עונה
1. האם אתם מוצאים ריגוש כלשהו בלעלות תמונות שלכם מקיימים יחסי מין לאינטרנט ? במידה וכן, מה בסיטואציה הזו גורם לכם לריגוש ? זה היה יוצר אצלי יותר סקרנות מאשר ריגוש. סקרנות לתגובותיהם של אנשים ולראות את עצמי בזמן פעולה.
2. האם אתם שוקלים להעלות לאינטרנט תמונות כאלו בעתיד (או שכבר העלתם) ? לא הקדשתי לכך יותר מדי מחשבה, אך אם אכיר מישהי עם ראש מספיק פתוח שתזרום עם הרעיון, אז בכיף.
3. במידה ואתם מתכוונים להעלות תמונות כאלו, האם ישנה חשיבות לזהות הפרטנר ? (כלומר האם זה יהיה חייב להיות פרטנר בקשר רציני, או סתם כל סטוץ פוטנציאלי). לגבי זהות הפרטנר, האינסטינקט שלי זה לרשום שעדיף סטוץ או יזיזה, כי לא ממש מתחשק לי שחצי עולם יראה את חברה שלי מזדיינת באינטרנט. מצד שני, חצי עולם עושה את זה ולא דופק חשבון. אם זו חברה כוסית שיודעת את העבודה במיטה, אז שכולם יתפוצצו מקנאה ויאללה, למה לא....
4. האם לדעתכם ישנן (או עלולות להיות) השלכות שליליות להעלאת תמונות שכאלו לאינטרנט ? אילו השלכות שליליות ? הרי התסריט הכי גרוע שיכול להיות זה שהבוס שלך ראה את זה. אבל יש פה קאץ'. איך הבוס מבשר לך שהוא צופה בסרטוני סקס באינטרנט מבלי להוציא את עצמו מפודח ?
כולם מרוויחים- הוא ימשיך לאונן על החברה הכוסית שלי ואני אמשיך במעלליי