זה מאוד ארוך...
1. מה מדליק אותך בסקס ? ריח, מבט מחויך, סוג אחיזה, שריטות, נשיכות קלות 2. מה דוחה אותך בסקס ? מגע מדגדג, ריח לא נעים, תוקפנות לא מתואמת 3. מה מדליק אותך בבן זוג ? מבט, חיוך, מבנה גוף, ידיים חזקות 4. מה הכי לא תעשה בשביל סקס ? אשלם, אעבוד, אבזה את עצמי 5. מה הכי לא תעשה בסקס ? בעלי חיים, ילדים, ללא אמצעי הגנה, מיני ירקות 6. האם אתה אוהב להשתמש באביזרי מין ? אם כן מהו אביזר המין הכי אהוב עליך ? פחות מפעם.. 7. איזה תנוחה אתה הכי מעדיף ? כשאני יושבת עליו כשאני איתו ואיתה זה לשכב ולהתמסר 8. האם אתה משתמש במאכלים כל שהם בזמן סקס ? לעיתים פירות למינהם תות למשל, קרמבו, יין 9. תאר את בן הזוג האידיאלי שלך לסקס ? (ותשובה : "הבן זוג שלי" לא מתקבלת !!! ) ראש פתוח, גוף חלק יחסית, קשוב/ה, מריח/ה טוב 10. מהי הפנטזיה הכי לא ממומשת שלך ? עוד פעם??? להיות עם גבר לבושת סטראפ און 11. מה המקום הכי ביזארי שעשית את זה ? מונית שירות 12. מה אתה אוהב ללבוש במיטה ? כלום 13. איך אתה אוהב שבן זוגך מפתיע אותך במיטה ? מגע מתוך שינה, התעוררות לתוך סקס, לחייך אליי ולהסיט את השמיכה כדי שיהיה לי מקום על כשאני נכנסת.. 14. האם אתה מאמין בסקס בפגישה הראשונה ? תלוי.. אם זה דייט ולא נראה לי שיהיה המשך יותר מזה אז כן.. אם מרגיש לי שיש סיכוי למעבר אני אחכה קצת 15. האם עשית אי פעם אורגיה ? כן 16. האם אתה צופה בסרטי סקס בזמן האקט עצמו ? לא 17. האם עשית אי פעם חילופי זוגות ? אם כן איך אתה מתאר את החוויה ? לא עשיתי.. הרעיון מאוד מדליק אותי בטח אעשה בעתיד עם הפרטנר הנכון 18. האם היית פעם עם פרטנר מאותו המין שלך? כן 19. האם אתה אוהב יחסי שליטה במיטה ? כן בגבולות 20. במיטה אתה אוהב להיות השולט או הנשלט ? מתחלף 21. כל כמה זמן אתה מקיים יחסי מין ? בתק' האחרונה - 2-3 בשבוע 22. כמה פעמים בזמן סקס אתה גומר ?
אין לי מושג 23. כמה פעמים בשבוע אתה גומר ?
אין לי מושג X מס' הפעמים בשבוע 24. סקס מענג או סקס פרוע ? מענג שהופך לפרוע 25. כמה פרטנרים לסקס היו לך, כולל סטוצים ויחסי מין מזדמנים ? ??????? 26. תאר את חווית הסקס האולטימטיבית שלך ? מעבר למפגשים המשתנים שאני חווה בימים האלו עם הפרטנרית שלי , לפני כמה שנים הייתי עם שני גברים שגם בינהם היתה אינטראקציה מינית.. ממממ