סקס ונשים

• פותח הנושא ophra
  • פורסם בתאריך

ophra

New member
סקס ונשים

נתקלתי בכתבה הזו בעיתון מנייר וחשבתי שיהיה מעניין לשמוע את דעתכן/ם..... אותי, אישית, הכתבה מעט קוממה. לדוגמא המשפט: "אישה אף פעם לא מתעוררת מינית למראה איבר מין גברי, וגם לא מול ישבן מוצק, חזה שרירי או "קוביות" בבטן. כבודם של כל אלה במקומם, אבל אישה, בכל גיל, נכנסת למיטה כי היא רוצה להרגיש שייכות וקירבה, או בניסוח יותר ציני – כשהיא רוצה סלון חדש, סוף-שבוע בחו"ל, או שבן-זוגה יהיה נחמד ונדיב לילדים, או, פשוט, כדי שיבוא איתה במוצאי-שבת להורים. כלומר, קודם כל הדברים מתבשלים בתוכנית מחשבתית".....
שלא יובן לא נכון - אני שמחה שיש מודעות ונסיונות לעזור לנשים שמתקשות בתפקוד מיני עצם ההכרה שסקס הוא מרכיב חשוב בחיים שמשפר את איכות החיים של כל אדם (כולל נשים
) היא התקדמות שאולי לא היתה קיימת לפני 50 שנה זה התשובה שאותה חוקרת הגיעה אליה שלא נראית לי....
קרבה ואינטימיות - בסדר (ואני לא חושבת, דרך אגב, שזה כל כך שונה אצל גברים) אבל סלון ונסיעה להורים
תפיסה כזו רק מקבעת את האמונה הגברית הנפוצה שאנחנו למעשה מניפולטיביות ומסובבות אותם על האצבע הקטנה כי בסופו של דבר נשיג כל מה שאנחנו רוצות - בעזרת סקס.....
לא אוהבת
לא מסכימה ואתן/ם????? עפ

רות 2

New member
רות תסכים עם הכתבה רק כאשר ...

היא תפסיק להתעורר מינית...(חס וחסה וכרפס..) להרגיש קירבה ושייכות זה טוב אבל לגיד שאיבר מין גברי גוף סקסי וגברי לא עושה את זה.... בחיי המישמש שאני אוכלת עכשיו... גם אני מוסיפה את אי הסכמתי לזו שלך!!! השימוש במניפולטיביות כזו או אחרת... שייכת לשני המינים עם או בלי להשיג סקס ,סלון וביקור אצל ההורים...

ophra

New member
../images/Emo45.gif ידעתי שיש על מי לסמוך כאן ../images/Emo6.gif

וואו..הישבן הישבן המוצק שלו...

מזמן לא נזל לי ריר מהפה..מאז ההתעוררות הפכה להסתערות...חחחחחחחחחח ניראה לי שהכותב צריך קורס טירונות סקס מחודש ...

טוב נו מה התמיהה???

ממתי אנחנו הנשים נמשכות למשהו שנחשב לסקסי כמו גוף מדהים,"איבר" עוד יותר מדהים,שרירים,גובה וכו'...????
הרי כל מה שרצינו בחיים זה את אותו אחד שיבוא איתנו " במוצאי שבת להורים",שיקנה לנו "סלון חדש" ,בית נוצץ,שיהיה במה שנוכל להשוויץ לחברות,שנוכל להגיד עליו שהוא אבא מדהים...והצרכים שלנו???סקס???משיכה???תשוקה?חשק?יש חיה כזו???פחחחחחחחחחח. התקדמות באותו שטח צריכה להיות שסוף סוף תצא איזו "חוקרת" חכמה ותודה שגם לנו הנשים יש צרכים "חייתיים" (חזרה לטבע),שאנחנו נהנות מלראות "גופות" יפים,שאנחנו רוצות להיות מסופקות (ורצוי הרבה),ואם יש לה בעיה למצוא "אובייקטיות" למחקר היא מוזמנת להגיע לפורום הזה (לדוגמה...),נספק לה את הסחורה. (כי בינינו,מסופקת מינית היא בטח לא
)

נכנסתי ללינק

קראתי כותרת ועוד מילותיים אבל המילים שם כל כך קוממו אותי שחזרתי לכאן במרוצה
במקום זה אולי אגיב למה שאת כתבת עפרה? (את דפקא מוכרת לי כמי שממצא את הדברים
). ועכשיו מותר לי לגחך??? רגע , תנו לי לחשוב שניה אז ככה בפעם האחרונה שעשיתי סקס באמת שכחתי לחשוב על המטרה (טבעת יהלום נו מה? ) ממש מצטערת שהייתי עסוקה בהנאה ובכלל כנראה אני לא בדיוק נורמלית כי כל שיחה איתו (שלא לדבר פגישה) מעוררת בי איזו ציפיה נעימה וחם לא מוסבר בשיפולים (חחחחחח של הבטן כמובן) |ניצת אישה רעה|

ophra

New member
ניצת אשה טובה

טובה מאד אפילו
וגם אופטימית, ורות, וכולנו כאן שמתקוממות ושותקות אז מה את אומרת מינהלת...
שנכתוב עצומת התנגדות ל-YNET
עפ
(דווקא חשבתי שהמשפט שהבאתי מיצה לא רע את הכתבה
....)

ophra

New member
אפשר למרוח על הקוביות את הקצפת?

(לא נשאר לי מקום בכותרת לאייקון אז:
)

כל מה שתרצי

אני מה כ'פת לי אני רק תזדרזי למה תכף תבוא המלעונה ההיא רות ותתחיל במלאכה בלי לשאול שאלות

רו נה

New member
הגוף הזה מוכר לי מאיפשהו../images/Emo8.gif

לפני שרות תגיע ותזיל עליו ריר
באמת, נשבעת, היה לי אחד עם גוף כזה...

s h o o s h a

New member
נשאר קצפת???? ../images/Emo8.gif

אה, ו...דובדבן, אני צריכה גם דובדבן וגם, קצת שוקולד, עדיף מתפוצץ נו, אז יש??? נשאר???

רות 2

New member
לא נישאר..מפיש..נאדדדדה

הכל שלי שלי שלי שלי ואללה יופי רוצה ת'דובדבן... שלי.

טופ פ'סדר רק אל

תריבו לי עכשיו למה הבוץ בבריכה עוד לא מוכן הנה שושה במיוחד עבורך

רות 2

New member
לריב על זה....

הזכרת לי שפעם מזמן.. החלטתי שלכבוד יום האם האישה .. אני שולחת כמתנה את כל הפקידות שלי.. למופע של הציפלדייס אנא עארף איך כותבים את זה.. מה אני לגיד לכם ... חבל שהחוקרת לא היתה שם.... הכתבה בטח היתה ניכתבת אחרת.. ושלא נדבר על ההפסדים שהיו לי באותו חודש ... במשרד לא הפסיקו לדבר ולצחוק על זה ושלא נדבר על העיניים הטרוטות ...שלהן בבוקר..והפתיחות לדבר על מין... שיוווו כמה שנשים יודעות להיות פתוחות... טוב טוב בלי הכללות...יש גם נשים וגברים כאחד שזקוקים לעזרה מבחוץ עלמנת להיפתח ,עלמנת להשתמש בכלי הזה סקס, נכון גם מבחינה פיזית וגם מבחינת השימוש במניפולציה רגשית ואו חומרית אז ניתן לה לבסוף את ה.."בנפיט אוף דאווט" כי מחקרה נעשה על סמח סקר לא ממצא כמו כמעט בכל הסקרים..

דפקא זה

לא משו... לפחות בעיני מסיבת רווקות ,הזמינו חשפן מטר ותשעים של יופי וגוף ,איזה גוף ת'אמת? לי זה נראה פתטי...

למעלה