סקר אוהבי PINK FLOYD

Y o u R M a N

New member
שכחו מהסקר אתם לא קולטים כלום!

סך הכל ביקשתי שתכתבו שירים שלהם לא שתשאלו אותי ם אני מכיר או לא כי אני לא מכיר את כל השירים! סך הכל אני מכיר 5 שירים שלהם וזהו... רציתי להכיר יותר אבל אם אתם לא קולטים מה מבקשים אז אל תכתבו כלום!

Y o u R M a N

New member
טוב סליחה

סליחה חברה אל תשימו לב על איך שאני מדבר כי אני קצת לחוץ מכמה דברים..

NYMets Man

New member
יאללה אני אענה

אני לא אוהב אותם ברור ששמעתי עליהם :| השירים שלהם שאני הכי אוהב זה COMFORTABLY NUMB ו-TIME, שהם בעצם היחידם שאני אוהב... ושמעתי די הרבה... האם ראיתי את האיחוד הגדול... יצאתי בדיוק מהופעה בבארבי עם ידידה שלי וראיתי את שני השירים האחרונים בקיוסק היה מדהים, והחזירים עפו

Y o u R M a N

New member
ראית את WISH YOU WERE HERE?

זה השיר היחיד שאני אוהב אצלם... אני יודע לנגן אותו לשיר אותו והכל...

Blade Of Fire

New member
פ"פ אהובי../images/Emo99.gif

אוהב אותם... אבל לא שמעתי עליהם
השיר הכי אהוב.. אהה.. קשה קשה...קומפטבלי נאמב... כל שיין און.... וויש יו וור היר... קשה קשה ראיתי.. היה עלוב.. אבל זה פ"פ... וזו אחת הלהקות הבודדות שחשבתי שלא אזכה לעולם לראות אותם בלייב (יחד עם נירוונה, קווין, ביטלס ושאר להקות שהסולנים שלהם מתו)... אז זה היה שווה!

NYMets Man

New member
חכי אני משתעל

לדעתך אם הסולן מת אז הלהקה מתפרקת? כאילו הסולן לדעתך זה הכי חשוב? אם נגן מת אז אפשר להמשיך את הלהקה כמו שהיא בלי בעיה? אם את חושבת שכן לדעתי את מביישת את כל הלהקות האלה שאת שומעת ואת שמו של פרדי מרקורי (אל)... שירי (לונה) תגיד לכם כמה אני סוגד לו לדעתי כל להקה שמגיעה לשיאה ואחד מחברי הלהקה עוזב, לא משנה אם הוא סול,ן, בס גיטרה תופים או כל שיט אחר, הלהקה חייבת להתפרק... שימי לב ללהקות שעשו את זה ומהר מאוד ירדו ברמתן... מטאליקה, איירון מיידן ---> ברגע שסמית' עזב הם ממש נפלו קחי דוגמא את לד זפלין... בשנת 1980, מתופף הרוק הטוב אי פעם, ג'ון בונהם, מת... והם פירקו את הלהקה... אם הם היו ממשיכים אם הלהקה עם מתופף אחר לא היית שומעת שיט עליהם היום... מה שאני מנסה להגיד, או לגרום לך להבין, שסולן זה לא מה שעושה את הלהקה, זה בסך הכל הקול של הלהקה... ואם כשאת שומעת קווין, וביטלס, אז את שומעת את הסולן, זו בושה (עד כמה שאני סוגר לפרדי) ונ.ב... הסולן של הביטלס לא מת... הוא חי ונושם וקראים לו פול מקרטני שהיה גם הבסיסט רק שני הגיטריסטים מתו ונ.ב2... לעולם, אבל לעולם אל תזיכירי את נירוונה ליד קווין וביטלס... זו בושה!!! לקווין ולביטלס כמובן

LuNa MaJnUnA

New member
זה עידן, בן.

אני מסכימה בקטע של החשיבות של הסולן, אבל לא הבנתי דבר אחד - לפי מה שאתה אומר להקה לא יכולה להתקיים אם היא לא בהרכב המקורי שלה, אז מה בדיוק הולך עם דרים ת'יאטר?

NYMets Man

New member
אצל דרים זה שונה

ויש עוד מיליון להקות שכשאר נגן אחד עוזב אז מחליף אותו נגן אחר והופך חלק חוץ מזה, דרים גם החליפו משהו כמו שלוש פעמים את הסולן שלהם... אבל לעומת זאת להקות כמו קווין, או לד זפלין... ריבלו את צורתן וניגנו 20 שנה וכבר יצרו קאלט ברמה כזאת שהלחליף את הסולן זה כמו לשנות אגדה שימי לב מה קרה למיידן כשברוס דיקינסון החליף את פול דיאנו לאחר שנתיים מצאת הדיסק הראשון, המעבר היה חלק, כולם אהבו את ברוס אבל כשבלייז החליף את ברוס, כולם ראו איך הלהקה מתפוררת וברוס חזר לאחר שנתיים שלוש או למשל מטאליקה היה להם את קליף, שמת אחרי 3 שנים של עבודה הם מהר החליקו פנימה את ג'ייסון... אפשר לסלוח אבל בשנת 2000 שהם WAY אחרי השיא, להביא עוד בסיסט שחדש שקן מהם ב-15 שנה... טעות אז מה בדיוק הולך עם דרים... לפי מה שידוע לי זה ככה... הסולן שלהם הוחלף על צאת הדיסק השני נדמה לי משהו כמו שלוש פעמים עד שהגיע הסולן שנמצא היום... שלושת המקימים נשארו שהם המתופף הבסיסט והגיטריסט... והקלידן הוחלף שלוש פעמים... כנראה שבאמת לא הייתה לקלידן ממש חשיבות ככה שהם יכלו להעיף אותו באמצע ולקחת מישהו חדש מה שאני מנסה להגיד זה שלהקה שיוצרת קאלט והיא באיזור של אחרי הזיא מגיעה למצב בו אחד מנגניה לא יכול לנגן... שתתפרק... כי ראינו יותר מיד פעמים איך להקות כאלה נופלות... וראוי לציין לשבח להקה שעשתה את זה ויצאה מאוד בזול - היי פייב

LuNa MaJnUnA

New member
להנציח את הרגע!

שבח והיי פייב באותה נשימה משניר.. גאד! טוב עכשיו תגובתי - כעקרון אני לא מסכימה איתך בקטע של הקלידן. תמיד אמרתי שקלידים זה לחזרות ולא להופעות, ז''א שלתפקיד של הקלידן בהופעה אין כמעט משמעות, יש דברים די קבועים שאפשר לעשות יותר טוב או פחות טוב; אבל השירים עצמם נבנים בחזרות בעיקר עם הקלידן. זה אינדיבידואלי לכל להקה, אבל אני חושבת שלהחליף קלידן זה משמעותי לא פחות מלהחליף סוליסט. דרים כנראה ידעו את זה, אחרת למה הם מיהרו כל כך לחטוף את רודס? תקן אותי אם אני טועה, אם אני טועה.

NYMets Man

New member
את טועה ובגדול

אולי בלהקה שלך בתור קלידנית אין לך משמעות... אבל להגיד שאין משמעות לקלידן בלהקות כמו... דיפ פרפל, דרים ת'אטר, סימפוני איקס עוד מלאאא... השתגעת? וגם יש להם שואו! הקלידים המסתובבים של רודס! זה שואו לא מהעולם הזה וחוץ מזה את מודעת לעובדה שרודס לא עושה רק אקורדים...? אז כל מה שרשמת בפסקה השניה זה בעיקר שטויות בקשר לרודס... דרים רצו את רודס עוד שהקלידן הראשון פרש... אבל הייתה לו להקה... אז הם לקחו קלידן אחר ואז היה את ליקוייד טנשן, ובדיוק רודס עזב את הלהקה הקודמת, אז הם לקחו אותו לא סתם ג'ורדן רודס מכונה הקוסם

LuNa MaJnUnA

New member
../images/Emo31.gif

לא הבנת את מה שכתבתי. מה שאני אומרת זה שכל קלידן שלא יהיה עושה את אותו התפקיד - כי תפקידים של קלידים זה משהו נדרש, לא משהו שהכי אפשר לשנות. ההבדל בין הקלידנים הוא ברמה שלהם. שינוי בקלידן לא ישנה את הסגנון של הלהקה למעלה או למטה, רק יוסיף קצת. ואני דווקא לוקחת את הלהקה שלי כדוגמה למשמעות של הקלידים בחזרות, לא לחוסר בהם בהופעות. ואני יודעת את הקטע הזה על רודס ודרים (אביב נו מה...) ותירגע

למה שלא

כל אחד יתרכז במה שהוא מבין בו. אני מניחה שקלידנית יודעת על מה היא מדברת, לא? (אל תתקן אותי אם אני טועה
)

NYMets Man

New member
מה זה קשור?!

אם היא קלידנית אז היא מכירה את כל הקלידנים בעולם אני יכול לשבת ולספר לה על רודס

LuNa MaJnUnA

New member
והקשר הוא..?

חפרת ואתה מבין בלהקות ובאמ-אמא שלהן, זה עדיין לא אומר שאתה מבין בתפקידים של אורגן. אתה יכול לדעת באיזה צבע שיער הוא משתמש, יופי לך. בעבודה שלו על הקלידים אתה לא מבין בשיט.

למעלה