סקרררררררררררר!!!

• פותח הנושא NGSF
  • פורסם בתאריך

NGSF

New member
סקרררררררררררר!!!

לבנים: 1. מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? 2. על מה אתם מסתכלים דבר ראשון בבת? 3. איזו תכונה (חיצונית או פנימית) צריכה להיות לבת כדי שלא יהיה מצב שתתאהבו בה? 4. מיהי הבת המושלמת בשבילכם? לבנות: 1. מה אתן אוהבות לעשות בזמנכן הפנוי? 2. על מה אתן מסתכלות דבר ראשון בבן? 3. מאיפה אתן מכירות את הבן שאתן אוהבות?

נינושש

New member
עונה.

לבנות: 1. מה אתן אוהבות לעשות בזמנכן הפנוי? אינטרנט, לבלות עם חברים. 2. על מה אתן מסתכלות דבר ראשון בבן? חיוך..! 3. מאיפה אתן מכירות את הבן שאתן אוהבות? אמממ לא יודעת.. כל הזמן מכירים אנשים במקומות שונים.

BaBy LiS

New member
רק בגלל שאני בתבן אני עונה לשניהם

לבנים: 1. מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? להיות במחשב... ולצאת עם חברות 2. על מה אתם מסתכלים דבר ראשון בבת? אממ שיער [אני אוצה שיער חלקקקקקקקקקק] 3. איזו תכונה (חיצונית או פנימית) צריכה להיות לבת כדי שלא יהיה מצב שתתאהבו בה? חננההה 4. מיהי הבת המושלמת בשבילכם? כוסית לבנות: 1. מה אתן אוהבות לעשות בזמנכן הפנוי? מחשב + חברות 2. על מה אתן מסתכלות דבר ראשון בבן? עינייםםם 3. מאיפה אתן מכירות את הבן שאתן אוהבות? מחברה=] לא דיי אל תקחו רציני.. סתקלו רק על הבת...חחחח

As היחידה

New member
חחח.. ממתי את בן?!

גם לך יש פצל"ש
|

BaBy LiS

New member
כה באט אצלי זה כמה חלקים:

ליסה
אלכס
אלכסנדרה
סושי
ליס
ליסי זייהו נראהלי..=]

spiritspirit

New member
אהמ.

לבנות:(חח הייתי בספק עם אני בת
) 1. מה אתן אוהבות לעשות בזמנכן הפנוי?מחשב. ולישון.
2. על מה אתן מסתכלות דבר ראשון בבן? על החיוךךךךך... כובש לבבות
ועל העיינים כי הם אומרות הכל. 3. מאיפה אתן מכירות את הבן שאתן אוהבות?
הוא בשיכבה שלי, והוא המצטיין של השיכבה אז אני מבקשת מכם למחוא כף ** מחיא כף
** והוא גם גר ליידייי אהממממממ :-* ריספקט חחח. מתה עליו

יפתח 15

New member
מתחשמק לי לענות...

1. מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לנגן, להקשיב למוסיקה, לטוס. 2. על מה אתם מסתכלים דבר ראשון בבת? עיניים, שיער. 3. איזו תכונה (חיצונית או פנימית) צריכה להיות לבת כדי שלא יהיה מצב שתתאהבו בה? סנוביות, ארוצנטריות. 4. מיהי הבת המושלמת בשבילכם? מישהי מהבצפר שלי.

אממ טוב אני עונה

למרות שלא הייתי פה כמה ימים..:/: 1. אני אוהבת לרקוד (בתור להקה ותחרויות וגם במועדונים), לנסוע על אופניים, לשחות, סתם לבלות עם חברים, זה לא ממש משנה איפה, ודבר שאני מאוד מאוד אוהבת זה ללכת לגן אקי"ם, גן לילדים עם פיגור או אוטיזם שכל ילד מקסים ועושה לי טוב להיות שם. 2. אממ...תאמת? זה בטח ישמע מפגר אבל איך העיניים נראות בזמן שהאדם מחייך. כאילו אם החיוך הוא על כל הפנים או סתם הרמה של שריר בלחי=] 3. לא יצא לי לאהוב אף אחד עדיין, לא יודעת למה אני לא משו מאמינת אהבה דגולה. אחלה סקר, יש לו מטרה?

יאיר 2?

בקשר להצהרה הקטנה שלי (שכחתי שלא מכירים אותי כאן
) אני אענה אח"F עכשיו אני הולכת לבייביסיטר (אלוהים שיצא לי 100 ש"ח=]) בביי

enjoi butterfly

New member
טוב לא יכול....

יאיר 2???יאיר מאוהב יאיר מעכשיו תמיד יואהב!!! בן אדם אחד!!!!! לנצח!!!!!!!!!!!..זהו.

enjoi butterfly

New member
אני...ולמה הי אומרת את זה?..

כי לא האמתי באהבה...תקופה מסוימת... ועכשיו אוחחחח....

enjoi butterfly

New member
פשששששש...כמה שעות??????

בשביל 110 שקל צריך המון שעות לא?...אבל יפה מאוד.. ולהבין אותך אני יכול להבין...כי הייתי שם...אבל עכשיו הכל פשוט הפוך לגמרה..אז אני אומר לך שזה ממש יכול להשתנות לך...

למעלה