סקרון...

סקרון...

שלום, אני לא ממש כותב פה אבל יש לי שאלה שרציתי להציג כאן. איך אתם הייתם מרגישים עם חבר כנסת הומו, או חברת כמסת לסבית? האם אתם חושבים שזה עקרוני? האם אתם חושבים שיש צורך? האם הייתה לכם בעיה לקבל חבר כנסת הומו בתור נציג ברשות המחוקקת של מדינת ישראל? תודה :)

תשובות

בכלל לא מפריע לי החבר כנסת הומו לסבית או כל דבר אחר שיהיה העיקר שיהיה אמין חכם ועוזר... זה בכלל לא עקרוני ויש צורך שיהיו מכל סוג של אנשים בכנסת

ק ש ר

New member
אני לא דוחף את האף למיטה של אחרים

הומו, בית, טרייט, בי, א-קסואל-זה פשוט לא ענייני.

Dudidud

New member
אתה כן,

כשמדובר באנסים פדופילים וכו'. אתה פשוט שם את הגבולות שלך במקומות אחרים..

ק ש ר

New member
אני כן וההשוואה שלך ממש לא במקום

הומו מאלץ מישהו לשכב איתו? הומו הורס את החיים לבן הזוג? הומו עובר על החוק? אם אתה עושה השוואה בין אנס לבין הומו את לא יותר מאידיוט.

Dudidud

New member
אני לא השוותי

שום דבר לשום דבר.. אם זה מה שאתה הבנת, כנראה שלא אני האידיוט.

ק ש ר

New member
בטח שלא

סתם הכנסת אנסים ופדופילים בשרשור על הומוסקסואלים, נכון? מי האידיוט?

Dudidud

New member
כנראה שאתה..

העובדה שהזכרתי פדופילים בשרשור שעוסק בהומואים לא אומר שהשוויתי בינהם. אני דיברתי רק עליך, ובאותה מידה על כל מיני מתחסדים שטוענים שהם לא דוחפים את האף למיטות של.. אתה כן דוחף את האף. פשוט הומואים לא מטרידים אותך, אז שיעשו מה שהם רוצים- אתה לא תדחוף את האף. אבל פדופילים (בהקצנה..) כן מטרידים אותך- אז אתה תדחוף את האף. זו שאלה של איפה הגבול שלך עובר, מה מפריע לך ועד כמה. --- ורק לגילוי נאות, לדעתי, יש נקודות השוואה בין פדופילים או כל סטייה אחרת שהחוק לא אוהב להומוסקסואלים.

ק ש ר

New member
לא...מה פתאום השוואה?

"ורק לגילוי נאות, לדעתי, יש נקודות השוואה בין פדופילים או כל סטייה אחרת שהחוק לא אוהב להומוסקסואלים."

iRoNBaLLz

New member
אבל אתה יודע למה הוא התכוון...

זה נראה שסתם חיפשת להיכנס איתו לוויכוח... זה דיי ברור שלאנשים יפריעו פדופילים ואנסים. אלו הם אנשים שכופים את עצמם על אחרים. בין עם זה מבוגר או ילד.

קקטוסץ

New member
"תדחוף את האף"?

יש הבדל בין לדון אם אדם יכול לכהן בתפקיד ציבורי בגלל נטיות מיניות לבין לתקוף/לצאת נגד פדופיליה ואונס. במקרה הראשון, הנטייה המינית אינה פקטור ודיון בה כפקשטור כלשהו היא "לדחוף את האף". במקרה השני, זה לא "לדחוף את האף למיטה של האנס", אלא יציאה נגד תופעת האונס.

Continuum

New member
חח תיזהר בלשונך

"זו שאלה של איפה הגבול שלך עובר, מה מפריע לך ועד כמה." אתה צודק שהוא דוחף את האף שלו למיטות של אנשים, כמובן, אבל לפי הניסוח שציטטתי נראה שאתה חושב לא רק שיש "נקודות השוואה" (שעם זה קשה שלא להסכים), אלא גם שהמקרה הוא אותו מקרה אבל לא קיצוני כל כך. "אתה פשוט שם את הגבולות שלך במקומות אחרים." בנידון הזה אתה, כמובן, טועה לחלוטין. ההבדל בין פדופיליה להומוסקסואליות הוא לא כמותי - זה לא גודל הסטיה (מחשבה מגוחכת), וזו לא הסיבה ל"גבולות" שעוברים לפני פדופיליה. ההבדל הוא איכותי - "האם זה מזיק לי או לא." לדאבונך, רוב האנשים חושבים שהומוסקסואליות לא מזיקה להם ולאנשים ה"עוסקים" בה.

Dudidud

New member
מסכים.

ההבדל באופן עקרוני הוא לא כמותי. אע"פ שזה תלוי באיך אתה רואה את ההומוסקוסאליות.

meitush123

New member
למה הומוסקסואליות מפריעה לך?

האם יש בה מימד של כפיה? לא!

Dudidud

New member
למה התאבדות מפריעה לך?

האם יש בה מימד של כפייה? (ואני לא אענה לעצמי..) הומוסקסואליות מפריעה לי הרבה יותר מהתאבדות.

למעלה