סקס וריקודים

סקס וריקודים

תמיד חשבתי שיש קשר בין איך שהבן אדם רוקד לאיך שהוא מתפקד במיטה... ראיתי את שותפה שלי רוקדת. תאמינו לי, לא הצלחתי לחשוב על שום דבר חוץ מסקס...
היא פשוט רוקדת מדהים, עם כל כך הרבה חושניות, כל כך הרבה אנרגיות, כל כך יפה, כל כך מדהים, כל כך... הכל!! מה אתם אומרים, יש קשר בין סקס לריקודים?

אני לא יודעת

אבל ההרגשה שלי היא שכן. מי שיודעת לנענע את האגן בתנועות סיבוביות סביר להניח שיודעת לזוז במיטה. זה פשוט הגיוני מצד שני....... בסיינפלד..... (כמה מקורי מצדי) המתעמלת הרומניה לא סיפקה את הסחורה מבחינת תנוחות מרהיבות... אז אולי לא תמיד יש קשר.

פרח מתוקונת....קשה כל השבוע בלעדייך

ברור שיש קשר... כל פעם שאני במועדון ורואה מישהי רוקדת בחושניות, אני חושב לעצמי: אחחחח...היא בטח יודעת להזדיין..... יום יבוא ואני אנסה להוכיח את התאוריה הזאת.... פרח, איך את רוקדת???

פ ר ח ! אז זאת השותפה

שבגללה לא התמרחת? נו.... אז.... אולי.... לי יש גם תיאוריה כזאת, שקושרת בין תנועה זורמת וחושנית בריקוד לבין תנועתיות וזרימה במיטה, אבל עוד לא הצלחתי להוכיח אותה לגבי הגברים. קצת טפיחות שכם לעצמי: כשהייתי פעם בדיסקוטק באילת, רקדתי שם וניגש אלי איזה ילדון שרירי ושזוף ואמר שאני רוקדת מדהים, והוא לא יכול להוריד את העיניים. אחרי חצי שעה היינו בחוץ אחד על השני. את שני הלילות הבאים לפני סוף החופשה בילינו בצוותא. והיו עוד כמה אחרי זה שהוא בא אלי. אבל אז התברר לי שהוא אוהד של גאולה של צחי וגם שהוא טיפוס שתלטן אז העפתי אותו למרות הסקסיות שלו.

tokit

New member
מנסיוני, אין קשר ב-כ-ל-ל !!

אבל הנסיון שלי לא כזה מדהים.. את רוב הפרטנרים שלי לא ראיתי רוקדים..

dgrwkl1

New member
אז איך את יכולה להגיד מניסיוני???

תוקית מאמי...לפעמים יש מצבים בחיים שאם אין מה להגיד או לתרום לנושא,פשוט לא אומרים. אין לך ניסיון בזה,אז למה לענות ?? ועוד לרשום "מניסיוני" ...ואחרי זה לאמר שלא ראית אף פרטנר שלך רוקד. אהה..ושלום לכולם---מצטער שנעדרתי יומיים.לו"ז צפוף ועמוס מקווה שהתגעגעתם

tokit

New member
קראת את ההודעה שלי בכלל??

אמרתי שאת רוב הפרטנרים שלי לא ראיתי רוקדים.. אבל היות ואתה לא יודע עם כמה פרטנרים הייתי, אז אתה לא יכול לדעת שעדיין ראיתי איזה 20 מהם במצב של ריקוד. ומה-20 האלה הגעתי למסקנה שאין קשר. אז יש לי נסיון או אין לי??

tokit

New member
חולה עליך, כפרה..

תשאל את ידידך אם זה נקרא נסיון.. נראה לי שהוא זה שקובע פה עובדות..

ronihorgin

New member
חריפות

חזק ביותר יש לך ניסיון אבל מצריך בדיקה לקביעת איכות . חצוף?

tokit

New member
לא הבנתי את ההודעה שלך

אם התכוונת שאתה מציע את עצמך.. תודה, אבל לא תודה.

tokit

New member
ועוד משהו קטן..

מאמי תקרא ליעלי או למירי או אפילו לדודי'לה.. לא לי !!!

dgrwkl1

New member
מה רע במאמי???

אני מנסה להתיידד איתך ואת הודפת אותי כל פעם מחדש.

למעלה