סקרון...

רוני13

New member
לא אכפת,אלא אם...

הוא מתחיל להתעסק עם דברים שקשורים לדת ואז אין לו אפשרות לעסוק בזה!

רוני13

New member
דת...יהדות! מצדי שיאמין!

הוא לא יכול לקבוע מה ייקה לדתיים או לחרדים-בנוגע ליהדות! כי ביהדות אסור להיות הומואים ולסביות!

לא מדוייק

בדת יש משהו שאוסר משכב זכר, יעני רק האקט הפיזי של יחסי מין בין זוג גברים, אין שום דבר שאוסר על להיות הומו... ובטח ובטח שלא לסבית...

ק ש ר

New member
שני דברים...

1. בעצם, היהדות אוסרת על משכב זכר, ואפילו מעניקה לזה את העונש החמור ביותר. אבל היא לא מזכירה משכב נקבה. 2. אז אתה אומר שרק למי שמקיים את כל תרי"ג מצוות יש זכות להתעק בדת? אפילו הרב עבדיה מודה, שאין אדם כזה בעולם כולו.

רוני13

New member
מה?!

1)אין בפשט אבל מפרשים אומרים ככה! 2)אין איש צדיק כזה בעולם שמקיים את תרי"ג מצוות-לא אמרתי את זה! מישהו שטמא לפי התנ"ך לא יכול להתעסק ביהדות! וסליחה על הבורות מה זאת המילה הזאת "להתעק"?

ק ש ר

New member
*להתעסק יש לי בעיה עם המקלדת הזאת

1. אין בכלל. התנ"ל לא מזכיר, ולא במשפט אחד, משכב נקבה. גם גדול הפרשנים לא יכול להוסיף דברים שלא כתובים בתנ"ך. 2. אבל כל מי שלא מקיים את תרי"ג מצוות הוא טמא בעצם.

nemet91

New member
נו באמת...

אל תתעסק בדברים שאתה לא מבין. 1. זה מה שרוב הפרשנים עושים: מוסיפים דברים על הכתוב בתנ"ך. מרחיבים. זה לא נדיר, והאמירה שלך רק מוכיחה את הבורות שלך בעיניין. 2. שטויות. אנחנו טמאים, אבל לא בגלל שאנחנו לא מקיימים את כל תרי"ג המצוות - התורה גם לא מצפה מאיתנו לקיים את כולן (זה בכלל לא אפשרי, כי יש מצוות לסוגים מסויימים של אנשים, דוגמת כהן).

ק ש ר

New member
אל תתפוס תחת בתקווה שאני באמת לא

מבין. מצטער לאכזב גדול בתורה כמוך, אבל למדתי 5 יחידות תלמוד בתיכון. 1. פרשנים, כשמם כן הם, מפרשים את התנ"ך. הרבה דברים כתובים בתורה, שצריך לפרש. פרשנים שיוצאים מעבר לתנ"ך, ומכניסים דברים לא מוזכרים, יכולים מצידי להמשיך לעשות את זה. זה לא הופך את דבריהם לנכונים. 2. רק מוכיח, שהטענה לגביי הומוסקואלים בדת היא מגוחכת.

ק ש ר

New member
כי כולנו טמאים

האם מי שאונן יכול לשמש בתפקיד דתי? הרי האיסור על אונן הוא איסור חמור מאוד.

רוני13

New member
כנס!

אין הגדרה ממשית ל"דתי"! כי בסוף כולנו יהודים! מה זה דתי?! מישהו ששומר מצוות?יש גם חילונים ששומרים מצוות! אני לא ממש מבין את ההפרדה הזאת בין דתי לחילוני אבל זה לא קשור לפה!

רוני13

New member
עזוב,אני מת מעייפות!

אני הולך לישון...הטיול היה מאוד מעייף! אבל בזמנך החופשי תסביר לי מה זה "בתפקיד דתי"?

ק ש ר

New member
אני דיברתי עם בן של רב

שתפס את אבא שלו מסתכל על אתרי פורנו ומאונן...

רוני13

New member
אוקי...

אני מסכים איתך שלבנאדם כזה אסור בהחלט להיות רב! אבל אסור לעשות הכללות על כל רב ורב...

למעלה