סקס ונשים

• פותח הנושא ophra
  • פורסם בתאריך
זה כבר סיפור אחר...

לא מנהלת משא ומתן פשוט הולכת עם התחושות ובכלל לא דיברנו כאן על בחור חדש...

לבלבל

זה קורה הרבה, הבילבול שבין יחסים לתאבון מיני. כשאני רואה גבר שמעורר אותי וזה מה שאת רוצה אני ילך על זה. אני לא ילך על זה כשאני ירצה יותר, כשארצה קשר. זה לא שאני משתמשת במין בכדי ל"תפוס" אותו. זה שאני לא רוצה שהמין יהיה הסיבה לעניין.

יקירותי

כל מה שרציתי לומר זה שמין ת מ י ד כרוך במשא ומתן... גם אחרי הרבה שנים ביחד, עברתי מצבים שבהם ידעתי שעלי לשמור על גבולות המיניות שלי.... אז המשא ומתן אצל מי שזה חשוב לה יכול להיות סלון חדש, אצלי זה היה על מידת הקרבה, הרצינות, ההשקעה, המחוייבות, האינטימיות וכיו"צב....... עדיין, בכל זאת, מדובר כאן מו"מ, לצערינו...

Mastul4u

New member
מו"מ.........

לכרוך מין במשא ומתן מזכיר לי קצת אתנן..... מוכן לקבל שמין הוא עוד ערוץ תקשורת.... האם מוכנה לפרט את המשפט :" עברתי הרבה מצבים שבהם ידעתי שעלי לשמור על גבולות המיניות שלי..." מצטער לא הבנתי.

פשוט מאד

מכיוון שבאופן מפתיע, אני זו שרציתי מין יותר ממה שבן הזוג רצה... מסתבר שאפילו מצב כזה פשוט נותר בלתי מובן.........

Mastul4u

New member
הפשטות הבלתי פשוטה

אז באמת מצב כזה פשוט.... לא מובן.....ואחזור למה שכתבת: "גם אחרי הרבה שנים ביחד,עברתי מצבים שבהם ידעתי שעלי לשמור על גבולות המיניות שלי" מענין איך זה עבר את מבחן התוצאה............בכל מקרה למצב הפשוט הזה יש כמה אופציות 1. בן הזוג לא נורמלי 2.את לא משכת אותו מספיק 3.את בת 30 והוא בן 80 4.בגלל ראיתך את הסקס כמו"מ אולי את נושאת ונותנת גרועה 5.את נימפומנית מתישה אנא בחרי תמתאים או לחילופין הסבירי איך מצב כזה נמשך שנים.

סטטיסטיקות

מחקרים סטטיסטים נכונים רק לאוכלוסית המדגם, ולשאלות שמראש התכוונו לשאול בהם. הקשר בניהם לבין המציאות הוא קשר שנוצר ע"י החוקר ולא ע"י החיים.

blonda3

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אמנם הכללה אבל-זו גם דעתי. לכן לא סומכת על "מחקרים"...

Mastul4u

New member
סקס - נשים וגברים

מניח שאין הבדל בין היצריות הגברית לנשית, אך ללא ספק יש הבדל גדול בדרך הביטוי שלה. בהומור... הגברים מבליטים יותר הנשים מפנימות יותר. לגבי השמוש בסקס כטקטיקה ... אני מניח שכמו כל זיוף הוא עובד עד שנחשף ואז הופך לחרב פיפיות< פינפיות יותר מתאים>. נ.ב בפרק שני אין בכלל גברים????

מסכימה איתך

בנוגע לדרך הביטוי וגם בנוגע לטקטיקה - שלקוחה משפת המלחמה ואני אומרת תמיד בואו נעשה אהבה ולא מלחמה! נ.ב יש מעטים , אתה מוזמן בשמחה לפאר את ה
(רק תחשוב כמה כיף להיות פרח בין החוחים
)

Mastul4u

New member
ואני חששתי

לחוח.. בין פרחים ולא ..... אני לא תימני........

למעלה