זיגי הקראטיסט
New member
בא לי לענות 
יעל כמעט 18 יו גראנט רנה זלווגר מייק פאטון גוון סטפני פיקסיז (כל הרשימת אהובים עד לפה נכונה מקסימום לשבוע הקרוב סביר להניח
שמח-אני בארוחה המשפחתית השבועית בבית של סבא וסבתא, במרפסת/מיני חדר של דוד שלי לשעבר מחטטת ומוצאת מציאות.. עצוב-סבתא שלי מתה וחברה טובה מעליבה אותי בקשר לזה יום אחרי צבע אהוב-האמת שאני פשוט אוהבת צבעים... אולי חום ולבן 11 הכי אוהבת רגעי אושר הכי שונאת להיות בדאון מאכל אהוב סלט חסה עם רוטב ממש טעים ושוקולד (לא ביחד..) אה ורימונים מאכל שנוא כבד וסלק הדבר הכי מטורף-אני חושבת שכשזרקתי נעלים מהגג של ביצפר עם חברה והן עברו ליד הראש של המורה לספורט חיה אהובה-החתול של גולדי-קיציקליפה ודג הזהב שלי ז"ל וולטר תכונה טובה:רגישה תכונה שלא:יותר מדי לפעמים.. סרט אהוב: יומנה של בריג'ט ג'ונס ושר הטבעות 2 (והזה של דובוני אכפתלי פתאום נזכרתי בו
ספר-עולמה של סופי תוכנית טלויזיה-סופרנוס, סימפסונס, סקס והעיר הגדולה השיר שגורם לי לצחוק-גרסה מקומית לבואי אראה לך עולם של אלאדין לבכות-אממ לא לבכות אבל לדכדוך-ALL BY MYSELF הפעם האחרונה שצחקתי הייתה היום בערב שצעקתי-היום.. מה אני אעשה, ילדה אמוציונלית.. תכונה מוערכת אצל בני אדם-אכפתיות כשאני אהיה גדולה-עולם גדול
רק דברים טובים..סתם ממ, אולי עיתונאית האמת-הלואי וסופרת
יעל כמעט 18 יו גראנט רנה זלווגר מייק פאטון גוון סטפני פיקסיז (כל הרשימת אהובים עד לפה נכונה מקסימום לשבוע הקרוב סביר להניח