סקס

• פותח הנושא spag
  • פורסם בתאריך

spag

New member
באיזשהו מובן - אתה צודק.

אבל באופן טבעי, בגלל ההיסטריה הזו - לא יוצא לי עד עכשיו לעשות משהו *מעניין*...אהמ...פשוט כך. ומצד שני - לכן אני כותב פה, אפילו שקלאסיק מתעצבן עלי, כי מנסיון, אני חושב שדיבור יכול מאוד להוריד את החשש והחרדה מדברים כאלה.

פינת הסקסולוגית :

כדי להכנס לאוירה המחרמנת, כבה את האורות והשאר רק מנורה קטנה שאורה חלש. שים מוזיקה שקטה מאד ונעימה ברקע. כעת דמיין את המדברת אליך: הסקסולוגית נראית ממש טוב יש לה קול משגע וכשאתה רואה אותה ויותר מכך כשאתה שומע את קולה תיכף נֶֶמָד לך במכנסיים. ואלו דבריה: יש כאלו שסקס ואהבה מתחברים להם בראש ביחד אך החיבור הזה עשוי לעבור להם עם הזמן. לגברים רבים יש חרדת ביצוע שעשויה לגרום לאין אונות (בדרכלל לא בגיל מאד צעיר) ואצל אחרים יש מצב של שפיכה מוקדמת עקב התרגשות יתירה. אין שום צורך להתרגש מדי. אחרי הכל זהו שעשוע בלבד. מבין אינסוף התרחישים הקיימים אפשרות אחת נוחה, היא, פשוט לגעת זה בזו קצת במקומות 'תמימים' , לראות את התגובה של הליידי ולפי זה להתקדם הלאה. אפשר לעשות 'נעים בגב' או עיסוי נעים בכל הגוף. זה יכול להמשך בנשיקה קטנה, שעשוייה מרוב תשוקה להתלהט לצרפתית ומשחקים מטריפים עם הלשון. כאן יבוא השלב החייתי שבו אני נאלם... ונעלם...

Get Out

New member
לדעתי ...

הפעם הראשונה צריכה להיות עם מישהי שאתה אוהב אבל אם כבר אתה אחרי הפעם הראשונה אז אל תלך על זה ואין לי כח לפרט יותר ספאג האיש והשרשורים P:

Get Out

New member
תיקון ****

לדעתי הפעם הראשונה צריכה להיות עם מישהי שאתה אוהב אבל אם כבר אתה אחרי הפעם הראשונה אז תלך על זה ואין לי כח לפרט יותר ספאג האיש והשרשורים P:

rachel21

New member
תודה לספג'!!!

גילוי הלב של כולם עוזר לי לצאת מדעות קדומות....ככה ךכתוב על זה ...להגיב....בפורום?אני אפילו לא מצליחה לכתוב את שם הנושא 'אווי מיי גד'...-ולתרגום- יודעים מה זה דוסים?

spag

New member
על לא דבר,

מקווה שהכנות שדיברתי גם איתך, אז, בטלפון לא הייתה מוגזמת...
ודרך אגב, זה ספאג ולא ספג', ולא איזשהו מאכל-מימונה שומני אחר

למעלה