סקר - החבורה שלנו

t3h d00d

New member
סקר - החבורה שלנו

התחשק לי לבדוק מה הם הדמויות הפופולאריות ביותר. מאילו גזעים ומקצועות מורכבת החבורה שלכם? אצלנו זה ככה: חצי אלף לוחם, אלף סייר, אלף גנב, ואדם מכשף.

sagy agamy

New member
אצלנו זה

שני בני אדם גנבים,חצי אורק ברברי,ננס קוסם,גמד לוחם,גמד מחשף,אדם נזיר

עכשיו עשיתם לי סיוטים!

רק המחשבה על גמד שמסתובב לבוש בגלימות קוסם ופותח אותן מול קובולדים קטנים - בררררר....

זוכר את HEROES3?

אז באחת התוספות יש שם את הMagic Elemental או משהו כזה, ויש לו גלימה אדומה אותה הוא פותח מול יריביו המצויירים... אחי הקטן קרא להם "חשפנים".

DIDGIN

New member
בתרגום לעברית של עולם הדיסק

דווקא קיים "מחשף" אחד, Rincewind the Wizzard

החבורה שלי

אלף מכשף (גירים), כוהן אנושי של פיילור (קרוטיאן) ונוכל בן מחצית (רולד)

Nihau

New member
טוב נוסיף אותנו לסטאטיסטיקות

קבוצה אחת ותהפוכותיה- כולם בני אדם: א) סייר, קוסמת, לוחמת, לוחם, נזיר. ב) לוחם, נזיר, אדריאן
, קוסמת, לוחמת. ג) לוחם, נזיר, אדריאן. ד) נזיר, אדריאן, דומיניק
. ה) נזיר, אדריאן, דומיניק, גנבת1. ו) נזיר, אדריאן, דומיניק, גנבת1, גנבת2. ז) נזיר, אדריאן, דומיניק, גנבת2 ח) נזיר, אדריאן, דומיניק. ט) דומיניק, אדריאן, רקדן מים, קוסם. י) דומיניק, אדריאן, רקדן מים, קוסם, רוצח. כ) דומיניק, אדריאן, רקדן מים, קוסם. ל) דומיניק, אדריאן, רקדן מים, קוסם1, קוסם2. מ) דומיניק, אדריאן, רקדן מים. קבוצה שניה ותהפוכותיה: 1) ניהאו
, וואלר גנב, אדם קוסם, חצי אלף נזיר לוחם, אלף ברברי. 2) ניהאו, וואלר גנב, אדם קוסם, חצי אלף נזיר לוחם, אלף ברברי עם פיצול אישיות אלף קוסם. 3) ניהאו, וואלר גנב, אדם לוחם, חצי אלף נזיר לוחם, אלף ברברי עם פיצול אישיות אלף קוסם. 4) ניהאו, וואלר גנב, אדם קוסם, חצי אלף נזיר לוחם, אלף ברברי עם פיצול אישיות אלף קוסם, ציפור מתכתית טלפתית. 5) ניהאו, חצי אלף נזיר לוחם, אלף ברברי עם פיצול אישיות אלף קוסם, ציפור מתכתית טלפתית. 6) ניהאו, חצי אלף נזיר לוחם, אלף ברברי עם פיצול אישיות אלף קוסם, ציפור מתכתית טלפתית, אלף אביר לוחם. 7) ניהאו, חצי אלף נזיר לוחם, אלף ברברי עם פיצול אישיות אלף קוסם, ציפור מתכתית טלפתית, אלף אביר לוחם. 8) ניהאו, חצי אלף נזיר לוחם, ציפור מתכתית טלפתית, אלף אביר לוחם. 9) ניהאו, אדם קוסם, אדם פיראט. 10) ניהאו, אדם קוסם, אדם פיראט, בורונארי לוחם. 11) אדם קוסם, אדם פיראט, בורונארי לוחם, בורונארי לוחמת. 12) ניהאו, אדם קוסם, אדם פיראט, בורונארי לוחם, בורונארי לוחמת. 13) ניהאו, אדם קוסם, אדם פיראט, בורונארי לוחם.
לאחר שיחת התייעצות עם דני הוחלט שדני ואני מסרבים להתייחס אל הדמויות שלנו כאל מקצוע. אם תרצו לדעת עוד עליהן ראו קישורים מצורפים המכוונים אל פרוייקט 60 השאלות עליהן טרחנו, השקענו, הזענו והתאמצנו לענות כראוי.

naring

New member
אגב, ניהאו

אם אני לא טועה, במשחק World of warcaraft יש דמויות שמאד מזכירות את הוולאר (לפי איך שסיפרת עליהם ב"ראיון" עם ניהאו הדמות.)

Nihau

New member
אולי קצת דומים באידיאולוגיה

אבל שונים מאוד מאוד במראה החיצוני והמבנה הפיסיולוגי...

naring

New member
טוב, עכשיו כשראיתי לינק לאתר שלהם,

ראיתי כמה גזעים וככל הנראה מה שראיתי היה Night Elves. המשותף ביניהם לבין הוולאר זה מראה חיצוני, יכולת להפוך לחיות (לפחות בWOW) והכשרונות. כדרך אגב, יש קשר בין הוולאר לוולאר בעולם של טולקין ז"ל?

Nihau

New member
לא. טעות כתיב.

שבט הוואלר עליו נמנית ניהאו נקרא כך: VALER היצורים השמימיים בספריו של טולקין נקראים: VALAR שונה לגמרי. מה גם שאת השם של השבט של ניהאו ביססתי על גזע חייזרי מהספרים של "דוק" א. סמית'- הסופר הדגול שכתב את סדרת הספרים "Lensmen" ניהאו עצמה מבוססת מאוד בחופשיות על דמות ספציפית מגזע דמויי אנשי חתול. או לפחות זה היה הרעיון ההתחלתי. ברגע שניסיתי לשחק אותה בעולם פנטזיה במקום עולם מד"ב אבדו שלוש רבעים מהדמיון והשאר הוא היסטוריה.

למעלה