סקס ונשים
נתקלתי בכתבה הזו בעיתון מנייר וחשבתי שיהיה מעניין לשמוע את דעתכן/ם..... אותי, אישית, הכתבה מעט קוממה. לדוגמא המשפט: "אישה אף פעם לא מתעוררת מינית למראה איבר מין גברי, וגם לא מול ישבן מוצק, חזה שרירי או "קוביות" בבטן. כבודם של כל אלה במקומם, אבל אישה, בכל גיל, נכנסת למיטה כי היא רוצה להרגיש שייכות וקירבה, או בניסוח יותר ציני – כשהיא רוצה סלון חדש, סוף-שבוע בחו"ל, או שבן-זוגה יהיה נחמד ונדיב לילדים, או, פשוט, כדי שיבוא איתה במוצאי-שבת להורים. כלומר, קודם כל הדברים מתבשלים בתוכנית מחשבתית".....
שלא יובן לא נכון - אני שמחה שיש מודעות ונסיונות לעזור לנשים שמתקשות בתפקוד מיני עצם ההכרה שסקס הוא מרכיב חשוב בחיים שמשפר את איכות החיים של כל אדם (כולל נשים
) היא התקדמות שאולי לא היתה קיימת לפני 50 שנה זה התשובה שאותה חוקרת הגיעה אליה שלא נראית לי....
קרבה ואינטימיות - בסדר (ואני לא חושבת, דרך אגב, שזה כל כך שונה אצל גברים) אבל סלון ונסיעה להורים
תפיסה כזו רק מקבעת את האמונה הגברית הנפוצה שאנחנו למעשה מניפולטיביות ומסובבות אותם על האצבע הקטנה כי בסופו של דבר נשיג כל מה שאנחנו רוצות - בעזרת סקס.....
לא אוהבת
לא מסכימה ואתן/ם????? עפ
נתקלתי בכתבה הזו בעיתון מנייר וחשבתי שיהיה מעניין לשמוע את דעתכן/ם..... אותי, אישית, הכתבה מעט קוממה. לדוגמא המשפט: "אישה אף פעם לא מתעוררת מינית למראה איבר מין גברי, וגם לא מול ישבן מוצק, חזה שרירי או "קוביות" בבטן. כבודם של כל אלה במקומם, אבל אישה, בכל גיל, נכנסת למיטה כי היא רוצה להרגיש שייכות וקירבה, או בניסוח יותר ציני – כשהיא רוצה סלון חדש, סוף-שבוע בחו"ל, או שבן-זוגה יהיה נחמד ונדיב לילדים, או, פשוט, כדי שיבוא איתה במוצאי-שבת להורים. כלומר, קודם כל הדברים מתבשלים בתוכנית מחשבתית".....