אני יודעת שזה אולי יהיה לך קשה להאמין,
אבל רוב הבנות כתבו "לא" כי זה באמת לא משהו שהן רוצות לעשות.
אף אחת לא משקרת, וכמו שסוזי אמרה- אם מישהי הייתה רוצה, וזה כן היה מדבר אליה אבל לא היה לה אומץ, עדיף לה כבר לא להגיב מאשר להגיב "לא".
אתה אף פעם לא היית בחורה אבל אין לך מושג כמה דברים מורכבים אצלנו בתור הנושא של הסקס,
רק בתור התחלה- ל90 אחוז מהנשים שאני מכירה, גם היפהפיות ביותר ביניהן, יש דימוי גוף נמוכים ומעוותים, וקשה להן להתפשט בפני בנאדם חדש בפעם הראשונה.
יש דרגות לקושי, כמובן. זה נע בין היסוס רגעי ואז התמסרות לבין בחורות שחצי שנה נשארות עם חזייה במהלך סקס, אבל אצל כולן עובר משהו בראש שנייה לפני שאת ערומה כולך מול מישהו.
המחשבה של להיות ערומה מול אלפי זרים שישפטו אותך, יסתכלו עליך, יבקרו אותך, הסרטים שרצים בראש של "יראו לי את הירכיים ואת צדדים ואת החזה הלא סימטרי" וכל אותם דברים שאנחנו מבקרות את עצמנו לגביהם (דברים שלרוב אחרים בכלל לא רואים..) לא יאפשרו לנו להנות מסיטואציה של חשיפה אלא רק לחשוש ממנה.
מעבר לזה קח בחשבון שכן, יש תדמית חברתית מאד מקובעת (ומיושנת) שאם את עושה את זה את זונה, ואת לא רוצה ליפול למקום הזה.
וגם זה לא עניין של אומץ, זה עניין של דברים שמוטבעים בנו כל כך עמוק מילדות שאפילו התת מודע לא יאפשר לנו להאמין שחשיפה זה משהו שאנחנו רוצות או נדלקות ממנו.
תוסיף לתערובת את מה שאמרו מעליי- יש עניין של השלכות, אם מישהו יזהה לפי סימנים מגלים וכו'
ונסיים בדבר הכי חכם שאורי דייטר אמר- מה שעולה למרחב הוירטואלי לעולם כבר לא ייצא ממנו. וזה לחלוטין לאבד שליטה על מה שאתה מוכנה שיראו או לא יראו.
בקיצור, מכירה מעט נשים שפויות בדעתן, מיניות אמיצות ופתוחות ככל שיהיו, שיגידו כן לדבר הזה בפה מלא.
אגב, כל זה בהתייחס להעלאת סרטונים לאינטרנט ולא לביצוע אקט מיני בפרהסיה במציאות (כמו הסיפור שלך ברכב).