונה טובה שלך:שאני יודעת להקשיב תכונה שלך שלדעתך היא לא טובה:שאני קרציה שדורשת צומי סרט אהוב:מלך אריות ספר אהוב: הארי פוטר ושר הטבעות תוכנית TV אהובה:מכשפות השיר שגורם לך לצחוק:בולי הקטן השיר שגורם לך לבכות:יש יותר מדי הפעם האחרונה שצחקת הייתה:הרגע הפעם האחרונה שצעקת הייתה:לפני כמה ימים איזה תכונה את הכי מעריכה בבני-אדם?:שהם יודעים להקשיב מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה לא יודעת

האחמית

New member
אני!

שם: שירן גיל: 16 שחקן: קולין פארל שחקנית: ? זמר: קורט קוביין!!
זמרת: ? להקה: מטאליקה! זיכרון שמח מהילדות: חח לא יודעת.יש הרבה.. זיכרון עצוב מהילדות: בעע שאחות של סבתא שלי נפתרה צבע אהוב:שחור מספר מזל: 7 הדבר שאת הכי אוהבת בעולם:חבר שלי הדבר שאת הכי שונאת בעולם: איזה אחת מהכיתה שלי מאכל אהוב: פיצה מאכל שנוא:אממ ברוקולי הדבר הכי מטורף שעשית בחיים:לא יודעת חיה אהובה:נחש תכונה טובה שלך: לא יודעת אם יש כזה.. תכונה שלך שלדעתך היא לא טובה:שאני אתחיל?? סרט אהוב:פורסט גאמפ(היום ראיתי אותו שוב~!!) ספר אהוב:אין תוכנית TV אהובה:אממ חברים השיר שגורם לך לצחוק:סמאלי קאט השיר שגורם לך לבכות:eek:ne של מטאליקה הפעם האחרונה שצחקת הייתה: אתמול בלילה הפעם האחרונה שצעקת הייתה:לפני כמה דקות איזה תכונה את הכי מעריכה בבני-אדם?:אמממ יושר מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?: מנתחת..חיחי

עונה ראשונה...חחחח....

שם: הדרוש!!! או שאתם יכולים לקרוא לי דרוש...לא,בעצם רק ד"ר ניימטר קוראת לי ככה...חחחח... גיל: 15...ואני מתנהגת כמו ילדה קטנה...חחחח.. שחקן: אם הוא חתיך אז אני אוהבת אותו... שחקנית: אם היא לא חברה של ג'סטין אני אוהבת גם אותה....אבל בעיקרון אני חושבת שאני מעריצה את סנדרה בולוק...חחחח... זמר: ג'סטין.. זמרת: אבריל הפצצה שולטת! להקה: רד הוט צ'ילי פפרז.. זיכרון שמח מהילדות: שמח?? חחח....סתם,לוזכרת...יש לי בעיית סניליות קטנה. זיכרון עצוב מהילדות: לוזכרת.. צבע אהוב: כחול,שחור ואדום. מספר מזל: 6. הדבר שאת הכי אוהבת בעולם: יש מישהו שאותו אני הכי אוהבת! הדבר שאת הכי שונאת בעולם: לודעת...למרות שלא חסרים דברים שאני לא אוהבת....בעעעעעע... מאכל אהוב: פיצה! מאכל שנוא: שעועית...בעעעע... הדבר הכי מטורף שעשית בחיים: לודעת...אני טוענת שאני מטורפת אבל לא נראה לי עשיתי דברים מטורפים....בעעע...יש לי שריטה רצינית אבל... חיה אהובה: כלבים. תכונה טובה שלך: אני אחשוב על זה ואחזור אליכם...בעעעע... תכונה שלך שלדעתך היא לא טובה: קנאית. סרט אהוב: טיטניק.{נחשו בגלל מי....חחח...} ספר אהוב: אין!! שונאת ספרים!! תוכנית TV אהובה: דוסון קריק. השיר שגורם לך לצחוק: אני שומעת הרבה שירים...אני כבר לא זוכרת... השיר שגורם לך לבכות: מי אימורטל של אוונסנס....כזה שיר מרגש....בעעעע.. הפעם האחרונה שצחקת הייתה: לפני כמה דקות בטח... הפעם האחרונה שצעקת הייתה: כשאחים שלי נכנסו לי לחדר היום....סילקתי אותם בצעקות ובבעיטות... איזה תכונה את הכי מעריכה בבני-אדם?: כנות. מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?: אסטרונאוטית....מאיפה לי לדעת...יש לי עוד זמן לגלות...בעעעע..

spirit noa

New member
עונה ../images/Emo36.gif

שם:נועה גיל:15 שחקן: אין שחקנית:נטליה אוריירו, רוני דואני זמר:שלמה ארצי זמרת:נטליה אוריירו רוני דואני, רינת בר להקה:מסיקה , דורבנים זיכרון שמח מהילדות: אממממממ.... הייתי באה כל יום לכיתה עם שני צמות אוברול אני זוכרת ילד אחד שלא הפסיק להציק לי ולמשוך לי בצמות, חחחח עד עכשיו אני איתו בחטיבה....... קרציה כמו שהיה..... לא השתנה בכלל. זיכרון עצוב מהילדות: ..אמממ... לא דעת. צבע אהוב:כחול מספר מזל: 3 הדבר שאת הכי אוהבת בעולם: אינטרנט :) , אני תולעת מחשבים
הדבר שאת הכי שונאת בעולם:שיעורים מבחנים ועבודות. מאכל אהוב:פיצה אטריות. שקשוקה......
מאכל שנוא:אורזזזזזזז עם עדשים הדבר הכי מטורף שעשית בחיים:אממממממממ..... הברזתי משיעור שיאצו.. חחחחחחחחחחחחחחח..... אבל זה היה כזה מצחיק כשהמנהלת תפסה אותנו. חיה אהובה: כלב.. ועוד הרבה ..... ותוכים וצבים.. ,
תכונה טובה שלך: נשמה? Spiritttt!!! תכונה שלך שלדעתך היא לא טובה: אממ אין לי סבלנותתתת..... סרט אהוב: הארי פוטרררררר....... ספר אהוב:הארי פוטרררררר תוכנית TV אהובה: אמממ ..... חברים.. האדומות...?..... פיורלה.... השיר שגורם לך לצחוק: בבלובה רמיקס....... השיר שגורם לך לבכות: רגעים של רינת גבאי.
הפעם האחרונה שצחקת הייתה:היום בבוקר כשראיתי במצלמה דיגיטלית הדוד שלי עושה פרצופים מצחיקים שרעו אותי
הפעם האחרונה שצעקת הייתה:על אח שלי כי רבנו על המחשב......
חחחחחח איזה תכונה את הכי מעריכה בבני-אדם?: רומנטיות. חחח מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?: אמממ .. לעבוד משהו שקשור למחשבים,
אחלה שאלון........

BaHuR ToV

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם:בוריס גיל:16 שחקן:יוסי אבוקסיס שחקנית:ג'ניפר לב יואיט זמר:אין זמרת:אין בעע להקה:סליפנוט זיכרון שמח מהילדות:אוהו יש המון(:)במיוחד הימי הולדת שלי זיכרון עצוב מהילדות:אין! צבע אהוב:אדום מספר מזל:22(תאריך מומולדת של אהובתי לשעבר) הדבר שאת הכי אוהבת בעולם:את המשפחה,חברים,ג'ודו,ומוזיקה הדבר שאת הכי שונאת בעולם:את כל השאר מאכל אהוב:הכל מאכל שנוא:אבוקדו הדבר הכי מטורף שעשית בחיים:עשיתי הרבה חיה אהובה:כלב תכונה טובה שלך:אכפתיות..נאמנות תכונה שלך שלדעתך היא לא טובה:אין כאלה(בלי להשוויץ:) סרט אהוב:קיווין ופרי כובשים את איביזה(יש היום בערוץ 4 ד"א) ספר אהוב:חשיבותה של רצינות(הספר היחיד שהצלחתי לקרוא עד הסוף בלי להירדם!!) תוכנית TV אהובה:יש הרבה השיר שגורם לך לצחוק:אממממממ השיר שגורם לך לבכות:האם להיות בך מאוהב הפעם האחרונה שצחקת הייתה:לפני שניה הפעם האחרונה שצעקת הייתה:לפני שנים איזה תכונה את הכי מעריכה בבני-אדם?אתכל התכונות החיוביות:) מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?להיות קטן! סקר חמוד לאללה..מת על סקרים כאלה:)

נינושש

New member
עונהההה!

שם: נינושש גיל: 15 וחצי שחקן: שחקנית: זמר: מושיק עפיה זמרת: ליאת בנאי להקה: זיכרון שמח מהילדות: אין.. כל הילדות שלי שמחהה!! זיכרון עצוב מהילדות: שחזרתי יום אחד מהגן לבד בפעם הראשונה אחרי התחננות רבה לחזור לבד... עליתי על גיבעה ותפס אותי ערבי ואיים עליי בסכין ומכיוון שהייתי ילדה קנה לא יכולתי לעשות כלום! צבע אהוב: אדוםם מספר מזל: לא יודעתת 6 נראה לי אם אני זוכרת נכון הדבר שאת הכי אוהבת בעולם: את אמאאאא הדבר שאת הכי שונאת בעולם: שקרניםם! מאכל אהוב: בורקס מאכל שנוא: אורז.. בעעעעעע הדבר הכי מטורף שעשית בחיים: אמממממממ לא יודעת! חיה אהובה:כלבב תכונה טובה שלך: כנות.. אומרת הכל בפנים....! תכונה שלך שלדעתך היא לא טובה: חוסר ביטחון בסיטואציות מסויימות סרט אהוב: הפיתוי ספר אהוב: הלב של רם אורן תוכנית TV אהובה: כמעט ולא רואה טלוויזיה השיר שגורם לך לצחוק: יופי טופי אחלה בחלה השיר שגורם לך לבכות: "נשבע" הפעם האחרונה שצחקת הייתה: לפני רבע שעהה הפעם האחרונה שצעקת הייתה: אני כל הזמן צועקתתת זה תחביב כבר. אני אוהבת לצעוק!! איזה תכונה את הכי מעריכה בבני-אדם?: כנות מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?: לעבוד עם ילדיםם! במשהו כלשהו...

As היחידה

New member
עונה ../images/Emo41.gif

שם:אנה גיל:14 שחקן:- שחקנית:- זמר:יש המון.. זמרת:ביונסה ,כריסטינה.. ואיימי... להקה: אוונסנס זיכרון שמח מהילדות:לא הייתה ילדות =\ זיכרון עצוב מהילדות: נולדתי.. צבע אהוב:סגול ורוד וכחול מספר מזל:7 הדבר שאת הכי אוהבת בעולם: אמא שלי ,גיא ונועם.. הכי הכי הכי
הדבר שאת הכי שונאת בעולם: אמ.. יש המון. בנתיים לא עולה לי משהו.. מאכל אהוב: הכל! מאכל שנוא: אמ. כלום הדבר הכי מטורף שעשית בחיים: ניסיתי להתאבד.. אבל זה לא ממש מטורף :| חיה אהובה: אמ. סוס נמר וכלב תכונה טובה שלך: אין תכונה טובה. תכונה שלך שלדעתך היא לא טובה: עקשנית, מעצבנת, תמימה ורגישה מידי סרט אהוב:אמ.. יש די הרבה.. ספר אהוב: לא קוראת ספרים תוכנית TV אהובה: T.N.A אמ.. מורדים.. וארץ נהדרת.. השיר שגורם לך לצחוק: אין כזה השיר שגורם לך לבכות: "כשאת עצובה"... ו"הלו" של אוונסנס הפעם האחרונה שצחקת הייתה: לא צחקתי הפעם האחרונה שצעקת הייתה: לפני שניה איזה תכונה את הכי מעריכה בבני-אדם?: כנות. מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?: או מעצבנת או משהו שקשור באומנות..

תשובווות

שם: עדי
שחקן: ווין דיזל (מהיר ועצבני) הית לדג'ר (10 הדברים שאני הכי שונאת אצלך) וזה מפרל הרבור.. לא בן אפלק, השני... אני לא זוכרת איך קוראים לו!!!!
שחקנית: אנג'לינה ג'ולי
זמר: אין
זמרת: אין
להקה: evanenescence
זיכרון שמח מהילדות: לא זוכרת.... יש הרבה
זיכרון עצוב מהילדות: אממ... כשדרכתי על דבורה...
צבע אהוב: שחור
מספר מזל: 5
דבר שאני הכי אוהבת: כשמפנקם אותי (מי לא..)
דבר שאני הכי שונאת: כשמשקרים
מאכל אהוב:
מאכל שנוא: דג
הדבר הכי מטורף שעשיתי: עשיתי פירסינג בלי שאמא תדע..
חיה אהובה:
תכונה טובה שלי: אמיתית
תכונה לא טובה: עצלנייית...
סרט אהוב: פרל הרבור
ספר אהוב: אין
תוכנית אהובה: חברים, מכושפות, מלך השכונה
שיר שגורם לצחוק: יש מלללללא
שיר שגורם לבכות: trough the rain- marih carey
פעם אחרונה שצחקתי: היום מתישהו..
פעם אחרונה שצעקתי: לא זוכרת
תכונה שאני מעריכה אצל אנשים: מדברים בכנות
ואין לי מושג מה אני רוצה לעשות בעתיד....

loving angel

New member
יש שלג אצלי! ../images/Emo113.gif

שם: סיון...מיצי גיל:19 שחקן:מארק וולברג
שחקנית:קייטי הולמס זמר:גון בון ג'ובי
זמרת:מריה קארי להקה: בון ג'ובי (ועוד מלא..) זיכרון שמח מהילדות:יש כל כך הרבה...קשה להחליט :) זיכרון עצוב מהילדות:קשה לי לספר :\ צבע אהוב:ורוד,כחול,אדום,סגול מספר מזל:3,6,9,18 הדבר שאת הכי אוהבת בעולם:להיות מאושרת!!! ושטוב לכולם
הדבר שאת הכי שונאת בעולם:להיות עצובה...שרע לאנשים שקרובים אלי
מאכל אהוב:פיצהההההה
מאכל שנוא:סושי
הדבר הכי מטורף שעשית בחיים:רחיפה...(בקרוב באנג'י) חיה אהובה:דולפין...אבל בכלל אני אוהבת את כל החיות.
תכונה טובה שלך:אופטימית,טובת לב וכריזמטית תכונה שלך שלדעתך היא לא טובה: רגישה יותר מידי... סרט אהוב:מולן רוז' ספר אהוב:חסד נעורייך-איל מגד תוכנית tv אהובה:דוסון קריק...חברים...e.r השיר שגורם לך לצחוק: פנאן-שוטי הנבואה השיר שגורם לך לבכות:my immortal ובכלל אני בוכה בכל שיר רומנטי חח הפעם האחרונה שצחקת הייתה:לפני שעה שדיברתי עם הדרוש... הפעם האחרונה שצעקת הייתה:לפני כמה דקות...אחותי משגעת אותי
איזה תכונה את הכי מעריכה בבני אדם?:כנות (אבל כבר כמעט ואין את זה...) מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?: צלמת...פסיכולוגית...מאושרת!! אחלה שאלון...ממש אהבתי

H i L o N e T

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif. ../images/Emo54.gif

יא, זה מ
טופיק
. שירלי כתבה את זה
. שם: היל
ה.
גיל: 15 וחצי. שחקן: סראד פיט[?] שחקנית: אנאערף... זמר: אמפ...
בעע לודעת... :|
זמרת: אבריל לאבין
, רוני דואני.
להקה: אוונסנס זיכרון שמח מהילדות: אמפ... בעעע לודעת. זיכרון עצוב מהילדות: שסבתא שלי נפטרה
.
צבע אהוב: כחול/תכלת. מספר מזל: 2. הדבר שאת הכי אוהבת בעולם: יותר מידי... הדבר שאת הכי שונאת בעולם: אנשים צבועים, שקרנים, אנוכיים. מאכל אהוב: אמפ... |פיצה[?]. מאכל שנוא: סלק הדבר הכי מטורף שעשית בחיים: שכבתי על הכביש ונתתי לחברה שלי יעני לבעוט בי
.
חיה אהובה:
. תכונה טובה שלך: ישרה/כנה תכונה שלך שלדעתך היא לא טובה:
עקשנית, רגישה.
סרט אהוב: "הצילצול" ספר אהוב: אנאערף... תוכנית TV אהובה: "מכושפות" השיר שגורם לך לצחוק: נמנמ, שיר מ"מעודדות צמודות": "יו ג'י אל ואי יו איינט גוט נואו אלביי, יו אוגלי היי-היי" השיר שגורם לך לבכות: תלוי במצב הרוח הפעם האחרונה שצחקת הייתה: היום
הפעם האחרונה שצעקת הייתה: היום
. איזה תכונה את הכי מעריכה בבני-אדם?: כנות מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?: להיות...
.

nobodys girl

New member
כמה סקרים יש פה :)

שם: אדוה גיל: 17 זמר: יהודה פוליקר זמרת: אחינועם ניני להקה: בי ג'יז זיכרון שמח מהילדות: אני עדיין ילדה!
זיכרון שמח? רבאק, זה קשה.. רוב הזמן אני שמחה. אבל ביומולדת חמש או משהו קיבלתי בובה ואני זוכרת שאהבתי אותה נורא. זיכרון עצוב מהילדות: פעם שברתי בובה של כלב מחרסינה אצל סבתא וזה עשה לי רע ממש צבע אהוב: ורוד מספר מזל: שבע הדבר שאת הכי אוהבת בעולם: מצעים! כן כן, כאלה של מיטה, צבעוניים ומקושקשים ועם ריח של שינה :) הדבר שאת הכי שונאת בעולם: שנדבק לי מסטיק לנעל מאכל אהוב: שוקולד מאכל שנוא: דברים חיים מדי. הדבר הכי מטורף שעשית בחיים: לא יודעת, נו :) חיה אהובה: אלפקה תכונה טובה שלך: לא יכולה להגיד לא תכונה שלך שלדעתך היא לא טובה: אותו דבר :). תלוי מאיזה צד מסתכלים סרט אהוב: מומנטו או ליאון ספר אהוב: אח, בואו לא נתחיל כי יש מללללא תוכנית TV אהובה: אהה.. בית נוח השיר שגורם לך לצחוק: אף אחד, אבל ממש השיר שגורם לך לבכות: אני יכולה לבכות גם משרית חדד עם ממש עצוב לי. אבל פוליקר זה מוזיקה שהולכת אצלי טוב עם דמעות הפעם האחרונה שצחקת הייתה: שצחקתי נורא? אתמול בלילה שיחקתי דג מלוח עם החבר והכלב שלו. היה הזוי הפעם האחרונה שצעקת הייתה: קודם, על הכלבה. ואז צבט לי בלב איזה תכונה את הכי מעריכה בבני-אדם? כנות מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? להיות וטרינרית, אדריכלית או משהו אחר שיעניין אותי

non sence

New member
ג'ירפה<-- לא יודעת מרגיש לי ג'ירפות

:) שם: ליאת גיל: עוד מעט 17 שחקן: אהוב? קארי שחקנית: דרו ברימור,וזאתי שמשחקת בהחוש השישי זמר: דניאל בנינגטון זמרת: אבריל לווין , פינק, להקה: רד הוט צ'ילי פפרס זיכרון שמח מהילדות: אין הרבה מהם אבל , כשאבא שלי היה חוזר מהעבודה הייתי רצה למטה לאוטו והוא היה עושה לי שק קמח זיכרון עצוב מהילדות: היא כולה עגומה צבע אהוב: כחול עמוק של שמיים שתמיד רואים כשהקיץ מתחלף לחורף בדיוק בשעות אחר הצהריים המאוחרות . מספר מזל: 1, 7, 13, 42 ,67 זה מה שעוגיית מזל אמרה לי.. הדבר שאת הכי אוהבת בעולם: את רמי מתוקי שלי הוא הביא לי דיסק שהכין במיוחד עם שירי אהבה שאני אוהבת לכבוד ולנטיין ועם פרחים יפיפיים עם ריח נהדר!!! (מצטערת שאני מתלהבת פשוט אף פעם לא הרגשתי כל כך נאהבת ומיוחדת , אף פעם לא זכיתי ליחס כזה אוהד..) הדבר שאת הכי שונאת בעולם: אנשים שקרנים , אנשים שלא אוהבים חיות , אנשים שרעים בלי שום סיבה מאכל אהוב: אמ... שוקולד!! מאכל שנוא: הדבר הכי מטורף שעשית בחיים: החיים שלי גם ככה מטורפים הם לא נמדדים במעשים חיה אהובה: הכלב שלי תכונה טובה שלך: חמימות - אהבה רבה לסביבה תכונה שלך שלדעתך היא לא טובה: בטחון עצמי נמוך (כי כולם אומרים לי את זה) סרט אהוב: מטריקס, החוש השישי , הנסיכה הקסומה <-- (סרט ישן ששווה לראות) ספר אהוב: ההוביט, פעמיים קברו את ברטה .. תוכנית TV אהובה: ג'אג , מכושפות , השיר שגורם לך לצחוק: השיר שגורם לך לבכות: פרי גנך הפעם האחרונה שצחקת הייתה: עכשיו כי רשמת הפעם האחרונה שצעקת הייתה: הממ.. שלשום על אחותי המעצבנת איזה תכונה את הכי מעריכה בבני-אדם?: מקום לפתיחות כאילו, לא מקובעים בדעות ותבניות חשיבה .. מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?: רקדנית אם לא יהיו לי כל כך הרבה קליקים בברכיים , זמרת אם היה לי קול יותר יפה , פסיכולוגית כדי לעזור לאנשים , פוליטיקאית כדיי שאוכל לשנות את פני האומה לטובה . (המון אפשרויות מה? ) משהו שסתם בא לי להגיד: תנו לאהבה לנצח!

למעלה