סקר אוהבי PINK FLOYD

Y o u R M a N

New member
סקר אוהבי PINK FLOYD

מי אוהב אותם? מי שמע עלייהם? איזה שיר שלהם אתם הכי אוהבים? האם ראיתם את האיחוד הגדול שלהם בLIVE 8?

LuNa MaJnUnA

New member
השיר ההוא שלהם

קומפורטבלי נאמב ממש יפה. הם נשמעים כמו מטלית אבל השיר ממש יפה לדעתי.

Y o u R M a N

New member
מאיזה אלבום השיר?

אני לא מכיר אותו...

NYMets Man

New member
אתה לא מכיר את קומפורטבלי נמב...

ואתה קורא לך מעריץ של פינק פלויד חביבי, צא לעולם הגדול לפני שאתה חושב שאתה יודע הרבה אני ממש לא אוהב אותם (טעם אישי... אני מאוד מעריך אותם) ונראה לי שיודע עליהם טוב ממך מילא שלא תכיר איזה EP סודי שהם הוציאו שיש רק לשני מעריצים... אבל את השיר הזה?! פאק!

Y o u R M a N

New member
מי בכלל אמר שאני מעריץ אותם? WTF!

זה שפתחתי סקר עליהם זה אומר שאני מעריץ אותם? פתחתי סקר כדי שיכירו לי שירים שלהם לא כי אני מעריץ אותם... צ'יזס.. אם את מכירה שירים שלהם אז תכירי לי אותם כי אני מכיר רק שירים מהאלבום "THE WALL" ושיר אחד שאני מת עליו "WISH YOU WERE HERE" ... אם מישהו מכיר שירים שלהם אז תכתבו אותם פה בבקשה.. תודה

Bardug0

New member
comfortably numb זה מתוך החומה

אתה בטוח שאתה מכיר משם שירים ?

Y o u R M a N

New member
אני לא מכיר את כולם

מה זה משנה אם אני מכיר או לא הקטע בסקר שאתם תכירו לי את השירים!

NYMets Man

New member
טוב, סליחה שהתנפלתי עליך...

איזה מוסיקה אתה שומע ככה בכללי?

Y o u R M a N

New member
אני?

אני בעיקר שומע רוק ומטאל כדי לנגן בגיטרה ועכשיו אני שומע בלוז גם כדי לנגן אותו... ורציתי לנגן את השירים של פינק פלויד אז רציתי לדעת אם בכלל יש כאלה שאוהבים אותם..

NYMets Man

New member
סבבה

איזה מטאל אתה שומע להגיד שאתה שומע מטאל זה ממש לא עוזר לאף אחד :| וחוץ מזה, כמעט כל גיטריסט שני אוהב את פינק פלויד

Y o u R M a N

New member
כל מטאל ורוק אני שומע...

אני שומע רדיו של מטאל ורוק אז ככה שאני שומע הכל למרות שאני לא מכיר את הלהקות אז ככה יוצא לי להכיר אותם...

NYMets Man

New member
כל מטאל ורוק?

אז מה דעתך על? Death In Flames Dark Tranquillity Amorhpis Ajattara חחח... אחרי שראית שאתה לא שומע את כל הרוק והמטאל תגיד לי איזה מטאל אתה כן שומע

Y o u R M a N

New member
טוב בוא נראה...

DEATH אני מכיר אהבתי אותם... כל השאר הלהקות אז הם צורחים שם ככה שאי אפשר להבין מה אומרים או שהם כמו METALLICA? כי אם הם צורחים אז אני לא אוהב סוגים של להקות כאלה...

NYMets Man

New member
כל השאר זה דת' מלודי עם נגיעה בפולק

לפי מה שהבנתי ואני די שונא אותם יפה אז הבנתי ממה שכתבת שאתה לא אוהב בלק ודת'... ושאתה אוהב ת'ראש הבי אתה אוהב? מיידן? ג'ודס פריסט? מנוור?

NYMets Man

New member
ועוד משהו

הם לא צורחים הם עושים גראולינג ואני בספק אם יש 1 בפורום הזה שמוסגל לעשות גראולינג

Y o u R M a N

New member
iron maidan?

בטח שאני שומע אותם אבל אני לא מכיר את השמות של השירים אני פשוט שומע אותם לפעמים ברדיו... אם אתה רוצה את הרדיו הזה אז זה בWINAMP. חפש ברדיו יש כל מיני סוגים... אז חש מטאל ורוק.. או מה שאתה רוצה בלוז שנות ה80 או היפ הופ ראפ וכל זה

NYMets Man

New member
מכיר מכיר מכיר רדיו...

אבל ככה לא שומעים מוזיקה, זה גועל נפש איירון מיידן זה א' ב' של בנאדם ששומע מטאל לטעמי, יש שם כמה קלאסיקות שאתה חייב להכיר והקול של הסולן... יש כאן מישהו שמכיר משהו מושלם יותר מהקול של ברוס? משהו מדהים!

Y o u R M a N

New member
iron maidan

הם לא החליפו את הזמר שלהם כמה פעמים? ואת המתופף? או גיטריסת לא יודע..

NYMets Man

New member
מממ בעקרון כן

אחרי שני דיסקים הם החליפו סגנון לגמרי וגם המתופף וגם הסולן הוחלפו ופעם אחת גיטריסט עזב לכמה שנים וחזר

למעלה