סקרון!

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

python 4

New member
פור גאד סייק....

דרדסבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד פעם חזרנו לזה?

Orbital Shadow

New member
נראה לי דרדסבא בדנית זהSMELFANE

או שאולי SMELFANE זה בכלל דרדסים בדנית?...נו מזה משנה... בכל מקרה נולי זה לא על שם מה שהיא זה על שם הקול שהיא עושה שמבשלים אותה....
עזבו אני עייפה ......

python 4

New member
מה פתאום, הקול שנילי עושה

כשמטגנים אותה הולך ככה: קשפסס פסססססססס פסססססססססס פסססססססססס יאייק פססססססססססס וכאן צווחה קטנה ושוב - פססססססססס העניין כל כך ריגש אותי שכתבתי חמשיר:
אפרוח הייתה ושמה נולי שאמרה "אווזים זה לא קולי" אז את אוזה רצחה במשפט לא ניצחה ועכשיו היא בכלא שאולי

python 4

New member
אוי, הוצאתי את נולי החמודה רעה...

סליחה, הנה תיקון:
נולי אפרוח צהוב חמודה היא על דעת הרוב אך אבוי היא פוטרה וכשאין משטרה היא עובדת בקרן רחוב
אר.. הנה:
חמודה היא כבועז שערבי חסודה היא כאילו היא רבי אך מאחורי הקלעים איזה פלא פלאים היא יורדת לדודו ושבי
זהו.

python 4

New member
אוי נכנסתי לזה ואני לא יכול להפסיק!

שמישהו יעצור אותי!
נולי אוהבת את בץ אמר לה "ביחד נירבץ" אז מיד התפשטה נכנסה למיטה המסכן חטף הוא שבץ הלכה היא למכון היופי אמרה לה אחת בלי שום דופי: "סילחי לי גיברת את פשוט מכוערת מזל שיש לך אחלה אופי" נולי אפרוח סבבה כל אחד נותן מבט בה אך בלי קשר אגיד שאקרע את הגיד להבא שיגיד דרדס-אבא
זהו. די. הייתם קהל נהדר, לילה טוב.

סרינה99

New member
אני חושבת שצריך לעשות סמיילי עם

הפרצוף של פייטון חובש כתר...מה דעתכם? בכל מקרה אמממ בקשר לנולי...אוף עכשיו אני לא אפסיק לחשוב על זה~__~

python 4

New member
אוי וייי אלוהים!!!!

אני חוזר על עצמי כמו זמר ואומר שוב ושוב - כלומר שהבא שדרדס-אבא יאמר גורלו יהיה רע ומר ומבחינתי הנושא נגמר דרד-סססססססססססססססססססססבבבבבבבבבבבבבבבאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!! דרדסבא. dardasaba.

שמע...

אני לא טוב בחרוזים, ולכן קבל את סליחתי אם לא אכתוב בחרוזים... דרדס-אבא... Papa Smurf...מה יותר ברור מזה???

python 4

New member
אויש..

למי בכלל אכפת איך קוראים לו בצרפת ומה בכלל קשור איך קוראים לו באשור כאן הוא לא אבא הוא פשוט דרדסבא בלי שטויות ובלי מקף בלי אלף על הדף וזה שבאירופה קוראים לו איזה papa לא אומר שכאן לא רואים לו ת'זקן תבין יש תופעה לשונית המופיעה כאשר שתי אותיות נעלמות ולא נהיות האלף היא תנועה נעלמת בבואה והסמך התותח מקבל חטף פתח ובדרדס-אבא נותר שום אלף מיותר מקווה, אני לא מאיים שהויכוח הסתיים שתבין מה שאמרתי שכן, שוב צדקתי

python 4

New member
אז"ש הוא לא אבא שלהם ולא סבא שלהם

ואף אחד מהדרדסים לא הבן או הנכד שלו. קוראים לו דרדסבא בגלל שהוא הכי מבוגר.

REBEL PREACHER

New member
וגם

צריכה גם להיות מישהי ש"הפרו" אותה כדי להוליד אותם.........וואי כמה לידות היו לה.....אוווה...........

python 4

New member
אם ככה

אז איפה דרדס-אמא? או דרדסבתא, ליתר דיוק??? מאיפה לכם שהדרדסים מתרבים ברבייה מינית? הרי גם על פני כדו"א יש מינים רבים של יצורים שלא מתרבים ברביה מינית (ע"י זכר ונקבה שמזדווגים). מינים רבים מתרבים א-מינית, למשל ע"י הנצה. הדרדסים הם הרי גזע מיוחד במינו, והם לא בהכרח מתרבים כמונו. יתרה מכך, עצם העובדה שהדרדסית הנקבה היחידה שקיימת נוצרה לא בדרכים 'טבעיות', לכאורה, אלא באופן מלאכותי ע"י גרגמל, אין לנו אלא להסיק מכך שהדרדסים הם גזע חד-מיני (כלומר, כולל רק מין אחד) ולכן האופציה שהם מתרבים כמונו נשללת.

אררר...

זה פאקינג תוכנית טלויזיה לילדים!! לא צריך להתעמק בנושא! זה באמת כל כך חשוב? (אל תענו.)

MadSheep16

New member
באמת?

האם את באמת חושבת שזו רק תוכנית טלוויזיה? אז זו לא! זאת חתיכת תוכנית אנטישמית!!!! שימו לב: יש את גרגמל, המפלצת הנוראית, המעוותת, עם האף הענקי ועם הבגדים השחורים, שאוהב לאכול דרדסים. יש את הדרדסים: יפי נפש, כחולים (דם כחול מסמל מלוכה...), נחמדים, מערימים על גרגמל המרושע. ופרק אחד במיוחד אנטישמי: גרגמל יוצר את.... דרדסית: שיער שחור, רעה, אמורה לגרום לדרדסים לבטוח בה ואז לגרום להם לבוא אחריה אל גרגמל שיאכל אותם. ואז הדרדסים משנים אותה והיא הופכת לבלונדינית, נחמדה, כחולה וחלק מהדרדסונית המעצבנים... האם עכשיו את חושבת שזו עוד תוכנית ילדים ממוצעת? ומקרינים את החרא הזה בישראל!

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

פייטון, אתה מלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה