חכי אני משתעל
לדעתך אם הסולן מת אז הלהקה מתפרקת? כאילו הסולן לדעתך זה הכי חשוב? אם נגן מת אז אפשר להמשיך את הלהקה כמו שהיא בלי בעיה? אם את חושבת שכן לדעתי את מביישת את כל הלהקות האלה שאת שומעת ואת שמו של פרדי מרקורי (אל)... שירי (לונה) תגיד לכם כמה אני סוגד לו לדעתי כל להקה שמגיעה לשיאה ואחד מחברי הלהקה עוזב, לא משנה אם הוא סול,ן, בס גיטרה תופים או כל שיט אחר, הלהקה חייבת להתפרק... שימי לב ללהקות שעשו את זה ומהר מאוד ירדו ברמתן... מטאליקה, איירון מיידן ---> ברגע שסמית' עזב הם ממש נפלו קחי דוגמא את לד זפלין... בשנת 1980, מתופף הרוק הטוב אי פעם, ג'ון בונהם, מת... והם פירקו את הלהקה... אם הם היו ממשיכים אם הלהקה עם מתופף אחר לא היית שומעת שיט עליהם היום... מה שאני מנסה להגיד, או לגרום לך להבין, שסולן זה לא מה שעושה את הלהקה, זה בסך הכל הקול של הלהקה... ואם כשאת שומעת קווין, וביטלס, אז את שומעת את הסולן, זו בושה (עד כמה שאני סוגר לפרדי) ונ.ב... הסולן של הביטלס לא מת... הוא חי ונושם וקראים לו פול מקרטני שהיה גם הבסיסט רק שני הגיטריסטים מתו ונ.ב2... לעולם, אבל לעולם אל תזיכירי את נירוונה ליד קווין וביטלס... זו בושה!!! לקווין ולביטלס כמובן