סקס ונשים

• פותח הנושא ophra
  • פורסם בתאריך

רות 2

New member
פתטאי או לא..

זה עיניין של טעם וסוג בילוי שכזה.חד פעמי ואללה לא יודעת עשה טוב לבנות.. מה שרציתי "להבליט" זה את הפתיחות של לדבר על זה..לרצות לעשות את זה ולא פחות מזה גם להגיד איך ומה יעשה להן טוב.. ובטח שרות לא מתכוונת לסלו או ביקור בח"ול

s h o o s h a

New member
וואלה, חתיכון זה ../images/Emo6.gif

אבל אני צריכה רק את הקצפת והדובדבן וכאמור, שוקולד, עדיף מתפוצץ אז, תודה יקירה אבל אסתדר בלעדיו נו, אז מה עם הקצפת????????

רות 2

New member
ואלללה גיברת מינהל... לשושה הזותי

יש הפתעותת בשוולה.... שוקולד מתפוצץ...... חחח

s h o o s h a

New member
../images/Emo6.gif

וזוהי רק ההתחלה לה לה לה לה לה ...

חחחח סלון חדש אהההה

טוב אז התאמצתי וקראתי בחיי שהתאמצתי....ו..... כנראה שאני ממש אבל ממש לא נורמלית כי אני שונה מהדמות הזו שהיא מדברת עליה כי אני מאוד נהיינת מ...
יו גיליתי משהו שלא הייתי צריכה ....חחחח אני לא מבינה מה הבעיה לומר שנשים הן יצריות ואוהבות מין בדיוק כמו גברים מה הבעיה פה...חינוך ...יו אותי חינכו שזה טוב והרבה ...אז מה המחנכת שלי לא הית טובה...
או שהחוקרת הנכבדה פשוט לא מצאה פרטנר מספק, או שהיא קיבלה חינוך קלוקל...ובנוגע לתפיסה הגברית היא לא תשתנה היא תמשיך להתקבע גם עם תבוא חוקרת אחרת ותגיד דברים אחרים....

../images/Emo123.gifפויה

לא נורמלית שכמותך רק יש לי קצת בעיה חיוכים מה זאת אומרת בדיוק כמו גברים
כבר יצא לי לפגוש גברים שלא היו בדיוק יצריים (טוב נו, לעומתי
) אז מה זה אומר??? ואולי בעצם החוקרת פנתה לילדות בנות 20 נשואות לפרטנר הראשון? (מה שיכול אולי להסביר את תוצאות ה"מחקר")

טוב,אחרי שישנתי את שינת היופי שלי

(ולא עבור שום גבר ),ועינגתי את עצמי (ולא למטרת "רווח והפסד"
) ,חשבתי לעצמי-וואלה...מה אנחנו יורדות עליה???הנה אשה חכמה!!!!!כותבת בדיוק מה שמצפים ממנה ,הרי יש מספיק מטומטמים ששילמו לה עבור אותו מחקר שבטח לקח לה 10 שנים לעשות (סליחה שלא העמקתי ונכנסתי ללינק לקרוא את הכתבה,היה ברור לי מראש תוכנה),שנים שהבחורה חגגה על חשבון אותם גברים שיושבים במרומי המשרדים באוניברסיטאות והיא שתתה את דמם (כספם),פירסמה אחרי שנגמר התקציב ל"מחקר המעמיק", ועכשיו,אפילו יש אתרים ששמה הולך לפניה...וואלה,שיחקה אותה.ואנחנו???סתם נשים רדודות,חסרות כל.פחחחחחחחחח , כבר אמרתי?אולי סוף סוף נלמד משהו ממה שמנסים להגיד לנו???חושבות שאנחנו המצאנו את הגלגל.
תפנימו מה שניסו להגיד לנו כל השנים : נסיך על סוס לבן !!!! קאפיש?????

babymmm

New member
הפרטנר הוא זה שעושה את ההבדל

ולא משנה אם הישבן שלו מוצק - למרות שזה לא מזיק... ושלא בטובתי - עד לפני כמה שנים חשבתי שגם אני כזאת שלא אוהבת סקס ,אלא סובלת בשקט........ עד ש.............

R a c h e li

New member
סקס ונשים.....

אם לא הייתה התרבות המחורבנת שלימדו ש..... "בנות אם אתם אוהבות סקס אז אולי אתן זונות" אז הכתבה לא הייתה ניכתבת...... רחלי אוהבת סקס......וכמובן...שמה זיין על כולם

רו נה

New member
השערה לא מוצקה..

סקר קטן שלי העלה שגברים נרתעים מנשים שרוצות סקס יותר מהם, נשים אשר יוזמות רוב הזמן, ולמרות שבן זוגן מצהיר על עצמו כאריה במיטה, אוהב סקס, הן גורמות לגבר בשלב כלשהו ל.......פ ח ד דדדדדדדד... בוא'נה, אל תאכלו אותי. מחקרון לגמרי לא מדעי אבל...מנסיון ומסיפורים של מספר לא מבוטל של נשים < לגבי עצמי שומרת על זכות השתיקה> (וזה כדי שלא אקבל מסרים אישיים עם הצעות "מסעירות" ואתן יודעות על מה אני מדברת). מישהי מכירה את הנושא???? כאילו מה? יש להם חרדת ביצוע כשהם נתקלים באישה עם ה ר ב ה חשק?

r e d head

New member
קראתי

את הכתבה בבוקר.....ברפרוף בעיני זאת פסיכולוגיה בגרוש שרק מעודדת גישה מסויימת של גברים מסוימים. וסקס .... זה הכל בראש ובפתיחות הישבן הריבועים או לחליפין הכרס וה
מאוד מושכים וסקסיים כשהם מחוברים היטב לראש הנכון. אגב, הסלון גם לו יש חלק בעיניין אבל בהקשר קצת שונה מאשר צויין בכתבה.

רוצה להאיר פן נוסף, בכל זאת

אני כמובן מסכימה עם החלק הטריוויאלי, שהכתבה מפספסת שנשים רוצות סקס, כי הן רוצות סקס. נקודה. אבל, וכאן יש אבל גדול: במו"מ האינסופי שאנחנו מנהלות עם המין הגברי, אני מרגישה שיכולה המיקוח שלנו טובה יותר לפני סקס ולא אחריו.... זה לא חייב להיות סקס דרך אגב - אלא כל דבר אחר שהגברבר רוצה מאיתנו... וסקס, מן הסתם, זה חלק מן העניין... זכור לי היטב מקרה עם בן זוג לשעבר, שנורא רצה שאסע איתו לטיול בחו"ל ואני די התלבטתי. בכל פעם שעלה העניין, והבעתי את ההסתייגות שלי, הוא התחיל להילחם, ולנסות לשכנע אותי בכל מיני דרכים שכדאי לי: המסעדות פתאום היו נורא יקרות, המתנות יותר תכופות. אחר כך הוא סיפר לי שלאישתו הראשונה הוא הציע כך נישואין: היא אמרה לו שהיא תהיה מוכנה לעשות X בשבילו, רק אם הוא יתחתן איתה... אז למרות הפשטנות והבוטות של הכתבה, אני חושבת שבגדול, ובכל מה שקשור למשא ומתן בין בני זוג - גם לסקס יש, לצערינו, מקום....

אוי ואבוי לנו

אם סקס יהפוך לכלי מלחמה סליחה אבל לטעמי זה אינו דבר בר מיקוח בכלל אני עושה סקס למען ההנאה ולא כדי לקבל תמורה!!!

מצטרפת הפעם לפינגפונג ויודעת

משיחות עם חלק מחברותי הנשואות (עדיין),שה"מצב בשטח" די פטתי...מכירה מספיק בחורות,כמוני כמוכן,בוגרות,חכמות,עצמאיות,שבכל זאת מסתכלות על הלוח שנה,ואומרות לעצמן:"וואלה,לא שכבתי עם בעלי x ימים...הגיע הזמן "לעשות את זה" כדי שלא יבגוד/שלא יעשה פרצופים/בשביל שלום בית וכו'...."עצוב,מדכא,אבל בחלט בעיה קיימת.שמחתי גם להכיר גברים שמהצד השני,ברגע שהבינו שזה "הדיל" הפסיקו לחלוטין לקיים יחסי מין עם נשותיהם.חבל שאין מספיק נשים שמפרגנות לעצמן בקטע הזה,שמפנימות שסקס זה קודם כל בשביל ההנאה הפרטית שלהן ולא מקום למיקוח עם הבן זוג שלהן.

אופטימית

הייתי נשואה 15 שנה מעולם סקס לא היה קלף מיקוח עבורי האמת שכבר היו גברים שאמרו לי - את לא יודעת להשתמש בנשיות שלך אבל את יודעת מה אופטימית גם לא רוצה לדעת רוצה להשיג את שלי בזכות האדם שבי בזכות מי שאני ולא בגלל שפתחתי כפתור או עשיתי עיניים... אבל זו אני וזו דעתי האישית לגמרי

ולי דווקא ת מ י ד אמרו שאני יודעת

יפה להשתמש בנשיות שלי והייתי נשואה 18 שנה,נה נה בננה....ממוש-חשבת לרגע שאני חושבת אחרת????
בחיים לא ויתרתי לעצמי בענין...יותר מזה...אםילו בזמן "ההליכים" שלקחו למזלי רק 4 חודשים עד יום הגט,קיימנו מצוות "פרו ורבו",או כמו שאמרה לי פעם פסיכולוגית כשהתייצתי איתה בנושא אם רצוי לעשות הפרדה כשנמצאים במלחמה או לא- "את יודעת מה קורה לשני אריות בתוך כלוב סגור???-אז יאללה,להתפרע..."...ואני מפנימה כל מה שמנסים ללמד אותי...טוב,מנסה לפחות
.

ניצת

באמת, באמת, הלוואי שאת (אנחנו) היינו צודקות בעניין הזה... אבל אחריף ואומר - את, שכל כך אוהבת סקס, כשאת פוגשת בחור חדש ומעורר תאבון - מיני וליחסים בכלל - האם את מעיזה ויוזמת סקס כי הוא מדליק אותך מינית? אני בכל אופן, לעולם לא אעשה זאת - לא אתחיל... ארמוז, אפתה, אעשה עינים - אבל לא אביע את תשוקתי באופן ישיר. למה? כי זה חלק מן המו"מ, לצערינו... באותן פעמים שהרשתי לעצמי ללכת דוח ישיר עם הליבידו - היחסים גם נעלמו באופן מקביל וישיר לרמת התשוקה שלי... מצער - אבל זה אחד הדברים שלמדתי בדרך הקשה...

למעלה