סקר חדש:] לכולם!

הזוג הבא שלי-

הגעתי למסקנה שספיקי הולך כמעט עם כולם, רק לא עם באפי, משהוא בו... אבל לא עם באפי:/ אז הבאים הם- ספייק ופיית'! גאוני קוטלת וערפד, אבל הצד הרע שבזה, פה לא יהיו פיקניקים בבית קבורת! יהיו מסיבות ענקיות בבוראנז מלאות רוק ושניהם בבגדי עור! גאוני I TEEL YA!

ועוד זוג!

וואו אני פה על סף שגעון/חולות נפש! גיילס וגלורי! אלה ואל! הם כל כך מותקים יחד! תחשבו עם הכוח והיופי שלה, והשכל של גיילס, מואההה. אנחנו נשתלט על העולם! "הם גלורי הם גלורי והג'יילס, ג'יילס, ג'יילס... נאף.."

יערה5

New member
ספייק וקורדליה!

איך שהם מתאימים... ולללאא! לא גלורי וג'יילס! גלורי כבר תפוסה עם דרוסילה!

spikeslave

New member
אני מצטערת להודיעה לכם

אבל טארה הולכת לעזוב את וילו בשביל ספייק ולוילו נסדר את ג'ונתן, ככה היא אולי תחזור להיות חמודה וביישנית כמו בתחילת הסידרה

Skunk On Wheels

New member
מה דעתכם על

(אפילו שלא כל כך אפשרי, אבל אצל ג'וס הכל אפשרי, ג'וס הוא האלוהים שלנו) אנג'ל ו............................... אנג'לוס! אחלה זוג, אתם לא חושבים?

ד י י ז י

New member
oh! I like!

but then again, כל מה שקשור באנג'לוס אני אוהבת..

Schnickelfritz

New member
טכנית זה לא לגמרי לא אפשרי...

אפשר להביא את המקל (או השרביט
) של טות', לפצל את אנג'ל ואז אחד מהם ישכב עם באפי והרי לכם- אנג'ל ואנג'לוס
(דווקא יכול להיות מגניב
)

DarlingAdam

New member
כמו שני הזאנדרים.

היה פעם פיק שעסק בזה, לפני העונה הרביעית, עם וואמפזאנדר וזאנדר הרגיל, אני זוכר בגלל שהוואמפ אמר משהו בסגנון "אתה לא הומו... זה פשוט אוננות עם יותר אופציות". :)

matara

New member
../images/Emo26.gifדבר מוזר ביותר../images/Emo36.gif

קראתי את כל השרשור (לקח לי קצת זמן...
) ושמתי לב שאף אחד, אבל אף אחד לא זיווג בין באפי לזאנדר. זה עד כדי כך לא מציאותי? כי לפי דעתי זה זיווג מהשמיים... ושאלה קטנה... איך מדגישים את החתימה?

talrv

New member
ההפך..

אנחנו מזווגים בין לא מציאותיים. ובאפי וזאנדר הם לא עד כדי כך לא מציאותיים. וזה בסדר, גם לדעתי הם כל כך מתאימים ביחד. כל אחד והסטיות שלו..

למעלה