סקר בנושא סקס-סלפי

סקר בנושא סקס-סלפי

בעקבות השרשור שהעלתה שוהם, שהתגלגל לדבר על התופעה העולמית המתרחבת של אנשים שמעלים לאינטרנט תמונות סלפי שלהם בעודם מקיימים יחסי מין (חלקן ללא פנים, ובזהות בדויה).

מספר שאלות:

1. האם אתם מוצאים ריגוש כלשהו בלעלות תמונות שלכם מקיימים יחסי מין לאינטרנט ? במידה וכן, מה בסיטואציה הזו גורם לכם לריגוש ?

2. האם אתם שוקלים להעלות לאינטרנט תמונות כאלו בעתיד (או שכבר העלתם) ?

3. במידה ואתם מתכוונים להעלות תמונות כאלו, האם ישנה חשיבות לזהות הפרטנר ? (כלומר האם זה יהיה חייב להיות פרטנר בקשר רציני, או סתם כל סטוץ פוטנציאלי).

4. האם לדעתכם ישנן (או עלולות להיות) השלכות שליליות להעלאת תמונות שכאלו לאינטרנט ?

תודה על ההשתתפות.

TopSound

New member
התנגן לו במקרה ברקע ו...

איכשהו השתלב לי טוב עם הסקר שלך.
https://www.youtube.com/watch?v=GGNLwbEuQzg

לא מתחמק. הינה:

1. האם אתם מוצאים ריגוש כלשהו בלעלות תמונות שלכם מקיימים יחסי מין לאינטרנט ? במידה וכן, מה בסיטואציה הזו גורם לכם לריגוש ?

יש בזה ריגוש מסוים. יחסי מין אמורים להיות משהו אינטימי/פרטי, והחוויה של לפתוח את זה במובן כלשהו להצצה של אנשים זרים, היא חוויה מעניינת שטומנת בחובה ריגוש מסוים (ריגוש מאותו הסוג של לקיים יחסי מין במקום ציבורי, בלי שרואים).

2. האם אתם שוקלים להעלות לאינטרנט תמונות כאלו בעתיד (או שכבר העלתם) ?

כן (אך עדיין לא העלתי).

3. במידה ואתם מתכוונים להעלות תמונות כאלו, האם ישנה חשיבות לזהות הפרטנר ? (כלומר האם זה יהיה חייב להיות פרטנר בקשר רציני, או סתם כל סטוץ פוטנציאלי).

באופן עקרוני אין חשיבות לזהות הפרטנרית. אך כמובן צריכה להיות הסכמה מלאה מצידה.

4. האם לדעתכם ישנן (או עלולות להיות) השלכות שליליות להעלאת תמונות שכאלו לאינטרנט ?

במידה ולא מסתירים את הפנים או מספקים פרטים מזהים, אז בהחלט עלולות לצוץ השלכות שליליות. אבל ללא פנים ובזהות בדויה, אני מתקשה לחשוב על איזושהי השלכה שלילית...

TopSound

New member
ההצעה עדיין עומדת בעינה

אם את בעניין אני פנוי הערב.

במחשבה שניה, לגבי השלכות שליליות

טוקבקיסטים יכולים להיות די אכזריים בתגובותיהם על התמונות, ולכן מי שמעלה דבר כזה צריך לקחת בחשבון את האפשרות שלא ירחמו עליו. למרות שממה שראיתי, דווקא התגובות נוטות לפירגון, אפילו רב.

סקר-סקס-סלפי

1. לא מוצא שום ריגוש בזה; אם כבר אז אולי סיטואציה שבה מישהו/י שקבענו איתו נמצא איתנו בחדר וצופה בנו (הסיטואציה סגורה רק לשלושתינו ולא הופכת לרכוש וירטואלי). לא בטוח, מעולם לא הרגשתי צורך לנסות את זה.

2. לא.

4. מה שעולה למרחב הוירטואלי לעולם כבר לא ייצא ממנו. אז התשובה היא: כן, ההשלכות השליליות הפוטנציאליות קיימות בהמוניהן.

לגבי תשובה 1 שלך

זה כבר קרה לי, בעל כורחי אפשר להגיד, ודווקא היה בזה משהו מחרמן. לפני שנתיים בערך, חיפשתי מקום "בטוח" לסקס ברכב, והגעתי לאיזה חניון נטוש (השעה היתה בערך 11 בלילה, ולא היה שם כלב), בקיצור, באמצע העניינים (כשאנחנו ערומים לגמרי, החלטה לא מוצלחת בדיעבד) אני פתאום קולט בזוית של העין שלי מישהו צופה בנו מחוץ לרכב (הוא עמד איזה מטר מאיתנו ופשוט צפה), אין לי מושג מאיפה הבנאדם הזה הגיע... סובבתי אליו את הראש, והוא ברח. אמרתי שלא אעדכן את בת הזוג כדי לא להבהיל אותה. המשכנו, ובזוית העין אני קולט אותו מתקרב שוב... אמרתי לעצמי שכבר יצפה, מה כבר יכול להיות. והאמת שהידיעה שמישהו צופה הוסיפה ריגוש מסוים. אחרי שסיימנו ונסענו משם, אמרתי לבת זוגי שהיה מישהו שעמד מחוץ לרכב וצפה בנו, והיא טענה שחבל שלא אמרתי לה זמן שה קרה, כי זה היה מחרמן אותה... טוב, יש דברים שלומדים רק בדיעבד :)

אסףג1981

New member
יש מצב שאתה שולח לי את המספר שלה ?

אני זוכר שהיא נראתה ממש טוב וגם הביצועים היו לא רעים...

למעלה