סקר - החבורה שלנו

Nihau

New member
סקרנות פראית פתאומית!

מה קרה לכל הדמויות הללו כדי להפוך אותם ראויים לתוספת המסתורית "(לשעבר)" חייב להיות כאן סיפור טוב. קדימה קדימה! ספר ספר! נו???? הקבוצה השניה- נשמע כמו מירוצללים מאוזן למדי. שניים לטיפול בבעיות רחוב- אחד מהם טוב יותר לשיחות מו"מ עם העילית הסנובית והשני טוב לשיחות מו"מ עם המיעוטים המתוסכלים, אחת טובה במיוחד לריגול בעולם הפיסי והשניה טובה במיוחד לריגול בעולם הווירטואלי... או משהו על הקווים הללו.

SabreRunner

New member
Well...

הראשון הוא הדמות שלי. הוא התחיל בתור בן-אדם דייג בכפר דייגים בחוף הדרום מזרחי של גאריק. מפגש עם השריון של אכיון דיי הכריח אותו לנטוש את הגזע והמקצוע שאפיינו אותו. (האם תרצו לדעת יותר? ע"ע הסיפור: 'דורוס והשריון של אכיון'. השני הוא דמות של אחד השחקנים הטובים ביותר שאני מכיר. הוא התחיל בתור סמל המשמר של האמלט, עיירה קטנה עליה הגן אחרי שפרש מהצבא בתום המלחמה. הסיפור של המשחק לקח אותו מאותה עיירה עד למרחבי ההרים החרוכים שמתחת להר הגעש שם הוא נסחף בהתקפת זאבים ונפל מצוק. גורלו עדיין לא ידוע במדויק.

Nihau

New member
ספר לנו סיפור.

איפה הערך הזה מתחבא??? אני אשמח לשמוע איך שריון מכריח דייג לנטוש את הגזע והמקצוע שאפיינו אותו. (מזכיר לי את הספר magician)

SabreRunner

New member
טוב, אני כרגע לא מוצא אותו

בפורום סיפורי מדע בדיוני (מנוע חיפוש דפוק). אני אשתדל לזכור להעלות אותו פה לפני שאני מסיים את החלק השני של הסיפור של להב. אין לי כוח לעשות את זה עכשיו כי אני צריך ללכת וזה סיפור דיי ארוך.

שלל . . .

יש קבוע אלף כולשהו - זוטון לוחם(או וינלינג ) לוחם אדם . חוצמזה ביקרו אצלי אורקים/חצאים מכשפים אנושים חצי ענק - פעם שיחק אצלי גם ליץ אחד קטן

למעלה