סססססקר
1. מה מדליק אותך בסקס? - דיבורים מלוכלכים, השקעה של בן הזוג, מין אורלי 2. מה דוחה אותך בסקס ? - ריח גוף לא נעים, כרס 3. מה מדליק אותך בבן זוג? - מראה חיצוני טוב 4. מה הכי לא תעשה בשביל סקס? - כל מה שאני לא מאמינה בו 5. מה הכי לא תעשה בסקס? - מוכנה לנסות הכל, אם לא אוהב לא אנסה שוב 6. האם אתה אוהב להשתמש באביזרי מין ? אם כן מהו אביזר המין הכי אהוב עליך? - ויברטור 7. איזה תנוחה אתה הכי מעדיף? - רכיבה מעליו, דוגי סטייל 8. האם אתה משתמש במאכלים כל שהם בזמן סקס? - לא, אבל אין לי בעיה עם זה 9. תאר את בן הזוג האידיאלי שלך לסקס? - ראש פתוח, זורם, נראה טוב 10. מהי הפנטזיה הכי לא ממומשת שלך? - סקס מרובה משתתפים ונדנדת אהבה אחת 11. מה המקום הכי ביזארי שעשית את זה? - אצל ההורים 12. מה אתה אוהב ללבוש במיטה? - מכורה לגרביונים מכל הסוגים, ביריות, בכלל משקיעה מאוד בלבוש שקסי 13. איך אתה אוהב שבן זוגך מפתיע אותך במיטה? - מכין לי אוכל למיטה 14. האם אתה מאמין בסקס בפגישה הראשונה? - מאמינה בסקס טוב לא משנה באיזו פגישה 15. האם עשית אי פעם אורגיה? - כן 16. האם אתה צופה בסרטי סקס בזמן האקט עצמו? - לא, אבל אין לי בעיה עם זה 17. האם עשית אי פעם חילופי זוגות ? אם כן איך אתה מתאר את החוויה ? - כן. בעייתי לקשר זוגי עם רגשות ועם ציפיות להמשך תקין. הקיצר, מעטים יוצאים בלי שריטה עמוקה 18. האם היית פעם עם פרטנר מאותו המין שלך? - כן 19. האם אתה אוהב יחסי שליטה במיטה ? - כן 20. במיטה אתה אוהב להיות השולט או הנשלט? - משתנה 21. כל כמה זמן אתה מקיים יחסי מין? - כמה שיותר 22. כמה פעמים בזמן סקס אתה גומר? - אני מאלה שהאל חנן אותן והעניק להן מולטי-טאלנט 23. כמה פעמים בשבוע אתה גומר? - פחחחח 24. סקס מענג או סקס פרוע? - פרוע שמענג 25. כמה פרטנרים לסקס היו לך, כולל סטוצים ויחסי מין מזדמנים? - יותר מאחד 26. תאר את חווית הסקס האולטימטיבית שלך? - אולטימטיבי מבחינתי תלוי בהרבה גורמים