סקס וריקודים

tokit

New member
אם אתה רוצה להתיידד איתי, אל

תקרא לי מאמי.. זה ערסי וזה שוביניסטי בעיניי.

tokit

New member
ווגי היקר,

עבורך זו כולה מלה. עבורי זו לא. אתה מבין, עד שלא תהיה אשה, עד שלא תזכה לכך שכל ערסון קטנטון יקרא לך מאמי, עד שלא ישרקו אחריך ברחוב ויסתכלו עליך במבטים מזלזלים תוך כדי אמירת "מאמי" או "מותק", לא תוכל להבין. למלה הזו ספציפית יש קונוטציות מאוד שליליות עבורי. טוב, לא בא לי על הבוקר להעמיס, אז אנדף את עצמי מפה ואלך להתאמן.

voguemaster

New member
tokit יקרה

הנושא נטחן עד דק בפורום פמיניזם, את לא צריכה לספר לי מה עמדות הנשים בנושא. בואי רק נגיד דבר אחד: המסקנה הבלתי מעורערת היא שזה נתון לחלוטין בנסיבות. זה תלוי לגמרי בטון הדיבור וצורת הדיבור. לצורך העניין אני יכול להגיד כל דבר אחר ואם אני אגיד אותו בצורה מספיק מזלזלת ומעליבה תהיה אותה השפעה. מאמי/מותק/בובה/אחר זו רק מילה, זה הכל. בקשר ל"עד שלא תהיה אישה", אני מבין היטב מאיפה את באה. אבל בואי תנסי להבין מה אני מנסה להגיד לך (ובעצם לכל פורום פמיניזם אבל הן לא קולטות): זה נכון שבמשך תקופה ארוכה נשים נלחמו על שיויון זכויות ונגד אפליה. זה גם נכון שיש הבדל בהשקפות העולם המיניות בין שני המינים. זה נכון שהדברים האלה עדיין קיימים וזה עדיין נכון שגברים מטרידים מינית הרבה הרבה הרבה יותר מאשר נשים שמטרידות מינית. בסופו של דבר, ההתרעמות שלך היא בגלל גברים שמנסים לעשות בדיוק את הדברים שציינתי למעלה: להתנשא מעלייך, להקטין אותך ולהטריד אותך מינית. ואת בתור אישה וחלק מאוכלוסיה שסבלה מזה במשך כ"כ הרבה זמן ישר מתרעמת על הנושא. זה סימטום |הדש|מובהק של תסביך נחיתות (זה לא אומר שאת נחותה, זה רק אומר שאת מתרעמת בצורה יוצאת דופן על כל ניסיון להקטין אותך). אישית אני לא מבין את זה. נשים בימינו מספיק עצמאיות וחזקות ובעלות השקפות ליברליות מכדי שיתנו לעצמן להיסחף לנושא. אישית, מאמי זו רק מילה בשבילי. בעצם, אין מילה אחת או אפילו כמה שיכולים לגרום לי להגיב כמו שהגבת. אז אותי ערסים לא יטרידו מינית, אבל הטרידו במשך שנות חיי בצורות אחרות. זה קורה לכולנו. מי שמנסה להתנשא מעליי ולהקטין אותי במקרה הטוב יזכה להתעלמות
ובמקרה הרע... בואי נגיד... אמממ... שהוא יוציא את עצמו אידיוט לפני כולם
קונוטציות שליליות aside, זו לא המילה אלא הכוונה של המשורר. קחי את זה בצורה הזו ותיפטרי מהתסביך. וגם בנושא ההטרדות אפשר לטפל אבל זה דורש יותר מאמץ אז נשאיר את זה לפעם אחרת

tokit

New member
בעקרון, מסכימה עם הדברים שלך..

אולי תגובתי היתה קצת מוגזמת, אבל מה לעשות שלפעמים הפתיל קצר.. תודה על ההסבר, אני אחשוב על הדברים לעומק..

mezayenbatahat

New member
tokit התגעגעתי ליופייך המדהים

ליבי קורא לך tokit tokit תחזרי הביתה תחזרי לאחד שאוהב אותך, אחד שיפריח את השממה למענך, אחד שיביא אושר לחייך, אחד שאיתו תספרי את הכוכבים, אחד שתשחי איתו לאורך החופים, אחד שתרצי שיהיה סבא לנינים, אחד הוא לא אדם המושלם, אחד הוא לא האחד שתראי לאימא שלך, אחרי הכל זה האחד שכל חייך חכית לו, אחד שבחלומותיך כיכב ברבות השנים, אחד שלמענו הרטבת את פנייך בדמעות של אושר אחד שלמענו הלכת לחדר כושר, אחד שלא ידע כשר אבל גם לא היה פושר אחד שבזמן המתאים לא נשר אחד מיוחד ,לא כמו כל אחד, הרי את לא רוצה סתם אחד? נכון? אלוהים מתי יבוא יום ואני אהיה האחד...............

mezayenbatahat

New member
רגעים של תשוקה tokit

ליבי קורא לך tokit tokit תחזרי הביתה תחזרי לאחד שאוהב אותך, אחד שיפריח את השממה למענך, אחד שיביא אושר לחייך, אחד שאיתו תספרי את הכוכבים, אחד שתשחי איתו לאורך החופים, אחד שתרצי שיהיה סבא לנינים, אחד הוא לא אדם המושלם, אחד הוא לא האחד שתראי לאימא שלך, אחרי הכל זה האחד שכל חייך חכית לו, אחד שבחלומותיך כיכב ברבות השנים, אחד שלמענו הרטבת את פנייך בדמעות של אושר אחד שלמענו הלכת לחדר כושר, אחד שלא ידע כשר אבל גם לא היה פושר אחד שבזמן המתאים לא נשר אחד מיוחד ,לא כמו כל אחד, הרי את לא רוצה סתם אחד? נכון? אלוהים מתי יבוא יום ואני אהיה האחד...............

tokit

New member
ואוו, וכל זה בשבילי??

לא היית צריך.. אבל תודה, מכל הלב..

לורן29

New member
אני אקרא לך ממי../images/Emo13.gif

ולא. מנסיון שלי אין קשר. רוב הפרטנרים שלי לא ידעו לכתוב ובמיטה תפקדו יפה מאוד.

לורן29

New member
לכתוב=לרקוד

***תזכורת*** לא לכתוב בפורום אחרי 22:00 בערב (איזה מזל שאני סנילית)

Hendrixon

New member
רגע, אז מה שאת אומרת בעצם זה ש:

האנלפבתים בפורום צריכים להתעודד כי אצלך יש להם צ'אנס?
מחמיאה לך רוח התרומה לקהילה

הליויתן

New member
ממש לא נעים לקרוא אותך../images/Emo5.gif

עד עכשיו הצלחתי לא להגיב............... האם יש אפשרות שתמשיך להעדר? לי יהיה יותר כיף .................

dgrwkl1

New member
ולי מאוד לא נעים לקרוא אותך.

ואני בהחלט חושב להיעדר במשך סוףהשבוע בכדי לספוג קצת אנרגיות חיוביות. ולא ידעתי שגם בני 40 נוטלים חלק בפורום הזה. אנחנו בראש שונה כנראה.

הליויתן

New member
עדיין לא 40 חבוב../images/Emo8.gif

צא לנוח קצת באמת ספוג משהוא חיובי אולי זה ישפר אותך

dgrwkl1

New member
הוספתי לך עוד שנתיים...ביג דיל

מה שבטוח.... אני בגיל 40...בספק אם אהיה בכלל פעיל בפורומים. קשה לי להאמין

הליויתן

New member
טוב,אנצל בשביל להסביר../images/Emo32.gif

אני מאחל לכולכם שתמשיכו להיות פעילים לעוד המון המון שנים! לא אעיד על על רמת הפעילות שלי רק אוסיף,שלמרות שחשבתי שיש לי גישה פתוחה וסקרנית למין ולחיים בכלל,למדתי המון,גם בפורומים,במהלך 20 השנים האחרונות,ובפרט בפורום הזה! האדם הוא יצור מורכב מאד,ולגלות את צפונות נפשו ומסתרי מחשבותיו ותשוקותיו לא יספיקו לך דורות רבים,וזה ללא קשר למספר המחקרים והתארים שתאסוף לך בדרך אני למדתי ולומד המון,עד היום,ומקוה להמשיך כך עד יומי האחרון,מילדים קטנים,מבוגרים,צעירים וזקנים מציע לך להנות מהאדם ולא רק ממספר וכן,זה לא רק משחק מלים תודה לכל המורים והמורות כאן וגם לך,בעזרתך שוב למדתי מספר לקחים
שבת שלום

למעלה