סקרנית לדעת

Bell4Ever

New member
סקרנית לדעת

קרה לכם שבזמן קשר הטרוסקסואלי הרגשתם שאתם קצת נכנעים ללחצי החברה? שאתם עושים את הבחירה הקלה? ומנגד, קרה לכם בזמן קשר הומוסקסואלי (או כל מה שלא בגדר "נורמה") הרגשתם שאתם עושים דווקא? לא, זה לא חשוב לי מה אנשים אומרים או חושבים, אבל למען האמת זה עבר לי בראש...

orald

New member
לא הזיז לי מזה, לומר את האמת.

גם לא יצא שמעולם הייתי בקשר הטרוסקסואלי...ועכשיו גם קשה לומר מה נחשב להטרוסקסואלי ו"רגיל" בעיני החברה לגבי. החברה צריכה קודם להחליט אם אני עדיין גבר או אישה לגביה, ובעתיד, ואני בטוחה שתמיד תהיה מחלוקת בין הצבועים והמרובעים השונים.

Kutaly

New member
לא, אבל

יש אחד שכל פעם שאני פוגש אותו הוא מאחל לי שאני אמצא מישהי ואתחתן... גם כשפעם פגשתי אותו בזמן דייט עם מישהו. (לא נראה לי שהוא הבין) חוצמזה, אני לא נכנס לקשר בשביל מה שאנשים יחשבו.

eden244

New member
חדשה כאן...ואנסה לענות :)

בעבר בזמן שהייתי בקשרים הטרוסקסואליים לא הרגשתי שאני נכנעת ללחצי החברה כי עוד לא הייתי מודעת לצד השני שבי וכשהייתי בקשר לאחרונה עם בחורה אז הרגשתי קצת שאני עושה "דווקא" ויותר לעצמי מאשר לחברה.. אבל לא חשבתי על זה במונחים כאלה...פשןוט שאלתי את עצמי למה נכנסתי לקשר עם בת אם יכולתי להיכנס לקשר עם בן הייתי מאוד מבולבלת באותה התקופה :)

orald

New member
השאלה שאת צריכה באמת לשאול את עצמך היא:

למה שלא אכנס לקשר עם בת במקום עם בן, כשהן הרבה יותר טובות בדרך כלל?
חוץ מזה, ידוע שכל הבנים הם מלוכלכים ומעבירי מחלות, כמו שדנה 071 בישרה לנו.

Unrelated

New member
אני סקרנית לדעת

מה זה קשר הטרוסקסואלי ומה זה קשר הומוסקסואלי? כי אם קשר הטרו זה קשר שיש בו א/נשים הטרוסקסואלים, וקשר הומוסקסואלי זה קשר שיש בו א/נשים הומוסקסואלים, אז אף פעם לא הייתי לא בזה ולא בזה. אני ביסקסואלית, ואני מנהלת קשרים ביסקסואלים (או לפעמים קשרים מעורבים מבחינת נטיה מינית). לפעמים עם א/נשים ממגדרים דומים לשלי, ולפעמים עם א/נשים ממגדרים שונים (מה שנקרא, קשר מעורב-מגדרית). וזה עוד בלי להכנס למה נחשב מגדרים דומים לי ומה נחשב מגדרים שונים ממני (בתור ג'נדרקוויר)... בכל מקרה - המחשבות האלה נשמעות לי קצת כמו ביפוביה מופנמת. זה לא אומר שאנחנו רעות ומרושעות על זה שיש לנו את המחשבות האלה - זה פשוט אומר שכנראה לא צריך להתרגש מהן :)

Bell4Ever

New member
זה קצת להכנס להגדרות

זה משהו שאני לא אוהבת, כתבתי את זה ככה כדי שתהיה מובנת הכוונה. אני נכנסת לקשר לא בתור הטרוסקסואלית, הומוסקסואלית או ביסקסואלית (או כל דבר אחר), אני נכנסת בתור אני. והקשר שאני מנהלת הוא הקשר שלי, עם החוקים שלי וההנאות שלי מהקשר. ואגב, למה זה ביפוביה מופנמת? אני אשמח להסבר. לא מתרגשת, נהנת מכל רגע! אבל גם קצת כנה עם עצמי לגבי דברים שעוברים לי בראש.

PurpleFilth

New member
ביפוביה מופנמת

אם אני אצליח לקלוע למה ששירי התכוונה אליו, נראה לי שהיא התכוונה לזה שזאת ראיה ביפובית שלפיה כשאנחנו עם מישהי/ו ממגדר אחר אנחנו "הופכות לסטרייטיות", וכשאנחנו עם מישהו/י מהמגדר שלנו אז אנחנו "הופכות ללסביות/הומואים". כאילו, זה לא בדיוק מה שכתבת, אני יודעת, אבל אני לוקחת את זה לקיצון כדי להבהיר למה אני מתכוונת. ולמה מופנמת? כי כאילו הפנמנו את הביפוביה שמפנים אלינו.

Bell4Ever

New member
אוי אבל זה כל כך

לא נכון!! קשר הטרוסקסואלי לא אומר ששני האנשים בקשר הם הטרוסקסואליים, זה רק אומר שהם ממינים שונים! כך גם לגבי הומוסקסואליות, זה לא אומר ששני הצדדים הם הומואים\לסביות זה רק אומר שהם מאותו המין... והאמת שלפי ההגדרות האלה נשמע כאילו קשר ביסקסואלי זה להיות בפוליגמיה מעורבת
לפעמים יש הרגשה שמחפשים פה בכוח ביפוביה

Unrelated

New member
האמת היא שהתכוונתי

למחשבה שאנחנו "הולכת על האופציה הקלה" כשאנחנו במערכת יחסים מעורבת מגדרית, ולמחשבה שאנחנו "עושות דווקא" כשאנחנו במערכת יחסים עם א/נשים מאותו מגדר. והסיבה שזה ביפוביה מופנמת, היא אכן שזו הפנמה של הדברים הביפובים שמכוונים אלינו מהסביבה.

CameronLine

New member
מעולם לא!

בני הזוג תמיד קיבלו אותי בתור הביסקסואל שאני, ותכלס, אין שום דבר יותר כיף מלהזיל ריר על א/נשים אחרות ביחד D: חוצמזה שאני מרבה לצאת עם אנשים שהם ביסקסואלים בעצמם [ואם הם לא, עד סף הקשר הם יהיו, ראו דוגמאת לירן]

orald

New member
"להזיל ריר על א/נשים אחרות ביחד"...

זה מזכיר לי שפעם, לפני מספר שנים, טיילתי בטיילת בחוף הכרמל עם חברה בי' ופתאום מגיעה מולנו נערה אדמונית(בכלל יש לי משהו לאדמוניות) ויפיפיה...שתינו השתתקנו ועקבנו אחריה בעיניים ובראש. פשוט עקבנו, בלי לשים לב למה קורה סביבנו(אני אישית כמעט לעולם לא עושה כזה דבר ונועצת מבטים, לפחות לא בגלוי, זה לא מנומס...וזה מופנה רק לגברים, שיקבלו בחזרה את מה שהם נותנים). והיא עוברת וחולפת ואנחנו פתאום קולטות מה עשינו, ביחד, באינסטינקט, ומתחילות לצחוק על זה.
היא הייתה יותר מרק יפה, זה לא היה היופי שלה, זו הייתה שמחת החיים המדבקת שהייתה נסוכה לה על הפנים, או משהו כזה, שתינו הסכמנו.

CameronLine

New member
אני והחבר הראשון שלי

הלכנו לכיוון היציאה בתחנה המרכזית, ובדיוק נכנסו שתי בחורות מדהימות, מושלמות, מהסוג שלא אמור להיות קיים במציאות מרוב שלמות. שנינו ביחד כמו אדם אחד, בוהים בהן, וכשהן עברו אותנו שנינו עצרנו, הסתובבנו והמשכנו לבהות עם פה פעור. ואחרי שהן נעלמו מטווח הראייה, הסתכלנו אחד על השני במבט שוקיסטי כזה ואז דיברנו עליהן כל הדרך הביתה P:

Bell4Ever

New member
זה אומנם לא סיפור בני זוג אבל זה מזכיר לי ש..

אני ושני ידידים שלי יצאנו לסנוקר, הלכנו לכיוון השולחן בטור ככה שאני באמצע, ואז עברו מולנו שתי רגליים מושלמות, כאילו מישהו צייר אותן (אין לי מושג איך נראתה הבחורה, היא הייתה בעיקרה רגליים). אחרי שהיא עברה הידיד שהלך ראשון בטור הסתובב אלי ושאל "ראית את זה?" ואני "הו יאא". הסתובבנו שנינו לידיד בסוף הטור "ראית את זה?" והוא "ראיתי מה?" שנינו הסתכלנו עליו "אתה רוצה לספר לנו משהו....?
" זה היה רגע נחמד...

Unrelated

New member
לא רוצה להיות הורסת שמחות...

אבל קצת לא נעים לי התת-שרשור הזה, עם כל סיפורי ה"כן, גם אני ראיתי בחורה שנראתה לי מושכת ואז הערתי עליה הערות עם מי שהיה לידי". אמנם זה נחמד לחלוק דברים עם א/נשים (משיכה, סיפורים וחוויות), אבל השרשור הזה מתקרב בצעדי ענק לאובייקטיפיקציה של נשים וסיפורי הטרדה מינית עקיפה (נעצו בכן פעם מבטים? העירו עליכן פעם הערות? נכון שזה לא היה נעים?)... בעיקר כשא/נשים פה מתחילות לתאר נשים (שהן בנות אדם ולא חפץ) בתור "בעיקר רגלים" וכו'. מאוד מדאיג אותי כאשר ה-bonding שלנו בתור ביסקסואליות/ים צריך להיעשות על גבן/על גופן של נשים אחרות (מטבע עובר לסוחר?). קצת מודעות עצמית לא תזיק. בתודה, הפמיניסטית הזועמת המקומית

orald

New member
ואני הפמיניסטית הלסבית הרדיקלית,לטעם טמבל אחד

את צודקת. אני בהחלט לא התכוונתי, ואישית זה גם לא היה הגוף שלה, כפי שאמרתי. והבדיחה היחידה בינינו הייתה ששתינו השתתקנו ככה ביחד, ופשוט בהינו בלי לחשוב אפילו.

orald

New member
לא יכולה עדיין להסביר את זה.

אף פעם לא ראיתי כזה דבר בבנאדם. כזו...אנרגיה. כזה כוח חיים. כזו שמחה. זה כואב כשחושבת על זה, כמה שמקנאת בה באותו רגע שהייתה ככה. ראיתי אנשים שמחים, ראיתי אנשים נהנים, אבל אף פעם לא כזו שמחה טהורה וחזקה. ורוצה כל כך להרגיש פעם כמו שהיא הרגישה אז.

למעלה