סקרון...

Knotted String

New member
רק כדי לסבר את האוזן...

כל עוד הוא לא שוכב עם אף אחד, הוא בסדר. הרי האיסור הוא על משכב זכר, ולא על עצם ההוויה ההומוסקסואלית. מעבר לכך, אף אחד לא יכול לדעת אם הוא שוכב או לא, כיוון שצריכים להיות שני עדים על מנת לקבוע דבר עברה. וגם אם הוא מכריז על עצמו כאחד שמקיים משכב זכר, זה לא משהו שאפשר להתייחס אליו כעובדה, הרי "אין אדם משים עצמו רשע". אגב, הוא עדיין יהודי. על פי התפיסה הדתית, הומוסקסואל יהודי הוא אדם מבולבל, תועה. צריך לעזור לו ולהתייחס אליו ברחמים. הוא עדיין יכול להיות חכם בתורה. ואם אנחנו מקצינים, אז לרבנים שאונסים ילדים קטנים ומתעללים בהם מינית אין שום זכות בכלל להיות באיזו שהיא עמדת כוח, או שאני טועה? אז בואו לא ניתן לנטיה מינית, שהיא דבר לגיטימי לגמרי ועניינו הפרטי של כל אדם, לבלבל אותנו עם היכולות המקצועיות שלו.

סלוניק

New member
אז אולי

גם דתיים וחרדים לא יכולים להתעסק בדברים שקשורים ללהט"ב.

רוני13

New member
אה...

האם דתיים וחרדים בכנסת מתעסקים בזה? ומה כבר אפשר לקבוע בכנסת בהקשר של הקהילות האלה? ועוד משהו...זה לא על אותו עיקרון כי יהדות זה דת ולהט"ב לא!

הם מתעסקים ועוד איך

עד לפני כמה שנים משכב זכר היה לא חוקי בארץ, כל הקטע של העובדה שלהומואים ולסביות קשה עד בלתי אפשר לאמץ ילדים, וגם העניין של נישואים חד מיניים, חברי הכנסת הדתיים והמסורתים, רובם ככולם מתנגדים לכך צעד לטובת המיעוט הלא כל כך קטן הזה...

Dudidud

New member
למה אין יצוג

לאלה שהם 'א' (עם קמץ) בראשי התיבות? או שזה טרנד חדש מדי והוא פשוט עוד לא הספיק להיכנס..

iRoNBaLLz

New member
העדפות המיניות של בני אדם הם

עיניינם הפרטי בלבד. לא מפריע לי חבר כנסת הומו או חברת כנסת לסבית. הם בני אדם כמו כולם. מפריע לי השחיתות בכנסת ולא מה כל ח"כ עושה במיטה שלו.

תימי1

New member
אתה חושב להצטרף../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

חחח האמת, שאין בכלל בעייההה...מה זה משנה?

meitush123

New member
למה שתהיה לי בעיה

אני לא גזענית ואני נגד גזענות. האם הומו או לסבית הוא/היא אדם פחות טוב? לא!!!

למעלה