סקס וריקודים

afeine

New member
אחחח...לראות את מונו רוקדת

לצלילי מוסיקה שחורה...מנענעת את האגן בקצב...משתמשת בכל גופה בחושניות... כל פעם אני חייב להפסיק לרקוד ומוצא את עצמי עומד שם ובוהה בה פעור פה...מנסה לשלוט ביצרים שלי מאד קשור לסקס!!!!!!!

נוAה חושבת שאין קשר!

לא כל מי שיודעת לרקוד ולהזיז את עצמה תהיה טובה במיטה. בתוך ההגדרה של להיות טוב במיטה נכנסים הרבה דברים מעבר לתנועה. אולי אותה בחורה לא פתוחה מינית? אולי היא ביישנית וסגורה, אבל בריקוד היא משוחררת? אולי החינוך המיני שלה שמרני?! אולי ההתאמה בין בני הזוג לא תהיה טובה ולכן גם הזיון יהיה גרוע?! ואולי מה שאתה אוהב היא לא אוהבת?! יכולים להיות המון גורמים שמשפיעים ומושפעים וזה מכלול שלם. מה שכן, אם יש התאמה, זה יכול להוסיף בגלל הכושר, הגמישות, לחוש התזוזה.

הספרנית

New member
בהחלט ../images/Emo99.gif

אין יותר יפה מאשר גוף גברי וחטוב מתנועע על רחבת הריקודים, הספרנית חושבת שבהחלט יש קשר והיא אוהבת במיוחד את רקדני המועדונים. סלסה נדוש לה מידיי, אם כי חביב גם כן. זהו חלומה הכמוס (כבר לא) של הספרנית להיות רקדנית מועדונים, מי יודע...אולי...יום אחד ככה...

אם היה קשר כזה...

אז אני הייתי רב-שגל בינלאומי, כמי שרקד בעברו (הלא רחוק) וגם היום סוחט מחמאות כשיוצא לו לרקוד ולהשתולל. פעם אפילו מישהי אמרה לי: "אתה, אין עליך, רוקד ישר מהזין"
אין מה להגיד, מחרמן לראות מישהי (או מישהו) שרוקד סקסי, אבל לדעתי הקשר לאיכות הזיונים מקרי. הנסיון שיש לי לא רלוונטי, כי הייתי עם מדגם קטן יחסית, את חלקן לא ראיתי רוקדות וגם את אלו שכן, לא מוצא מתאם. בכל מקרה, אם את עושה מחקר בנושא, אני מתנדב

shellush

New member
תראי.... במקרה שלי אישית זה נכון

איך שאני רוקדת מרמז על איך שאני במיטה אבל סה"כ זה לא נכון. מה עם בחורים שפשוט לא יודעים לרקוד אבל מאוד מאוד יודעים לתפקד במיטה?

צודקת...

ואם כבר, אז אני מכירה מישהו שיודע לרקוד מדהים!! אבל במיטה הוא... הדבר הכי פחות טוב שהיה לי...
אבל אני חושבת שבשאר המקרים יש קשר הדוק בין ריקודים לסקס, ותמיד יש יוצאים מן הכלל, לא?

נצנצ

New member
אז זהו ש...

לפי ניסיוני לחלוטין אין קשר ואתן לך דוגמא <כמובן> בן זוגי הנוכחי לא יודע לרקוד<לצערי הרב> אבל וואוו איך הוא זז במיטה!!!

SugaBabe

New member
לדעתי יש קשר והוא פתיחות

אני חושבת שמי שמשוחרר על רחבת הריקודים (ואתם יודעים שיש כאלו שמתביישים לרקוד) משוחרר גם במיטה - מבחינת פתוח יותר לרעיונות חדשים ומרגיש יותר נוח עם הגוף שלו.

לדעתי אין קשר.

אם כי ריקוד יכול להיות מיני, מפתה. ריקוד מתקשר לאהבת עצמינו וגופינו בכללי ובלהסתדר עם הגוף. לשון לא בהכריח מחברת עם ידע בקואורדינציה או חוש קצב. עם זאת מעניין לדעת האם אהבת גופינו היא תנאי מוקדם ליכולת נתינה במין. לא בטוח.

luckycharm

New member
אין קשר אצל גברים

אצל נשים ייתכן שיש. רק ייתכן. ואני רוקד מצויין.

avnil1

New member
../images/Emo41.gif ואם אני לא אוהב לרקוד ? ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

נראה לי שכן ... אבל לא בהכרח.

נראה לי שמי שמרגיש טוב עם הגוף של עצמו, יתן לעצמו "ללכת עד הסוף" על רחבת הריקודים ויתן את עצמו עד הסוף במיטה. מישהו שאוהב את הגוף שלו לא ידפוק חשבון על רחבת הריקודים, לא יחשוב כל הזמן על "איך אני נראה כשאני עושה ככה או עושה אחרת" וכנ"ל גם במיטה ... אבל, ראיתי אנשים שלא היו מסוגלים לקשר בין יד לרגל ונראו ממש אומללים כשניסו לרקוד ועדיין, במיטה היו שווים לאללה !!!!

זאביקDR

New member
עכשיו כשאני חושב על זה ...

נראה לי שיש קשר ... אלה שהיו טובות במיתה היו טובות גם ברכבת הריקודים ולהפיך ... עכשיו נתת לי רעיון איך לבחור עם מי להתחיל בדיסקוטקים
(בד"כ אני הולך לפי המראה ... עכשיו אני אבחן קצת את הניענוע ...
)

יוזיקית

New member
לפי געתי יש ועוד איך יש .

אני חושבת שאם בן אדם פטוח ורוקד משוחרר כך הוא גם יפעל במיטה.

למעלה