סקרים רבותיי סקרים...

סקרים רבותיי סקרים...

לאור המצב היחסית מת בפורום הנה סקר קטן שיחיה את המצב.... מוזמנים לענות ולשתף בחוויות .... 1. מה מדליק אותך בסקס ? 2. מה דוחה אותך בסקס ? 3. מה מדליק אותך בבן זוג ? 4. מה הכי לא תעשה בשביל סקס ? 5. מה הכי לא תעשה בסקס ? 6. האם אתה אוהב להשתמש באביזרי מין ? אם כן מהו אביזר המין הכי אהוב עליך ? 7. איזה תנוחה אתה הכי מעדיף ? 8. האם אתה משתמש במאכלים כל שהם בזמן סקס ? 9. תאר את בן הזוג האידיאלי שלך לסקס ? (ותשובה : "הבן זוג שלי" לא מתקבלת !!! ) 10. מהי הפנטזיה הכי לא ממומשת שלך ? 11. מה המקום הכי ביזארי שעשית את זה ? 12. מה אתה אוהב ללבוש במיטה ? 13. איך אתה אוהב שבן זוגך מפתיע אותך במיטה ? 14. האם אתה מאמין בסקס בפגישה הראשונה ? 15. האם עשית אי פעם אורגיה ? 16. האם אתה צופה בסרטי סקס בזמן האקט עצמו ? 17. האם עשית אי פעם חילופי זוגות ? אם כן איך אתה מתאר את החוויה ? 18. האם היית פעם עם פרטנר מאותו המין שלך ? 19. האם אתה אוהב יחסי שליטה במיטה ? 20. במיטה אתה אוהב להיות השולט או הנשלט ? 21. כל כמה זמן אתה מקיים יחסי מין ? 22. כמה פעמים בזמן סקס אתה גומר ? 23. כמה פעמים בשבוע אתה גומר ? 24. סקס מענג או סקס פרוע ? 25. כמה פרטנרים לסקס היו לך, כולל סטוצים ויחסי מין מזדמנים ? 26. תאר את חווית הסקס האולטימטיבית שלך ? יאללה לעבודה......

B o n e r

New member
קבלי - ../images/Emo203.gif

1. מה מדליק אותך בסקס ? -פתיחות, דיבורים, ריח, כפות רגליים וחזה קטן... 2. מה דוחה אותך בסקס ? -ריח לא טוב, כפות לא יפות, ומונוטוניות משעממת. 3. מה מדליק אותך בבן זוג ? -כבר אמרתי, מראה כללי, כפות רגליים, חזה קטן, עיניים - חיוך שובה לב ... 4. מה הכי לא תעשה בשביל סקס ? -אשלם כסף... 5. מה הכי לא תעשה בסקס ? -אני מניח שהכאבות, מכות ושאר מיני אלימויות - לא מדליק אותי... 6. האם אתה אוהב להשתמש באביזרי מין ? אם כן מהו אביזר המין הכי אהוב עליך ? -לא יודע אם אני אוהב כי אין לי ומעולם לא היה, אבל אני מוכן לנסות <אביזרים סולידיים> 7. איזה תנוחה אתה הכי מעדיף ? -אני חובב כל התנוחות, ישנן תנוחות שאני נהנה יותר, דוגי לדוגמא, או המיסיונרית אבל עם פרטנרית גמישה .. 8. האם אתה משתמש במאכלים כל שהם בזמן סקס ? -אני אוכל את בת הזוג, את כולה ... 9. תאר את בן הזוג האידיאלי שלך לסקס ? (ותשובה : "הבן זוג שלי" לא מתקבלת !!! ) -170 ס"מ גג, רזה, חזה קטן, כפות רגליים - יאמי, ומראה כללי מושך. 10. מהי הפנטזיה הכי לא ממומשת שלך ? -להיות עם שתי בחורות ולגרום להן לגמור בלי סוף. 11. מה המקום הכי ביזארי שעשית את זה ? -באמצע הרחוב על ספסל, באמצע היום. 12. מה אתה אוהב ללבוש במיטה ? -כלום, מקסימום להישאר עםתחתון ולהוציא אותו מהצד. 13. איך אתה אוהב שבן זוגך מפתיע אותך במיטה ? -אני אוהב את הנגיעות המפתיעות מתוך שינה, שפתאום אתה מוצא את עצמך באמצע סקס ... 14. האם אתה מאמין בסקס בפגישה הראשונה ? -אני מאמין בסקס ומה שמתאים, אם אחרי 5 דק' ואם אחרי 5 פגישות, הכל מקובל ומכובד. 15. האם עשית אי פעם אורגיה ? -לא, מעולם לא. זהו, סליחה על השיעמום... 16. האם אתה צופה בסרטי סקס בזמן האקט עצמו ? 17. האם עשית אי פעם חילופי זוגות ? אם כן איך אתה מתאר את החוויה ? 18. האם היית פעם עם פרטנר מאותו המין שלך ? 19. האם אתה אוהב יחסי שליטה במיטה ? 20. במיטה אתה אוהב להיות השולט או הנשלט ? 21. כל כמה זמן אתה מקיים יחסי מין ? 22. כמה פעמים בזמן סקס אתה גומר ? 23. כמה פעמים בשבוע אתה גומר ? 24. סקס מענג או סקס פרוע ? 25. כמה פרטנרים לסקס היו לך, כולל סטוצים ויחסי מין מזדמנים ? 26. תאר את חווית הסקס האולטימטיבית שלך ?

B o n e r

New member
המשך ... ../images/Emo203.gif

16. האם אתה צופה בסרטי סקס בזמן האקט עצמו ? -לא, אבל אין לי בעייה עם זה. 17. האם עשית אי פעם חילופי זוגות ? אם כן איך אתה מתאר את החוויה ? -לא. אבל נראה לישעם מידה נכונה של פתיחות והיכרות - זה יכול להיות מאוד מעניין. 18. האם היית פעם עם פרטנר מאותו המין שלך ? -לא. 19. האם אתה אוהב יחסי שליטה במיטה ? -לא, אני אוהב חלוקה שווה, אם יש מצב שבת הזוג רוצה להיות פאסיבית, אני אהיה סופר אקטיבי - ולהיפך. 20. במיטה אתה אוהב להיות השולט או הנשלט ? -גם וגם.. 21. כל כמה זמן אתה מקיים יחסי מין ? -כל יום, אין מצב שלא, יכול להיות פעם ביום ויכול להיות 7 פעמים, תלוי. 22. כמה פעמים בזמן סקס אתה גומר ? -3 פעמים בקלות, אם זה נמשך על פני יותר זמן - אפשר גם יותר, אבל 3 זה מאפיין שלי. 23. כמה פעמים בשבוע אתה גומר ? -או הווווו - מי סופר ? 24. סקס מענג או סקס פרוע ? -סקס מענג כשבא להתפנק ופרוע כשבא לאבד את עצמי ... לא לחשוב. 25. כמה פרטנרים לסקס היו לך, כולל סטוצים ויחסי מין מזדמנים ? -מאות. 26. תאר את חווית הסקס האולטימטיבית שלך ? מישהי מושכת מאוד, טיזינג מתמשך, התפרעות, לגרום להלגמור לפחות פעמיים לפני שמתחילים- להשהות את הגמירה שלי כמה שיותר, פשוט למשוך סקס על פני הרבה זמן, עם המון דיבורים ופתיחות - ואז ... בוווום, להתפוצץ !

BONER !!!!!!!!!!!!! ../images/Emo178.gif

תעשה לי ילד !!!!!
יו נראה לי אנחנו מזה מתאימים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה וחוץ מזה, תודה שענית מואה !!!!!! מכאן עד אלייך....
לולי

אני ממש מתפתה...

חחחחחחחח, ואתה יודע איך אני כשמפתים אותי
ועוד שאלונת לסיום, למה אתה שם תלתן בסוף כל נושא הודעה ??? לא רציתי לומר אבל זה ממש מסקרן אותי ??? יש משו מאחורי זה או שזה סתם מסתיר חלק בגוף...כמו אדם...???

B o n e r

New member
אני ממש מתפתה... ../images/Emo203.gif

לדעת איך את כשמפתים אותך ... התלתן הוא מין סימן היכר שבחרתי, סתם כי הוא נתפס אצלי כמשהו שקשור לצנעה וענווה , זה הכל. יכול באמת להיות שזה אסוציאטיבית, מתקשר אצלי לחווה ואדם שניסו להצניע את עצמם בעזרת העלים- <אני מקווה שסיפקתי לך לפחות את הסקרנות>

אויייי

אני חושבת שאני נכנסת ללופ מסוכן מידי בשבילי... כבר הדופק התחיל לעלות, וכפות הידיים מזיעות... איך אני כשאני מתפתה....כמו נמרה.....בכל המובנים.....

B o n e r

New member
לא הייתי קורא ללופ איתי ../images/Emo203.gif

מסוכן מדי ... אבל, נו שויין- רק אריה יהיה מסוכן לנמרה !

יוווו יוווווווו

אני כבר לא יכולה יותר.... אני מתפתה יותר יותר מידי ואסור לי..... אאאאאאאאאחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי קורעת למישו את הבגדים עכשיו....(ולא תיאורטית...) אולי לופ איתך לא מסוכן אבל איתי ?! אתה תהיה כמו פרפר שנמשך לאור, ולמגעו נשרף.....

B o n e r

New member
הוווו - אנו שמחים להודיעך ../images/Emo203.gif

יש פרפרי חסיני אש ... למה לקרוע ? תבקשי, אני אוריד לבד ... אני ילד טוב !

B o n e r

New member
תהני מה ... ../images/Emo203.gif

"סדרה "- אני רק מקווה שזו תהיה סדרה של גמירות ... ל ב ר י א ו ת ! ! !

wild orchid

New member
עונה גם!

1. מה מדליק אותך בסקס ?ראש פתוח,מוכנות להתנסויות חדשות,הקשבה הדדית,אסטטיקה של בן הזוג,ריח הגוף. 2. מה דוחה אותך בסקס ?אנוכיות,העדר אסטטיקה,אי הקפדה על היגיינה,ריח לא נעים 3. מה מדליק אותך בבן זוג ?,מבנה גוף שרירי,השפתיים,מבטים,איבר מין מטופח ולא גדול,ריח,טעם,ראש פתוח. 4. מה הכי לא תעשה בשביל סקס ?אשלם כסף,אוותר על אמצאי הגנה. 5. מה הכי לא תעשה בסקס ?סקס עם חיות וקטינים.הפרשות גוף (לא מדברת על הגמירה),השפלות קיצוניות,אלימות וכאב קיצוני. 6. האם אתה אוהב להשתמש באביזרי מין ? אם כן מהו אביזר המין הכי אהוב עליך ?בטח!פרפר העונג,באט פלאג,וויברטורים\רוקט פוקט יש עוד כל מיני דברים במגירה... 7.איזה תנוחה אתה הכי מעדיף ? וואו...יש מלא...כשהוא נשען עם הגב על הקיר ואני רוכבת עם הפנים אליו-תנוחה אדירה זו משאירה ידיים פנויות לעינוגי ישבן,חזה,אשכים וכו'.רואים היטב את הבעות פניו המתענגות והכי כייף זה להביט לו בעיניים תוך כדי.שידרוג:הוא יכול להחדיר אצבע לטוסיק שלי
.עוד תנוחה היא כשאני שוכבת על הבטן וכרית מרימה לי את הטוסיק.אני גמישה,כך שיש המון תנוחות שאפשר לעשות ואני אוהבת בגדול את כווווווווולן. 8. האם אתה משתמש במאכלים כל שהם בזמן סקס ?דבש וקצפת,תה,קרח בקיץ.גזרים,תירס ומלפפונים מדליקים אותי רק בסלט. 9. תאר את בן הזוג האידיאלי שלך לסקס ? (ותשובה : "הבן זוג שלי" לא מתקבלת !!! ).גוף שרירי (לא אלי האנה),חלק עדיף (לא עקרוני..),איבר מין קטן,מסודר ומטופח.חייב להיות נקי!!! 10. מהי הפנטזיה הכי לא ממומשת שלך?מממממ...3-4 עבדים מפנקים... 11. מה המקום הכי ביזארי שעשית את זה ?לא חסר.הכי מעניינים:מתחת לשמיכה בזמן צפיה של הסרט עם חברים ואף אחד לא שם לב,תוך כדי נסיעה במהירות 120 קמ"ש (לא מדברת על אורלי,זה כבר משהו רגיל) כמעט פגשנו את הבורא באותו היום,עצרנו בכביש החוף ועשינו את זה על המכסה מנוע-הוא היה חייב לספק אותי,מרוב חרמנות לא ראיתי בעיניים ולא היה אכפת לי מי רואה ומה.מקומות הרגילים:בבריכה,בים,באוטובוס במעלית,במטוס והרשימה עוד ארוכה... 12. מה אתה אוהב ללבוש במיטה ? תלוי בסיטואציה..ערומה לגמרי,מיני בלי תחתונים מתחת,ביריות,שימלת תחרה שקופה,מחוך... 13. איך אתה אוהב שבן זוגך מפתיע אותך במיטה ?להתעורר מהלשון שלו בין הרגליים,ליטופים עדינים ואוהבים שהופכים לארוטיים,כשהוא מחכה שאצא מהמקלחת עם חוטיני.פעם חזרתי מעבודה ומצאתי אותו קשור באזיקים במיטה. 14. האם אתה מאמין בסקס בפגישה הראשונה?תלוי באדם שממול. 15. האם עשית אי פעם אורגיה ?כן. 16. האם אתה צופה בסרטי סקס בזמן האקט עצמו ?לא באופן קבוע,פה ושם.... 17. האם עשית אי פעם חילופי זוגות ? אם כן איך אתה מתאר את החוויה ?לא עשיתי.עם פרטנר מתאים,אימון ופתיחות,אולי ביום מין הימים. 18. האם היית פעם עם פרטנר מאותו המין שלך ?חלקית 19. האם אתה אוהב יחסי שליטה במיטה ?מאוד.אנחנו מתחלפים... 20. במיטה אתה אוהב להיות השולט או הנשלט ?גם וגם,תלוי מה מתחשק לנו. 21. כל כמה זמן אתה מקיים יחסי מין ?בהנחה שחבר שלי נמצא אצלי כל יום,לפחות בבוקר ובערב.אם זה שבת-מי יוצא מהמיטה בכלל?אם אני לא רואה אותו כל יום-היד וצעצועים ישלימו את המינימום של בוקר-ערב. 22. כמה פעמים בזמן סקס אתה גומר ?השיא שלי היה 7 בערב (לא כולל לילה ששם הפסקתי לספור). 23. כמה פעמים בשבוע אתה גומר ?Y Y Y...המורה שלי לחשבון לא לימדה אותי לספור כל כך הרבה.. 24. סקס מענג או סקס פרוע ?גם וגם 25. כמה פרטנרים לסקס היו לך, כולל סטוצים ויחסי מין מזדמנים ?מידע אישי מדי. 26. תאר את חווית הסקס האולטימטיבית שלך ?התעייפתי כבר...האמת שיש לי יותר מאחת...

וואוו ../images/Emo12.gif../images/Emo178.gif

הרגת אותי....ומזה שאלה 18 ? חלקית....היית או לא אין באמצע....ועכשיו מרוב סקרנות ספרי מה היה...

wild orchid

New member
היה ...

יצא לי להתחרמן (נגיעות,ליטופים,נשיקות ואפילו היה מקרה שחולצות ירדו בשירותים) עם אישה על רחבת ריקודים אבל בסוף לא הגענו למיטה.פעם כי פתאום קלטתי שהיא פרחה וירד לי ממנה.בפעם שניה הם היו זוג שרצו שאני אצטרף רק בלי החבר וזה לא בא בחשבון. לא כזה התבאסתי האמת,אני מעדיפה שני גברים ולא שתי נשים...

למעלה