סקר בנושא סקס-סלפי

שום סכום לא יעזור לך

כסף לא מעניין אותי
מעניין אותי יותר איך עושים אותו
אני אגיע למיליון וגם ל10 מיליון
והם יהיו שלי בזכות ולא בחסד

סליחה, אבל

האם אתה טוען ששחקניות פורנו שהתעשרו, עשו את הכסף בחסד ולא בזכות ??

תדע לך שהן קרעו את התחת בשביל הכסף הזה !! חוצפן.

אסףג1981

New member
עונה

1. האם אתם מוצאים ריגוש כלשהו בלעלות תמונות שלכם מקיימים יחסי מין לאינטרנט ? במידה וכן, מה בסיטואציה הזו גורם לכם לריגוש ? זה היה יוצר אצלי יותר סקרנות מאשר ריגוש. סקרנות לתגובותיהם של אנשים ולראות את עצמי בזמן פעולה.

2. האם אתם שוקלים להעלות לאינטרנט תמונות כאלו בעתיד (או שכבר העלתם) ? לא הקדשתי לכך יותר מדי מחשבה, אך אם אכיר מישהי עם ראש מספיק פתוח שתזרום עם הרעיון, אז בכיף.

3. במידה ואתם מתכוונים להעלות תמונות כאלו, האם ישנה חשיבות לזהות הפרטנר ? (כלומר האם זה יהיה חייב להיות פרטנר בקשר רציני, או סתם כל סטוץ פוטנציאלי). לגבי זהות הפרטנר, האינסטינקט שלי זה לרשום שעדיף סטוץ או יזיזה, כי לא ממש מתחשק לי שחצי עולם יראה את חברה שלי מזדיינת באינטרנט. מצד שני, חצי עולם עושה את זה ולא דופק חשבון. אם זו חברה כוסית שיודעת את העבודה במיטה, אז שכולם יתפוצצו מקנאה ויאללה, למה לא....

4. האם לדעתכם ישנן (או עלולות להיות) השלכות שליליות להעלאת תמונות שכאלו לאינטרנט ? אילו השלכות שליליות ? הרי התסריט הכי גרוע שיכול להיות זה שהבוס שלך ראה את זה. אבל יש פה קאץ'. איך הבוס מבשר לך שהוא צופה בסרטוני סקס באינטרנט מבלי להוציא את עצמו מפודח ?
כולם מרוויחים- הוא ימשיך לאונן על החברה הכוסית שלי ואני אמשיך במעלליי

דרך אגב

בהקשר לתשובה 4 שלך, נניח ותחליט לעלות תמונה לאינטרנט, תעשה זאת בלי מחיקת פרטים מזהים ? (כדוגמת פנים).

אסףג1981

New member
קשה לענות על זה

אם בת הזוג הייתה מסכימה לחשוף את פניה, אז אני מניח שגם לי לא הייתה בעיה. אבל אני לא נעול על התשובה.

פאק!

אתה בנאדם אמיץ...

אני לא יכול להרשות לעצמי שיזהו אותי בדבר כזה, זה לא בריא מבחינת הקריירה, סתם לקחת סיכון מיותר. מה גם שאם בת הזוג שלך לתמונה תהפוך להיות אם ילדך (או אם ילדיו של גבר אחר), התמונות יכולות להתגלגל יום אחד לחבריו של הילד, או לילד...

אסףג1981

New member
זאת הריזיקה שלוקחות כל כוכבות הפורנו

שביום מן הימים יביאו ילדים לעולם. אבל מנקודת המבט שלהן, כלל לא מדובר בריזיקה. עבורן מדובר במקצוע לגיטימי לכל דבר ולכן הן לא חוששות.
מנקודת המבט שלי, אילו אם ילדיי הייתה עושה זאת תמורת תשלום, היא בהחלט הייתה צריכה לחשוש שהסרט יפול לידיים הלא נכונות. אבל אם זה משהו שעשתה בצעירותה, טרם הביאה ילדים לעולם, סתם ממקום חרמני וקינקי נטו, לא רואה בכך שום בעיה.

אני לא רואה את ההבדל

בשני המקרים התגובה של החברים של הילד תהיה: "חחח תראו אמא של XXX מזדיינת....". אני לא חושב שההבחנות הדקות שאתה עושה כאן כדי להוציא אותה נקי, יעבדו במקרה הזה.

אסףג1981

New member
אין ספק שילדים יעשו מזה מטעמים

אבל מבחינת ההרגשה הפנימית שלי, אהיה שלם עם המעשה כל עוד הוא לא נעשה תמורת תשלום. אני מודה שהסיטואציה תהיה מביכה, אבל לעזאזל עם כולם.
אגב, אם אתה בקטע, אני ממליץ לך לקנות פלייסטיישן 4. יש לקונסולה רשת פנימית משלה, תמורת תשלום כמובן, ויש שם "חגיגות" מטורפות של זוגות מכל רחבי העולם. אתה פתאום, בקטע אקראי לחלוטין, יכול ליפול לחדר של איזה זוג מצרפת שמזדיינים ב- LIVE.

איך זה עובד?

הם מצלמים את עצמם ומשדרים לכולם?

שוב, אותי היה קצת מטריד שהצילום כולל את הפנים ויש אפשרות לזהות. נכון שהסיכון נמוך, אבל גם זה לא נראה לי שווה.

אסףג1981

New member
הודעה שנכתבה לפני מספר שבועות

על ידי אחד הגולשים בפורום קונסולות משחק: "תגידו, יצא לכם לצפות קצת ב playstation live

אני מתכוון לאנשים שמשדרים בלייב באמצעות הפס 4 שלהם ואפשר בממשק של הקונסולה להכנס ולצפות בשדורים השונים.
אז בדקתי קצת מה קורה שם.

יש את אלו שפשוט משדרים משחק שהם משחקים, בלי יותר מדי דיבורים.

יש את אלו שמשדרים משחק אבל גם מראים בקוביה קטנה על המסך את הפנים שלהם, מסבירים על המשחק שרץ, וגם מגיבים לאחרים שמעלים תגובות כתובות. אתמול למשל צפיתי בילדה בת 12 שמשחקת ב out last!! זה משחק אימה חינמי להורדה לפס4 למנוי הפלוס. משחק ממש מפחיד סטייל סרטי המסור. ואותה ילדה בת 12 משחקת ומסבירה לכולם למה היא ממש אוהבת משחקים כאלו של אימה וטרור... איפה ההורים שלך שמרשים לך לשחק בזה בכלל ?!!!

ויש את אלו שלא משדרים משחק אלא את עצמם ועושים מעין תוכנית על משחקי וידאו משלהם. מסבירים על משחקים ועונים לתגובות של הצופים.

והכי הזויים הם אלו שפשוט משדרים את הסלון שלהם בלי לעשות משהו מיוחד. יושבים בחור ובחורה על הספה באיזה בית באירלנד או צרפת, ופשוט מסתכלים למצלמה בלי ממש לעשות משהו מענין. לפעמים הם גם נהנים ממה שאחרים כותבים להם, דברים שנעים בעיקר בין ״מתי החברה שלך תוריד חולצה״ ועד ״ למה לא הזמנת עוד בחורות״..

או אותו בחור גרמני שפשוט משדר את החדר שלו כשהוא ישן במיטה.
Wtf ?!!"

mri10

New member
לפני 30 שנה

סקר כזה לא היה עולה בתוכניות בידור המופרעות ביותר.

תחושת הבטן שלי שבעוד 30 שנה יהיה סקר הפוך:האם מי שלא עושה סקס-סלפי הוא שמרן או שהוא בסה"כ מפגר בכמה עשרות שנים??

למעלה