סקס

• פותח הנושא spag
  • פורסם בתאריך

Le Fay

New member
פחחח... מישהו שאל אם אתה רוצה

אותה כחברה? תחליט אם אתה רוצה סקס איתה או לא, זו השאלה הרלבנטית. רק קח בחשבון שאתה עלול להתאהב בדרך, ושאולי היא לא תרצה יותר.

spag

New member
זו השאלה ששאלתי. הרלוונטית.

האם אני מעוניין בסקס עם מישהי שברור לי שאני לא רוצה חברה. אולי לך זה ברור שכן - אבל אני גדלתי בעולם אחר - ואמנם אני חולק על העולם, אבל עדיין אני אוהב את הרעיון שסקס טוב זה רק עם אהבה מלאה. ואולי אני טועה. אולי. עוד אחשוב על זה. תודה! ותודה לכולם!

Le Fay

New member
לא, לא, לא! לא הבנת כלום ../images/Emo7.gif

השאלה היא לא אם אתה מעוניין בסקס בלי אהבה, השאלה היא לא אם אתה חושב שהסקס איתה יהיה טוב, השאלה היא לא אם אתה חושב שתעשה סקס יותר טוב כשתאהב, השאלה היא לא אם יש לך מה ללמוד ממנה בסקס, או בכל תחום אחר, השאלה היא לא מה הציעו לך, השאלה היא לא מה יאמרו עליך החברים שלך השאלה היא לא מה תחשוב על עצמך אחר כך והשאלה היא בטח לא על מה גדלת (על שמרים?)! זה הרבה יותר פשוט: אתה רוצה סקס איתה או לא? בבקשה אל תגיד לי שאתה לא יודע, זה לא מצריך שום מחשבה, זה אחד הדברים שאנשים יודעים באופן הדגש|פיזיולוגי וכמעט מיידי כשהם עומדים ליד מישהו אחר; ואם אתה לא מסוגל לענות לעצמך על השאלה הפשוטה הזאת, אף אחד לא יוכל לעזור. בכלום. נ.ב. אם התשובה היא שאתה לא רוצה - התשובה היא חד משמעית: אל תעשה את זה.

ShakeSpearE

New member
זה די ברור שהוא רוצה לשכב איתה

אחרת הוא לא היה מתחיל ת'שרשור הזה. הבעיה היא רק שהוא לא יודע אם כן\לא\איפה להגביל את זה בגלל שהוא לא מ-א-ו-ה-ב. לדעתי גם אם אתה לא רוצה שהיא תהיה החברה שלך, אם אתה מעריך אותה\ היא מוצת חן בעיניך כבנאדם, אז זה כבר יותר נחמד מסקס נטו. ואם בא לשניכם, אז למה לא. (--לא שסקס זה לא נחמד לכשעצמו, אבל זה הרבה יותר כיף כשמכירים ת'בנאדם.) והכי חשוב, כמו שכבר אמרו פה, הפתיחות הכי חשובה, ששניכם תדעו איפה אתם עומדים. (או שוכבים, תלוי איך אתם אוהבים את זה:)

Le Fay

New member
לי זה לא ברור בכלל

כבר נזפו בי טלפונית, אבל שמעתי שהגיברת 1. הציעה 2. נראית טוב 3. מניחים שיהנו איתה מילא שלא שמעתי "מת לזיין"; אפילו "בא לי עליה" פצפונצ'יק לא שמעתי! אולי (וגם זה רק אם מתאמצת מאד לקרוא את זה בין השורות) איזה "אם אני אומר לה לא אני פראייר" אנמי. שייק, לא יודעת מה איתך - אני הייתי מחכה שיעמוד לי. חוצמיזה אני מתה עלייך. חוצמיזה מה-קרה, אין תל אביב?

Le Fay

New member
דרך אגב, מצדיעה לעלמה שהציעה

לדעתי מגיע לה הכבוד שייענו לה בהתלהבות - או בכלל לא.

ShakeSpearE

New member
יכול להיות

דווקא אני חשבתי שזה ניתוח המקרים בהם כדאי\צריך\רצוי... אבל את מן הסתם צודקת. לא חשבתי על זה ככה, אם הוא באמת רוצה לשכב איתה--אין לו מה לשאול אותנו. יש תל אביב, אבל אין הרבה זמן בשבילה...:) מתה עלייך בחזרה!!

Le Fay

New member
נצחוני בני... ../images/Emo140.gif

צדקת! ואני הצלחתי להוציא מספאג הודאה רפה שהוא נמשך למשהו... שזו התחלה יפה.

spag

New member
holy shit!!

לא צריך לסחוט ממני הודאה! הריני מודה ומתוודה, שלמראה הבחורה ההיא כולי משתקשקש רועד ונרגש ו...(צונזר) ו...(צונזר גם) ו...בטח אני נמשך! כמו שכתבתי, ברגע שיהיה משהו, אין סיכוי, עם כל ההתפלסויות שלי שאגיד לבחורה: "לא תודה, אני מעדיף לאכול ארוחת ערב!" אין שמץ של סיכוי! לכן אני משתדל לדבר ולכתוב על זה, להכין את עצמי, ולרדת מההיסטריה ההיסטורית! פיזדאמממאטי!

Le Fay

New member
אופס.

נכון התכוונת לשרשר את זה לשייק? גמני חולה עליה (ובישיבה הכל יותר פשוט).

סנטימנט

New member
זה שורשר למה שכתבת לבחור המעונה...

אהבתי את החשיבה המדוייקת והמהודקת

rigoletto111

New member
לדעתי האישית..

פשוט לך על זה, ולו רק כדי שלא תצטער בעתיד שלא עשית את זה. <ריגולטו מצטער, ריגולטו מניאק, ריגולטו חסר רגשות, כל התשובות נכונות>

eevroz

New member
מה עם נעשה ונשמע ?

קודם תעשה (שים קונדום) ואח"כ תשאל שאלות. בנאדם עושה סקס במממוצע אחת לשבועיים בין הגיל 18 לגיל 60 זמן האורגזמה הוא לא יותר מ-10 שניות בהנחה שהאורגזמה היא החלק החשוב (לא אצלי, אבל נניח לצורך הדיון..) אחת לשבועיים זה 27 פעמים בשנה מגיל 18 עד גיל 60 זה 42 שנה, כלומר בן אדם עושה סקס 1134 פעמים כל חייו ! שזה 11340 שניות של אורגזמה. תוחלת החיים הממוצעת היא 85 שנה שזה 2680560000 שניות. כלומר יוצא לבנאדם להגיע לאורגזמה 0.0004230 אחוז מחייו. אם יש לך הזדמנות לשנות את הממוצע העלוב הזה. תפוס אותה בשתי ידיים (תרתי משמע)

KaleMoid

New member
תקשיב ,אם היא כבר הציעה לך

הצעות מגונות, סימן שהיא רוצה סקס,אז למה לא? אם זה לא יתפתח לכיוונים אחרים לפחות היא תהיה מסופקת (גם אתה כמובן)... אין סיבה שסקס ללא אהבה יפגע בסקס עם אהבה שיבוא אח"כ. תתחיל במשהו (אולי משהו משהו) ,מקסימום יהיה לך למה לצפות. אין כאן שום טומאה או הרס של משו (אפילו אין קרום מעצבן),סתם התנסות.

בקשר לסקס!!!!!

רבותיי הנושא מורכב מאד אבל אני יתמצת בכמה משפטי מפתח 1.כאן ועכשיו ובכל מצב 2.לא משנה מתי עם מי למה וכמה!!!! 3.אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו רגע מה זה קשור סליחה התפלק
4.חופש זה הדבר הכי חשוב בסקס 5.לא אמרת לנו עם או בלי אמצעי מניעה כי זה יכול לשנות את התמונה 6.למי שיש בעיה יכול תמיד לגשת לחנויות המגביר לחשקן ויעזרו לו הנחה לחברי הפורום כמובן!!!! טוב אני מסיים בלילה טוב מייק

סנטימנט

New member
את מוציאה דברים מהקשרם!

סנטימנט מניף את ימינו אל-על ומכופף את בוהנו על הזרת

למעלה