סקרון!

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

midnight dragon

New member
לי יש שאלה יותר טובה-

מה זה משנה????????????????????? ועוד אחד- למי אכפת?????????????????? זהו, סימתי את טיעוני

python 4

New member
מידנוש, לא!../images/Emo10.gif

מה זאת אומרת מה זה משנה??? אם כולם היו כמוך איפה היינו היום? מה, כשהרצל שאל בבאזל "אתם רוצים את ישראל או את אוגנדה?" מישהו אמר לו "מה זה משנה?"??? כשסאדאת שאל אם הוא יכול לבוא לבקר בירושלים מישהו שאל אותו "למי אכפת?"??? אז נכון, שאלת זהותה של נולי היא לא כזאת גורלית לעתיד האומה כמו אלה, אבל בכל זאת! הן היום נגדל דור של זאטוטים שלא יודע הנולי מהו, דור אשר יהיה דור העתיד שלנו!

Uzumaki Naruto

New member
ד"א...

חבר שלי סיפר לי היום, ת'יודע שבפרק הראשון של דרדסים הם ציירו לגרגמל צלב קרס על הדלת? איזה נורא. ומונדאסט אמרה, מונדאסט יודעת.

Wing Chan

New member
את לא רמה.

בולים של אוזה זה אולדסקול את סתם לא מבינה :X

NJS

New member
אני מוחה!

אמרתי ואני אומר שוב כל שימוש ביותר משלושה סימני שאלה מחייבים תשלום הזכויות שלייייי!

Orbital Shadow

New member
מממ... לדעתי...

פיזבן או פאלדין או איך שלא תרצו לקרוא לו...... אם הוא לא היה אומר לסהר פז לשיר אז הם לא היו יוצאים דרך המטבח בכלל... או אולי כן אם משהו אחר היה קורה במקום זה... אם כבר מדברים על אוספים.... אני אוספת בדיחות על מישמישים,ארנבים,ואני מנסה גם על כרוביות ופינגווינים.......

midnight dragon

New member
חחח...

בכלל אם מסתכלים מתחת לפני הקרקע רואים (חוץ מהרבה שורשים של עצים
משונים וצמחים
...) שבכלל האלים מנתבים את הדרכים של כולם ובכלל בלי האלים לא היתה קרין וכולי וכולי..

© Mamimi ©

New member
עונה לסקר...../images/Emo42.gif

אני חושבת -גדיל-!!!!!,לא -זה לאגדות,לא לרשומות... לרשומות-פיזבן! וגם סהר-פז ותאניס וחלמיש .... אני אוספת דרקונים!!!!! ויש לי דרקונית מכסף שקראתי לה סילברה...

למעלה