סקר חדש:] לכולם!

Lady of Buffdom

New member
זוגות ../images/Emo23.gif

הזוג הכי שולט לדעתי: אנג'ל/אנג'לוס וספייק! אין זוג יותר שווה מהם!
זוגות נוספים:
ג'יילס ואית'ן ריין
זאנדר ואוז
טארה וספייק - רעיון חמוד
גלורי וספייק
עונה 6
לורן וסוויט
אניה וג'יילס - הם היו ממש חמודים בפרק טאבולה ראסה!
תארו לעצמכם את
אנג'ל 3
דון וקונור

Lady of Buffdom

New member
אה, וכמובן גם

זאנדר וספייק, והעונה הרביעית מדגישה את היחסים בין השניים.
זאנדר ואנג'ל - שנאה שהופכת לאהבה?

sour spirit

New member
nice...

abou the last one....you can always hope, thopugh im in for some drusilla-faith action... here are two birds that won't go crazy of each other....unless they kill one another, which could be good, cuz if faith survives it's gonna be buff-faith time...if dru survives, which is much more logical, in the battle of sanity that is, then shell go with willow or glory, as suggested, or... giles - two british. one can be half time miss evil, and the other half spend a nice "quite" evening full of Jenny-logic.... sorry, i just LOVE jenny!!

ANGEL N

New member
../images/Emo58.gif 6X08

אוי זה היה פשוט נראה רע. אניה וג'יילס ביחד? נראה רע, אבל מצחיק ביותר. למרות שפתאום בעונה השישית שמתי לב כמה ג'לייס חמוד, כן כן פתאום הוא חמוד כזה, בד"כ הוא תמיד היה רציני ובקושי ראינו אותו מחייך, בכונה השישית הוא מייך כ"כ הרבה :) אני חושב שעד העונה השישית אם נעשה תחרות בין אנג'ל לג'יילס למי חייך פחות ג'יילס לוקח בגדוללל

דניאל , גם אני קראתי את הפיק הזה

בטעות... האמת היא שאני עדיין לאיודעת למה המשכתי אחרי הפסקה הראשונה... ולא אהבתי אותו במיוחד
+ ווילו מתה בסוף שזה מינוס רציני...

sour spirit

New member
yeah...real shock for the

willow-death!!!! and it was kinda grotesque, you know, at the begining!!!!!!! of the story.. with all the detailed over-smoochies, if you kknow what i mean........real grose!!! in a way, i liked it...
and are you coming to the meeting?

אני יודעת למה אתה מתכוון... ההתחלה

היה השלב הכי קשה... אני בכלל לא יודעת למה המשכתי לקרוא אותו... זה היה הפיק הראשון שקראתי באנגלית, אני יודעת התלהבתי מזה שמצאתי משו של באפי בקזאה... לא יודעת אם אני באה לפגישה... זה תלוי מתי הקרנבל פורים יוצא במושב לי ואם יסכימו להסיע אותי לגדרה

talrv

New member
אוקי.. אז ככה:

ספייק ואנג'ל ספייק וזאנדר אנג'ל וזאנדר הם הזוגות M/M הכי טובים... יצא לי לקרוא כמה פיקים, ולראות כמה תמונות ממש שוות של כל אחד מהם. באפי ווילו זה מצויין. היה פעם את האתר ההוא. שהזכרתי אותו פעם נדמה לי. ההרפתקאות של באפי וואמפווילו. וזה לא הרפתקאות, אממ, שמתאימות לילדים קטנים. if you know what I mean... היה אתר מצויין. באפי ופיית' גם נחמד ביותר. ותאמינו או לא, קראתי פעם פיק על טארה ופיית'. וזה היה מזעזע, דרך אגב.. את דאון אני לא אוהבת עם אף אחד. בלע.. בעצם, אולי עם ג'יילס. ואניה עם ספייק זה טוב. טוב מאוד. אבל בפירוש, אין על ספייק/זאנדר/אנג'ל.. הם פשוט מצויינים. כשחושבים על זה, גם ג'יללס ווסלי נחמד.. בסדר, בסדר, סיימתי.. אה, ואם למישהו יש איזה אתר עם פיקים, תמונות וכאלה של זוגות, בבקשה תביאו לי. אני מתה לחדש את המקורות.
(וכן, אני חולה, אם מישהו אי פעם תהה)

יערה5

New member
וואלה!!

דרוסילה וגלורי!!! הו כל כך מתאימות! שתיהן כאלה פסיכיות וזה כזה מתאים!!!

או גם אני קראתי את האתר עם הקומיקס

של באפי וואמפ ווילו-- מאוד משעשע
ספייק/אנג'לוס/זאנדר שולטים
גם דרוסילה גלורי נשמע מצויין, אפילו שאני חושבת שלגלורי לא יהיה סבלנות לדרו...

WillowFreak

New member
הזוגות שלי....

ווילו ובאפי
פיית ווילו
טארה פיית
אנג'ל זאנדר
אנג'לוס וספייק
אניה וג'יילס
ג'וייס אנג'לוס
ראש העיר וג'וייס
אוז ואנג'ל ודון... לדון לא מגיע אף אחד... שתמות. חולני ביותר אה?!?

Wicked Wicca

New member
אם כבר זוגות מוזרים...

קראתי פעם פיק של ווילו/באפי/קורדי/אנג'ל... אלוהים ישמור! צלקות לכל החיים, תאמינו לי... בכל אופן הזוג האהוב עלי הם זנדר וספייק. וגם גלורי ודרוסילה נשמע נחמד... הן ישגעו אחת את השניה למוות!

למעלה