סקר בנושא סקס-סלפי

זה לא רק עניין של "לא"

עניין אותי גם הדיעה על ההשלכות השליליות.

ולגבי הגברים, דווקא חלק אמרו "כן" או שנתנו אלטרנטיבה למשהו דומה, כמו אורי.

ודרך אגב, מישהי אמרה לי "כן" אבל בפרטי, וגם פירטה על משהו דומה שעשתה בעבר (זה בסדר קיבלתי הסכמתה לרשום זאת כאן). זה רק מראה שייתכן שחלק מהנשים שלא הגיבו מתביישות להודות בכך שיכולות לקבל מזה ריגוש מסוים.

אז לגבי ההשלכות,קיבלת תשובות

זה סבבה.

א.זה שמישהי אחת כתבה לך "כן", עדיין לא מעיד על האחרות שענו בלא,
גם אם היו עוד 3 שאומרות לך כן, זה עדיין לא יעיד או אומר משהו על האחרות שענו בלא.
אין לי שום בעיה עם מי שעושה את זה, שיהיה בכיף,
אבל בשום מצב ולא לשניה, עדות של מישהי אחת מעידה על אחרות.

ב.קבל את זה שיש מצב טוב שהן באמת ענו,שזה באמת לא, ולא מתוך בושה. אני למשל.

ג.אבל נאמר שכן מתביישות-אני אזרום איתך, הייתי מצפה ממך שתדע מראש שאלו יהיו התגובות,

רוב האנשים פה לא יחשפו את עצמם, בטח שלא בפורום הזה,בטח שלא הנשים,שהן כבר לא כ"כ אנונימיות, כך שלא הייתי מחכה בקוצר רוח לראות איך ינוהל פה דיון פתוח בנושא.

(אני אישית בכלל לא הייתי מגיבה לסקר כזה באם התשובה שלי היא בעצם כן אבל אני לא רוצה לחשוף את עצמי פה.)

שימי לב שכתבתי

שזה אולי יכול להעיד על *חלק* מאלו *שלא ענו* כאן.

וכן, היה ברור לי שתשובות חיוביות יגיעו יותר מהצד הגברי, בעוד הצד הנשי יהיה חזק יותר בלנמק השלכות שליליות.

אני עדיין מחכה לאמיצה אחת שתתוודה פה בגלוי שזה מרגש אותה. עם זאת הספק מתחיל לחלחל לתוכי שייתכן שאמתין לשווא, במיוחד לאחר שהבחורה הכי אמיצה כאן שאני מכיר - שיר1 - במקרה לא בקטע...

זה בכלל לא קשור לאומץ

זה קשור לעובדה שחיי המין שלי לא אמורים לעניין את העולם כולו.
העלאת תמונות סקס של עצמך זה לא בדיוק מצב טבעי.
סקס, עבורי לפחות, הוא מצב אינטימי ששייך לי ולו בלבד.
אה וגם, זה פשוט לא מחרמן בעליל.

אם יש מישהו/י שחושב/ה שחיי המין שלו/ מעניינים - שיבלה/שתבלה
אם יש כאן מישהו או מישהי שזה מרחמן אותו - תפאדלו, רק אל תקשרו זאת ל"אומץ".

השלכה שלילית?
זה שמפרסמים משהו באנונימיות עדיין לא אומר שאי אפשר לקשור זאת אליך.
כן זה יכול להגיע ובטעות לידיים של אדם שמזהה חלקים בגוף שלך / סימנים בגוף שלך.
אתה אמרת, טוקבקים מרושעים שעלולים להוריד בטחון עצמי.
ואורי אמר שמה שעולה לרשת - נשאר ברשת ואי אפשר להתחרט.

אצל נשים זה כן קשור גם לאומץ

להתוודות על דבר כזה.

כי הנורמה הנשית היא לתת מצג של קדושה מחוץ למיטה. הכי קרוב לבתולה שאפשר.

מדוע את חושבת

שאף בחורה לא כתבה כאן כן, והכן היחידי שקיבלתי היה בפרטי?

כיוון

שכן אחד לא מעיד על שום דבר. מה גם שאין לי מושג מי כתבה לך את זה, אם היא ממילא לא כותבת בפורום אז סביר להניח שהיא לא תענה על גבי הפורום גם כך.
מדוע רוב הבחורות שענו כאן ענו שלא? כי זו התשובה שלהן - לא.

Anna begins cc

New member
אני יודעת שזה אולי יהיה לך קשה להאמין,

אבל רוב הבנות כתבו "לא" כי זה באמת לא משהו שהן רוצות לעשות.
אף אחת לא משקרת, וכמו שסוזי אמרה- אם מישהי הייתה רוצה, וזה כן היה מדבר אליה אבל לא היה לה אומץ, עדיף לה כבר לא להגיב מאשר להגיב "לא".
אתה אף פעם לא היית בחורה אבל אין לך מושג כמה דברים מורכבים אצלנו בתור הנושא של הסקס,
רק בתור התחלה- ל90 אחוז מהנשים שאני מכירה, גם היפהפיות ביותר ביניהן, יש דימוי גוף נמוכים ומעוותים, וקשה להן להתפשט בפני בנאדם חדש בפעם הראשונה.
יש דרגות לקושי, כמובן. זה נע בין היסוס רגעי ואז התמסרות לבין בחורות שחצי שנה נשארות עם חזייה במהלך סקס, אבל אצל כולן עובר משהו בראש שנייה לפני שאת ערומה כולך מול מישהו.
המחשבה של להיות ערומה מול אלפי זרים שישפטו אותך, יסתכלו עליך, יבקרו אותך, הסרטים שרצים בראש של "יראו לי את הירכיים ואת צדדים ואת החזה הלא סימטרי" וכל אותם דברים שאנחנו מבקרות את עצמנו לגביהם (דברים שלרוב אחרים בכלל לא רואים..) לא יאפשרו לנו להנות מסיטואציה של חשיפה אלא רק לחשוש ממנה.
מעבר לזה קח בחשבון שכן, יש תדמית חברתית מאד מקובעת (ומיושנת) שאם את עושה את זה את זונה, ואת לא רוצה ליפול למקום הזה.
וגם זה לא עניין של אומץ, זה עניין של דברים שמוטבעים בנו כל כך עמוק מילדות שאפילו התת מודע לא יאפשר לנו להאמין שחשיפה זה משהו שאנחנו רוצות או נדלקות ממנו.
תוסיף לתערובת את מה שאמרו מעליי- יש עניין של השלכות, אם מישהו יזהה לפי סימנים מגלים וכו'
ונסיים בדבר הכי חכם שאורי דייטר אמר- מה שעולה למרחב הוירטואלי לעולם כבר לא ייצא ממנו. וזה לחלוטין לאבד שליטה על מה שאתה מוכנה שיראו או לא יראו.
בקיצור, מכירה מעט נשים שפויות בדעתן, מיניות אמיצות ופתוחות ככל שיהיו, שיגידו כן לדבר הזה בפה מלא.

אגב, כל זה בהתייחס להעלאת סרטונים לאינטרנט ולא לביצוע אקט מיני בפרהסיה במציאות (כמו הסיפור שלך ברכב).

שלא יובן לא נכון

אני חושב שמי שענתה כאן "לא" בהחלט מתכוונת לכך. אני רק שואל מדוע ה"כן" היחידי שאני מקבל זה בפרטי (מבחורה שכן מגיבה בפורום) וגם בפורום סקס (מבחורה שנהנית מהעובדה שאף אחד לא מכיר אותה במציאות, בניגוד למצב כאן). לדעתי זה פשוט מעיד שיש בחורות שזה כן עושה להן את זה, אבל מתביישות להגיד כאן, והסיבות מובנות, כי הגברים הישראלים ברובם צבועים ושמרנים וישתמשו בזה כנגדן.

סקס זה מאוד אישי ואינטימי

ולדעתי זה לא יפה, לא יאה ולא מקובל לפרסם בפומבי את זה - לא באמצעות תמונות ולא באמצעות סרטונים ובטח שלא צריך לכתוב על איך, כמה ולמה אוהבים.
למה שאנשים אחרים מלבדי ומלבד הבן זוג יהיו שותפים בחיי המין שלנו ?
ולמה בכלל זה צריך לעניין מישהו ?

קודם כל שלא תטעי, זה מאוד מעניין אנשים

מה הולך בחדר המיטות של אחרים. אולי לא את כל האנשים, אבל מספיק מיליונים, והרייטינג והביקוש עצומים.

ולגבי העניין שהסקס אמור להיות אינטימי ופרטי, זה כל הקטע בלחשוף את זה פומבית, מכאן מתקבל הריגוש של אלו שזה עושה להם משהו. זה לא היה עובד אחרת.

dori78

New member
ובכן, השנקל שלי בנושא

כשאני מקיימת יחסי מין, אני נהנית מכל רגע.
אין לי עניין לעצור לצלם, גם אם היה לי סמראטפון/פייסבוק/אינסטגרם.
אני מעדיפה לחוות את יחסי המין עם בן הזוג שלי, לא לתעד אותם לטובת אנשים אחרים.

פשוט הזוי

מגעיל דוחה כבר אין מה לומר התחרפנו מהרשתות החברתיות שבעצם ממש מעט יונים להגדרה של חברי אמת!

אני מחכה לאחת שתתקע נאד חזק בשביל להגביר את הווליום במחשב:)

א. לא מלהיב אותי לצלם או להראות את הסקס שלי, כן אעשה סקס עם מסכות בשביל הריגוש, ולא מתאים לי לראות סקס של אחרים ברשת!!
ב. ברור שיהיו השלכות גם חברתיות וגם תרצה להכיר מישהו או מישהי וזה מופץ ונוצר רושם עלייך, סוף מעשה במחשבה

למעלה