סקרים רבותיי סקרים...

wild orchid

New member
יאלהה,מקובל-כמעט..יאללה,זזה להכין קלטת

סטריפטיז-הפתעה למחר בבוקר בעבודה...

wild orchid

New member
עבדים בעיקר..

רצוי שריריים,חטובים,חלקים ועם לשון בכושר...

זה מאוד ארוך...

1. מה מדליק אותך בסקס ? ריח, מבט מחויך, סוג אחיזה, שריטות, נשיכות קלות 2. מה דוחה אותך בסקס ? מגע מדגדג, ריח לא נעים, תוקפנות לא מתואמת 3. מה מדליק אותך בבן זוג ? מבט, חיוך, מבנה גוף, ידיים חזקות 4. מה הכי לא תעשה בשביל סקס ? אשלם, אעבוד, אבזה את עצמי 5. מה הכי לא תעשה בסקס ? בעלי חיים, ילדים, ללא אמצעי הגנה, מיני ירקות 6. האם אתה אוהב להשתמש באביזרי מין ? אם כן מהו אביזר המין הכי אהוב עליך ? פחות מפעם.. 7. איזה תנוחה אתה הכי מעדיף ? כשאני יושבת עליו כשאני איתו ואיתה זה לשכב ולהתמסר 8. האם אתה משתמש במאכלים כל שהם בזמן סקס ? לעיתים פירות למינהם תות למשל, קרמבו, יין 9. תאר את בן הזוג האידיאלי שלך לסקס ? (ותשובה : "הבן זוג שלי" לא מתקבלת !!! ) ראש פתוח, גוף חלק יחסית, קשוב/ה, מריח/ה טוב 10. מהי הפנטזיה הכי לא ממומשת שלך ? עוד פעם??? להיות עם גבר לבושת סטראפ און 11. מה המקום הכי ביזארי שעשית את זה ? מונית שירות 12. מה אתה אוהב ללבוש במיטה ? כלום 13. איך אתה אוהב שבן זוגך מפתיע אותך במיטה ? מגע מתוך שינה, התעוררות לתוך סקס, לחייך אליי ולהסיט את השמיכה כדי שיהיה לי מקום על כשאני נכנסת.. 14. האם אתה מאמין בסקס בפגישה הראשונה ? תלוי.. אם זה דייט ולא נראה לי שיהיה המשך יותר מזה אז כן.. אם מרגיש לי שיש סיכוי למעבר אני אחכה קצת 15. האם עשית אי פעם אורגיה ? כן 16. האם אתה צופה בסרטי סקס בזמן האקט עצמו ? לא 17. האם עשית אי פעם חילופי זוגות ? אם כן איך אתה מתאר את החוויה ? לא עשיתי.. הרעיון מאוד מדליק אותי בטח אעשה בעתיד עם הפרטנר הנכון 18. האם היית פעם עם פרטנר מאותו המין שלך? כן 19. האם אתה אוהב יחסי שליטה במיטה ? כן בגבולות 20. במיטה אתה אוהב להיות השולט או הנשלט ? מתחלף 21. כל כמה זמן אתה מקיים יחסי מין ? בתק' האחרונה - 2-3 בשבוע 22. כמה פעמים בזמן סקס אתה גומר ?
אין לי מושג 23. כמה פעמים בשבוע אתה גומר ?
אין לי מושג X מס' הפעמים בשבוע 24. סקס מענג או סקס פרוע ? מענג שהופך לפרוע 25. כמה פרטנרים לסקס היו לך, כולל סטוצים ויחסי מין מזדמנים ? ??????? 26. תאר את חווית הסקס האולטימטיבית שלך ? מעבר למפגשים המשתנים שאני חווה בימים האלו עם הפרטנרית שלי , לפני כמה שנים הייתי עם שני גברים שגם בינהם היתה אינטראקציה מינית.. ממממ

מונית שירות ???

בחייך, אני עכשיו בהלם, פשוט יושבת בפה פתוח מול המחשב... ספרי מותק ספרי לא להתבייש, אנחנו אוהבים פה הכל....

../images/Emo6.gif

עייפת אותי עם כל השאלות אני חוזרת למיטה |אייקון של לחישה חולה ומותשת|

../images/Emo46.gif

חזרי לכאן מיד ועכשיו !!!! את לא יודעת שלא זורקים פצצה ואז הולכים... יאללה יאללה אנחנו פורום מכיל (אווהה כמה מכיל ) ותומך...שתפי אותנו, נאהב אותך בכל מקרה ואפילו יותר...

ואני חיכיתי

למילה טובה חיבוק חם מה זה
? סיפור המונית היה לפני 10 שנים בערך זה היה בזמן חורף כיסינו עצמנו במעילים כשמיכות והידיים שם התחילו לנוע.. לא נוח בעליל, די מעצבן אפילו כי אי אפשר ממש לזוז אני זוכרת שנשכתי די חזק.. הבעיה היותר קשה מבחינת האנשים זה הלסדר את הבגדים אח"כ

../images/Emo124.gif לחישה

אני אוהבת אותך (לא יודעת בקשר לאחרים....אז לא יכולה לומר, יאללה נו כוסאמק ) אנחנו אוהבים אותך מתים עלייך מעריצים אותך....
יותר טוב ?!

הנהג?

גם ככה עסוק במכשיר קשר אולי בעצם דיווח על ההתרחשויות במונית - לא זוכרת ממש

B o n e r

New member
ואייייייי - עשיתי את זה פעם גם במונית ../images/Emo203.gif

היינו במונית לירושלים - ישבנו בספסל האחורי, ישבו לפנינו עוד 9 אנשים - א מ א - מה שהלך שם ... ואם הייתם יודעים מי זו הייתה, הייתם מתפחלצים עכשיו !!

B o n e r

New member
מה זה היה ... ? ../images/Emo203.gif

מטרייה? אטרייה? אולי חמאה טרייה ? לא חושף - אינטימי ורגיש מדי ...

אוףףףףף

אני שונאת שעושים לי את זה....למה בכלל אמרת !!! הסקרנות בסוף תהרוג אותי, נשבעת !!!!!!

B o n e r

New member
רגע רגע ... Hold It ../images/Emo203.gif

הסקרנות תהרוג אותך ... ? את חתולה... או נמרה ? <מבולבל>

למעלה