סקר אוהבי PINK FLOYD

Blade Of Fire

New member
מסתבר שרק אני מבין את עצמי

התכוונתי בהרכבים המקוריים (או הרכבים מסוכסכים), כמובן. ורגע- אם אני אזכיר את נירוונה ליד קווין וביטלס מה תעשה לי? תרביץ לי חזק באופן וירטואלי? איי.. זה כואב... הזכרתי אותם רק כדוגמאות מהראש ללהקות שההרכב המקורי והמושלם שלהם לעולם לא אוכל לראותם. יחד עם הלהקות הקודמות אפשר לכלול את מטאליקה, כמו שציינת בהמשך ההודעות פה, הלווין בליינאפ השני שלה שלעולם לא יחזור, לד זפלין ובלאק סאבאת' רק כי אוזי זקן מידי... וד"א-נירוונה *היא* קורט קוביין.....

NYMets Man

New member
ניוורנה *היא* קורט *הוא* מסומם טמבל

וחוץ מזה להרביץ לך באופן וירטואלי לא אבל מה שבטוח אני אצחק חזק מאוד מהבדיחות שלך

LuNa MaJnUnA

New member
נירוונה היא. חשבתי שעשית בגרות

בלשון

Y o u R M a N

New member
חברה לא לריב בסקר שלי!!!

אם אתם רוצים אני אפתח פורום המריבות... כאן לא רבים!!!! כולנו אחים...

מיכל שב

New member
מדוייק אופן חלקי...

מסכימה שאם עוזב סולן להקה זה לא אותו הדבר, אבל לפעמים הלהקה מצליחה נהדר גם אם סולן אחר - קח לדוגמא את ג'נסיס. מישהו זוכר שהסולן שלה היה פעם פיטר גבריאל? מעטים. ג'נסיס מזוהה עם פיל קולינס. כך שאפשר להחליף סולן. יחד עם זאת אני מסכימה שבדר"כ זה פשוט לא עובד. לגבי הביטלס - פול מקרטני לא היה הסולן הראשי שם אלא ג'ון לנון, ולביטלס בלי ג'ון לנון אין קיום.

NYMets Man

New member
בביטלס כולם שרו, לא נחשב

בקשר לג'נסיס... דבר ראשון, את פיל קולינס אנשים מכירים יותר כי הוא סלבריטי זו גם אחת הסיבות שסטינג,למשל, הצליח יותר בסולו, מאשר עם הפוליס וזו הסיבה שיש בערך שני אנשים בעולם שיודעים שהוא בסיסט כל מה שאני מנסה להגיד שזה שיש אנשים שבשבילם הלהקה זה יותר מסולן (איך שרוב האנשים רואים את זה). מבחינתי, גם אם רינגו סטאר היה מת באמצע השיא של הביטלס הלהקה הייתה מתה ולא היה מה לעשות אם זה. אין משחקי חשיבות, בלהקה כזאת שהיא לא רוק ישראלי אינפנטילי (שהמטרה היא להדגיש את הסולן! יש חשיבות רבה לכל אחד אחד מהנגנים גם אם הוא יושב מאחורה על התופים ובקושי רואים אותו, וגם אם הוא מנגם על מן גיטרה משונה עם ארבעה מיתרים שאף אחד לא באמת יודע איך קוראים לזה... או על קלידים ועושה אקורדים

למעלה