סקס

• פותח הנושא spag
  • פורסם בתאריך
1+2

היי, איש. כאן? עכשיו? בכל מצב? לא משנה מתי? עם מי? למה? כמה? ואם ביום שלישי לא בא לי? זו מצווה לעשות סקס גם אם הוא לא רוצה? מותק, נסחפת.

חייקלה

New member
מה זה סקס שמ

של איש אשה טומטום אדרגונוס אני יוצא לא מבין את השפה בבקשה תן הדגמה חיה עם תמונות להמחשה תודה

לך תזדיין!!!

וסבתא אחת חכמה מאד אמרה פעם: "כשאתה יכול תרצה כי אולי כשתרצה לא תוכל" גם אם החויה תהיה לך בסופו של דבר לא נעימה קשה לי לחשוב שהיא תותיר בך טראומה שתגרום לך לאבד את החשק המיני שלך. <אלוהימית מאמינה באהבה!!>

spag

New member
../images/Emo12.gif

Yessssssssss SIR!

נויה לי

New member
אם אתה רוצה, לך על זה.

אם היא מודעת לכך שאתה מעונין בקשר פיזי בלבד אין שום בעיה. אני לא רואה דבר רע בלהיות יזיזים. זה אפילו כיף סקס חופשי טוב כל עוד כל הצדדים מודעים לכך שלא מכניסים רגש ומשתמשים בקונדום.

spag

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אין פה מישהו שאפילו רק מבין מה מפריע לי בסקס רק לכייף? לה-פיי, אין לי שמץ של ספק שאהנה, ובטח שאני נמשך. יותר מזה - אני בטוח שכשיגיע הרגע המכריע, אפילו לא אחשוב שניה... תודה לכל מי שהגיב. אני לא עונה, כי אני די מסכים איתכם. ובכל זאת, אני מעוניין לשמוע גם דיעות לצד השני, יש פה מישהו שחושב לצד השני? שלא כדאי לקיים סקס סתם?

Le Fay

New member
נרגעתי.

מז'תומרת אם יש פה מי שחושב שלא כדאי לקיים סתם? אני חושבת שלא כדאי לקיים סתם. רק אם אתה רוצה...
עכשיו עשה לי טובה ולפני שאתה מחליט מי כן תהיה חברה שלך ומי לא - תכיר אותה קודם. מה אתה יודע (יתכן שאחר כך גם סקס איתה לא תרצה)?

rigoletto111

New member
יאללה, מי מתנדב לתת לספגטי

של ספאג סיבה לא להתארך? וברצינות - לא. אין סיבה שנחשוב ככה. העמדה ש"לא כדאי סקס סתם" היא בדר"כ להלביש את הטיעון הדתי/שמרני/בורגני בטיעונים חילוניים.

spag

New member
ידעתי!

אז למה את לא עוזרת לי פה, להסביר לכולם?

amiak

New member
עזוב. זה משהו לשיחה אישית.

לא קבל עם ועדה
(נו, רואים שאני לומדת לפסיכומטרי?
)

אתה מכריח אותי לענות?

שמע אותי טוב, עזוב אותך משטויות. אני רוצה להגיד לך כך, אם אתה חושב שיש סקס שהוא יותר מסקס סתם לשם ההנאה אלא זה משהו כזה עם אהבה ובלה בלה אז כדאי לך לחכות, כדי לא לפגוע לך במיחושי הסקס ה"אמיתיים" שלך. אבל אם אתה לא מאמין לשטויות שהגדולים מספרים, ואתה יודע שבעצם אין סקס שהוא לא רק הנאה והקשר בין סקס לאהבה הוא אפילו לא מקרי, אז כמו שמותר לאהוב מישהי על אמת גם בלי סקס, מותר גם לעשות סקס על אמת בלי אהבה ושאר ירקות. זו דעתי. בלי כל קשר לזה שסקס כעיקרון זה דבר לא הכי צנוע ושאמא לא הייתה מרשה לנו לראות פטמות אחרות חוץ משלה.

למעלה