סקרון!

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

NJS

New member
סקרון!

איזה דמות לפי דעתכם הכי השפיעה על מהלך האירועים ברשומות (אגב רק שתדעו פייטון אוסף בולים והכי הרבה יש לו מהונגריה חחח..)

Wing Chan

New member
פייטון יא משועמם..

מי אוסף בולים לעזעזל? אני אוסף גוגואים. אולדסקול ל-פ-נ-י-ם ! :O הממ אין ממש דמות שהשפיעה הכי הרבה במהלך הרשומות. כולן השפיעו. חלק המידה יותר גדולה וחלק במידה קטנה יותר, אבל אין דמות שהשפיעה הכי הרבה מכולם. אבל בין הדמויות שהשפיעו יותר, לפי דעתי אלו סער, לאורנה, ברם, תניס, וקרמון. האחרים (כדוגמאת רייסטלין למשל) נעלמים כול הזמן ליותר מחצי ספר. לכן אמנם סבבה הם דמויות עמוקות יותר, אבל לא השפיעו עד כדי כך.

NJS

New member
ללא נושא

מה סער עשה עיכב את קיט לכמה שניות שגם ככה לא השפיעו על כלום? דרך אגב אני אוסף מחזיקי מפתחות הכי מגניב

python 4

New member
What the....?!?!? ../images/Emo46.gif

נאג'ס! שאני אפרסם פה איזה הודעות אתה העלית בפורום 'סטיות מיניות'??!? לידיעתך, ריגול בין-פורומי אסור על פי כללי תפוז! והדמות הכי משפיעה ברשומות.... למי פאקינג אכפת! נאג'ס אתה נאג'ס!

NJS

New member
סליחה

סתם צחקתי (ואגב לא ידעתי בכלל שיש כזה פורום(ומעניין שאתה כן))הרגע הקאתי וממש אין לי חשק לריב

אין לכם סטייל... לאפחד ממכם...

אני אוסף מדליות וגביעים!!! ה-אוסף... עכשיו, לענייננו אנו (אני מושפע ממורות), הדמות שלדעתי הכי השפיעה על הדמויות ברשומות היתה חלמיש... פשוט כי הוא דמות האב של כולם... הדמות שהכי השפיעה על העלילה והדראק הזה-תניס... הוא היחיד שעוזה משהו ברשומות...

Uzumaki Naruto

New member
אם אתה קורא את זה אחרת,

נגיד, ככה: עוּזַה, אז יוצאת לך הציפור המטורללת מפרפר נחמד (תמיד העדפתי את שבי ונולי, אבל נו- מילא.) רק תלוי איך אתה מסתכל על הדברים.

python 4

New member
אני בשוק אני בהלם!

עוּזַה? מה עשית ממנה ערסית?!? אוּזַה, אני מבקש. ובניגוד לוויכוח הסוער של תחילת השבוע (דדרסבא, לידיעתך) במקרה הזה אני בטוח לגמרי. אוזה היא אישיות כל כך חשובה בתולדות האומה, שאפילו יצא בול מיוחד שמנציח אותה, ב- 1999. ורק שתבינו - אפילו לנשיאי המדינה אין בול!

Wing Chan

New member
OMFG

בולים של פרפר נחמד !!! אולדסקול לפנים#@%#$^%#$ *גומר* יותר מהרובוטריקים אפילו#%@

python 4

New member
ובגלל שאתה כל כך אוהב את נולי ושבי

הנה - נולי ושבי. אגב, נולי תמיד היתה אניגמה בעניי. הרי אוזה - אווזה, שבי - שבלול, צבי - צב, פינגי - פינגווין אבל למה נולי? היא לא נראית כמו נמלול.

Uzumaki Naruto

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

חחחחחח הרגתי אותי!!!! אני לא יכול להפסיק לצחוק.... חחחחחחחח חחחחחחחחחחח דיי... להרגע... חחחחחח ואתה צודק, זה באמת אוזה, רק אמרתי בשביל הקטע. חחחחחחחחח נמלול!! XDDDDD

python 4

New member
צחוק צחוק אבל שאלתי שאלה רצינית

ואני מצפה לתשובה. קדימה, איפה כל מומחי הדרדסים והחתולים הפראיים למיניהם? לא יכול להיות שכולכם גדולים על פרפר נחמד... אני ישאל שוב - נולי, על שום מה ולמה?

ליסאן

New member
אז ככה..../images/Emo187.gif

בקשר לדיון הקודם על הדרדסים זה דרדסבא (לא דרדאבא) ואכן יש סימנים רבים לגזענות בתוכנית. (שדרדסית רעה השיער שלה שחור אבל שהיא הופכת להיות טובה הוא נהיה בלונדיני סטייל לאורנה)
. בקשר לשאלה שלך 2 תשובות 1. לא יודעת 2. לא אכפת לי תבחר אחת

Moondust

New member
דרדס-אבא. ../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

Papa Smurf. מה יכול להיות יותר ברור מזה? ואני חושבת שקוראים לנולי נולי כי זה שם חיבה של המה-שמה שעושה את הקול שלה, או של הבת שלה, או שם חיבה של מישהו מהצוות, בכל מקרה.

למעלה