סקר חדש:] לכולם!

סקר חדש:] לכולם!

אוקי אחרי שיטוטים רבים בנט-באף, ראיתי שיש המון אנשים חולנים יותר ופחות עם רעיונות שונים לזוגות בסדרה, מי הזוג שלכם? (לא מציאותי..) אז שלי נראה לי זה דון וספייק, ובאפי ופיית'. חולני ואדיר:]

ד י י ז י

New member
ווילו ואנג'ל.

זוג שאני דווקא דיי אוהבת... ולמרות זאת אני סטאר קרוסית. (מוזרה? אני?
) רוב האתרים עליהם כבר נסגרו though.

prophecy girl

New member
פיית' וג'יילס...

או פיית' ואוז... או קורדיליה וג'יילס... או אניה וג'יילס... טוב... נגמרו הרעיונות...

buffgirl

New member
ג'יילסי! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

ג'יילסי! ג'יילסי! ג'יילסי! ג'יילסי! ג'יילסי!

matanbu

New member
וילו ואניה זה יותר מדי בשבילי

אבל באפי ווילו או פיית ובאפי... יאמ יאמ יאמ!!!! עזבו אותכם מבאפי ואנג'ל!!!!! באפי ווילו זה הדבר הבא!!!!! בסוף הפרקים לכל העונות וילו ובאפי ימותו ביחד, אחרי סקס סוער!!!! אני ממש רואה את עצמי מתאהבת בזוג הזה! בשיא הרצינות! :)

ANGEL N

New member
באפי וג'יילס...../images/Emo58.gif 6X09

ספויילר לפרק תשיעי בעונה השישית של "באפי"... איזה מצחיק, בדיוק בפרק הזה באפי אומרת לספייק שכשהיא נישקה אותו היא חשבה על ג'יילס ואז ספייק עושה פרצוץ מצחיק כזה. פחחחחחחחח ממש מצחיק

matanbu

New member
אוי זה בכלל נוראי!

מי בעד וילו ובאפי לנצחי נצחים?!

spikeslave

New member
אני בעד ספייק וטארה

הפכים נמשכים, זו עובדה. והם יכולים להיות כזה זוג חמוד!!!! הם משלימים אחד את השני

ווילו ובאפי! גם ווילו ואניה! וגם

באפי ופיית'! וכדי שלא יגידו שיש לי רק חיבה ללסביות אז: ספייק ואנג'ל/אנג'לוס ספייק וזאנדר

כן התנגדתי:] אבל שכחתי מהזוג הכי של

שלי- שזה ווילו ובאפי- הן פשוט מושלמות אחת לשניה, הן החברות האפלטוניות, זה הכי חומד:]

sour spirit

New member
about the whole Buffy-Faith

thing, you're not the only one that;s sick.......i once downloaded this fic from kazaa, which i thought to be a normal one, and ended upu as a buffy-faith-willow kindda thing weird couples: xander-angel buffy-willow buffy-jonathan willow-kennedy....... oz-faith giles-faith cordelia-oz]

יערה5

New member
גם אני בעד ספייק וטארה! ../images/Emo34.gif

הם יהיו כל כך מתוקים ביחד!!!
וגםאניה וג'יילס!
6x8 הם היו כל כך מתוקים בפרק הזה!!! והם גם מאוד מתאימים!

Bufreak

New member
הזוגות שלי:

הקינדסטוד ובאפי. איימי מדיסון ואימא שלה. הליצן מהסיוט של זאנדר ואניה. אית'ן ריין וקווינטון טראוויס. ווסלי וראש העיר. ג'יילס ובובת הגרב של אהבה של זאנדר(שם החיבה שזאנדר נתן ליד ימין שלו...). איש הגבינה ואוליביה. ג'וס ודייויד פיורי.

למעלה