סקרררררררררררר!!!

• פותח הנושא NGSF
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
למה את לא מאמינה באהבה?

בא לך לספר? שמחה שהרווחת 110 ש"ח מבייביסטר, אחלה כסף, אף פעם לא מזיק שיש מהדבר הזה שקוראים לו כסף

בייביסיטר הכי שווה

יושבים אצל מישהו בבית, רואים טלוויזיה ואוכלים לו מהאוכל ואז מקבלים 20 ש"ח לשעה... למה אני לא מאמינה באהבה? אני חושבת שזו סתם דעה שהתגבשה אצלי כמו שבשנה האחרונה החלטתי להגדיר אצלי כל מני דברים- כשאני רואה סרטים ובהם אנשים כאלו מאוהבים שיעשו הכל למען האחר, אני לא רואה את זה במציאות, גם אם כן לא בהקשר אלי. אני חושבת שאולי מישהו אי פעם יאהב ללבלות איתי סתם ככה,] אבל פה דברים נגמרים... אני קצת מתוסבכת יש דברים אצלי שקשה להסביר;]

As היחידה

New member
עונה... ../images/Emo13.gif

1. ואיי, ים, ריצות, מחשב[!], לרקוד[לא הלכתי לטירההההה
] לקרוא על המאגיה וכל מה שקשור אליה. לנסות דברים שקשורים בזה. 2. עניים וגוף...
בדרך כלל עניים..
3. הממ אין מישהו שאני אוהבת, אבל כן יש מישהו שהייתי שמחה להכיר, מאיפה אני "מכירה" אותו? מחברות.

עונה!!!!!

1. לשחק כדורסל וכמה שיותר ואם אין פרטנרים אז סתם להיות במחשב או משהו כזה 2 משתדל להסתכל כמה שיותר מהר על האופי אבל אם אתם מתעקשים על גוף אז עיניים 3 יהירות!!!!!!!! 4 עוד לא מצאתי אותה

sh53

New member
אחלה שאלות ענייניות ../images/Emo45.gif

1. מה אתן אוהבות לעשות בזמנכן הפנוי? לישון לקרוא ספרים לגלוש באינטרנט לכתוב דברים אישיים 2. על מה אתן מסתכלות דבר ראשון בבן? עיניים 3. מאיפה אתן מכירות את הבן שאתן אוהבות? מתפוז הכרויות

וונקי

New member
סקר יאי

1. מה אתן אוהבות לעשות בזמנכן הפנוי?לישון, מחשב לקורא, טוליזה,לצאת לבלות ןלישון 2. על מה אתן מסתכלות דבר ראשון בבן?בעיינים שלו 3. מאיפה אתן מכירות את הבן שאתן אוהבות?ת'אמת כרגע הוא מי רשת אבל אני לא בטוחה שאני אוהבת אותו

עונה גם

לבנים: 1. מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? מחשב, טלוויזיה, מוזיקה, חברים שחייה 2. על מה אתם מסתכלים דבר ראשון בבת? פנים ועיינים 3. איזו תכונה (חיצונית או פנימית) צריכה להיות לבת כדי שלא יהיה מצב שתתאהבו בה? סנוביות 4. מיהי הבת המושלמת בשבילכם? אין לי מושג...כשהיא תבוא אני אדע..

תות15

New member
אני..! ../images/Emo13.gif

לבנים: 1. מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? הממ.. כלמיני..צופים, חברים.. 2. על מה אתם מסתכלים דבר ראשון בבת? עיניים.. אבל האמת היא שזה לא ממש משנה לי.. 3. איזו תכונה (חיצונית או פנימית) צריכה להיות לבת כדי שלא יהיה מצב שתתאהבו בה? אני מעדיף לא לענות על השאלה הזאת.. 4. מיהי הבת המושלמת בשבילכם? גם על השאלה הזאת אני אוותר..

sh53

New member
אתה מוותר על מענה לשאלות

כי אתה אוהב פרטיות (את זה אני בהחלט יכולה להבין) או בגלל שהנושא כואב ופוגע בך? אם זה המקרה השני, אני במסרים מוכנה לשמוע, לא תמיד תהיה לי עצה או פתרון, אבל לשמוע ולהקשיב יכולה - ואני בטוחה שגם חברי הפורום ישמחו לעזור אם צריך. אם בא לך לספר בפורום במידה והמדובר במקרה השני - אז מצויין ועוד יותר טוב.

תות15

New member
אני מוותר על מענה לשאלות האלה..

כי אני ממש ממש לא סגור עם עצמי על התשובה לגביהם..

למעלה