סקס ובגידות...

• פותח הנושא בר
  • פורסם בתאריך
../images/Emo45.gif בנאדם שאוהב אינו בוגד. גם לטעמי.

אולי יהיו יפי נפש שיטענו שאפשר לאהוב ולבגוד.. אבל משום מה אני לא מאמינה בשטות הזו. צריך לאהוב ברמה של 'רק את' ו'רק אתה' אחרת, הדרך לבגידה קלה מאוד. זוהי הבעיה אני חושבת שיש היום להרבה..(לשם כך צריך לקרוא את הספר 'הוא לא בעניין'..) התפשרות... שזה מתכון לכישלון.. התפשרות על בנ/בת זוג.. אני לא מדברת על מראה(שהוא גם חשוב..!) , אלא על התאמה באופי. אנשים יכולים לאהוב עד מוות מישהו אחר, ואשכרה לחיות עם מישהו אחר.. זה מתכון לכישלון(או בגידה ודומיה) בקשר.. חברה טובה מהעבודה סיפרה לי שהיה מישהו שאהב אותה עד מוות(חבר ראשון), אהב, אהב, אהב, רצה רק אותה, אבל רקקק אותה. והיא?.. כלום. לא רצתה ולא נעליים(סיפור קלאסי של הרודפ/ת הנרדפ/ת?..) אחרי תקופת מה,הכירה בחור אחר ויצאה איתו משך תקופה. אחרי כמה זמן קלטה "מה היה לה ביד" והחליטה לחזור לבחור הראשון שבאמת רצה אותה והבינה מה היה הערך שלו.. היא חזרה אליו ואמרה לו שהיא אוהבת אותו(מממ למה לא קלטת את זה בזמן?..) שהיא לא הבינה כמה שהוא באמת בחור זהב, שאוהב אותה, שרוצה אותה, שמוכן לעשות הכל בשבילה, ושבעצם תמיד רצתה בחור כזה.. שבעצם היא רוצה רק אותו.. הוא אמר לה שהוא מאורס, שהוא אוהב אותה, אבל אם הוא רק יאמר לארוסתו דבר כזה היא תאבד את כל האמון שלה בגברים בכלל ובאהבה בפרט. הבחור הזה באמת באמת אהב את חברה שלי. הוא לא הניח לחברה שלי. אבל היא פשוט התעוררה מאוחר מדי. אמרתי לה שתיתן לי לנחש שהבחור הזה בוגד באישתו(הוא נישא בסוף לבחורה שהיה מאורס לה ועדיין אהב את חברה שלי) היא אמרה לי בדיוק שניה אחרי כן, שבנדוד שלה אמר לה שהבחור ה'מאורס' בוגד באישתו. אכן כך, פשוט ככל שזה נשמע. התפשרות מביאה לדברים כאלו. זה פשוט למדיי. אני חושבת שאם הוא היה עם חברה שלי שבאמת ראה איתה עתיד ורק איתה, אולי החיים של שניהם היו נראים אחרת.

חברה שלי נישאה לבחור

שאהב אותה(אבל כנראה לא מספיק) ובסוף התגרשה ממנו. בת 26 בתחילת חייה גרושה. ולמה? סתם התפשרות. ככה זה נראה. התפשרות. למה להיכנס עם אהבה בינונית. זה או שאין או שיש. ואם אין פשוט לא מתקשרים האחד עם השניה. לא חברות ובטח שלא נישואין.

צינגולית את פשוט הצלחת לכתוב מה שאני לא הצלחת

הצלחתי לכתוב! רציתי להסביר שיש מצב לסליחה מסוג הסטוץ בחו"ל, לא הצלחתי להביע את זה במילים בהודעה המקורית שלי, אז פשוט ויתרתי על הנושא. ואני חייבת לומר שאת פשוט
כל הודעה שלך פשוט כיף לי לקרוא, כ"כ מושקעת וכנה.

:) תודה על המחמאה

העלה בי חיוך רחב מדיי עכשיו , איכשהו על הכתב אני מצליחה להביע את הרגשות שלי באופן הטוב ביותר בכל מצב אני מחבבת אותך ואת דמעה גם :) אנחנו צריכות לעשות מפגש !

גם אני רוצה,גם אני רוצה.. ../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

אפשר גם?.. (ובכלל.. יש דבר כזה מפגש פורום? או שאני ישנה בעמידה והיה ולא שמתי לב.. זה יכול לקרות לי.. במיוחד לי חחח)

כשיש כוונות טובות הכול מסתדר ..!

יאללה היום אנחנו באוגוסט , היום 29 לחודש , מחר מבחן חשוב ... יום שלישי עוד מבחן חשוב .. אחרי זה נתחיל לארגן משהו ... סמדר הפקות ?

את צודקת, אבל..

אני למשל חיה לפי מחשבה מסויימת. אני סומכת על הבן זוג שלי ב100 אחוז מצד אחד, ומצד שני יודעת שהסיכוי תמיד קיים. לא איתו ספציפית, אלא עם כל אדם בעולם. ואפילו איתי עצמי. ז''א שהסיכוי לבגידה קיים. נקודה. לא מצידו, לא מצדי ולא מצד סבתא שלי, אלא מכל אחד בעולם. מצידי, מצידו, מצד הידיד בחברה, מצד הבעל באשתו, מצד הדודה בדוד וכו'..חח לכן הבחירה היא בין לסמוך עליו ב100 אחוז לבין לחשוד ולחפש היא קלה מבחינתי. איך יותר נעים ונוח לחיות? עם הרגשה של בטחון או עם חשדות? נכון שעם הרגשת בטחון עיוורת המכה חזקה פי 100, אבל עם חשדות נונסטופ הקשר עצמו לא נעים כלכך, אפילו אם זה ברמה מאוד עדינה. לכן אני בוחרת לחיות ברוגע ושלווה ולסמוך עליו, אם אגלה שבגד בי או כל דבר אחר, אקבל את המכה הזו, וכמה שזה יכאב, אדע שלא אני אשמה, שלא אני הטפשה העיוורת, אלא הוא הבעיה. הוא בגד? שיילך לעזאזל. אני עם עצמי שלמה. וכי מה? אם אחשוד ואבדוק אותו, ואז אגלה שהוא בגד, אז מה? יכאב פחות?לא.. עדיין התוצאה היא אותה ,אחת, לא אני הטפשה, הוא הטיפש. ככה או ככה.

ס א ט י ן

New member
צר לי לאכזב אותך

אבל אם הוא ילך עם אחרת= הוא לא הכי אוהב אותך בעולם= אתם לא כל כך מוצלחים ביחד... אבל כל עוד הוא מעריץ אותך ואת בוטחת בו ומרגישה בטוחה איתו ויודעת שהוא לא יבגוד- אז כנראה שאתם כן מוצלחים ביחד:)

omer73

New member
מבחינתי

בגידה לא חייבת להיות במישור הפיזי, אלא גם פגישה עם מישהו אחר (מאחורי הגב) במטרה רומנטית, ושלא יהיה בה שום דבר פיזי, אבל תהיה כוונה, אז זו גם סוג של בגידה.

ס א ט י ן

New member
בגידה....

בגידה היא מימוש פנטזיות מיניות מחוץ לקשר הזוגי- גם נשיקה היא בגידה, נגיעות שלא משאירות מקום לדמיון, וכמובן- סקס. כבני אנוש, איננו יכולים לשלוט על המחשבות שלנו, ולכן- אי אפשר להגדיר פנטזיה כבגידה. (קצת מזכיר לי איך במלחמת העולם השניה הסובייטים הגדירו "בוגד" גם מי שנולד במקרה במדינה אחרת והיה סיכוי שיום אחד יחליט לחזור אליה). אפשר לפנטז, אפשר לחשוב, אפשר לראות גבר/אישה ברחוב ולחשוב- וואו.... אפשר. אבל מי שהולך ומממש את הבגידה הזאת- לא אוהב!! ולכן- על זה אין סליחה. נכון, סקס נטו- לא קשור לאהבה. אבל הצורך ללכת ולבגוד בבן הזוג- מראה על חוסר אהבה לבן הזוג. כי מי שאוהב- בחחים, אבל בחיים לא יעדיף ריגוש רגעי, ולפעמים גם ממושך, על אושרו של בן הזוג. ואין ספק שזה משפיע על אושרו של בן הזוג, כי הוא יודע, בסופו של דבר הוא תמיד ידע ואז עולמו יחרב עליו. ומי שאוהב באמת- ירצה להיות עם בן הזוג, ולא עם אחרים. ואם יש בעיות בחיי הסקס- ינסה לעבוד על זה. מי שאוהב באמת, מי שמאוהב, מי שרואה את בן הזוג וגם אחרי 20 שנה יש לו לפעמים קצת פרפרים בבטן כשהוא מסתכל עליו- לא בוגד. נקודה. אז הגדרתי מהי בגידה (ביחסים רומנטיים ומיניים), ולא, לא הייתי מקבלת אף בגידה שכזאת. מי שמעדיף להתרגש ממישהי אחרת- שילך ממני לאלפי עזאזל.

lb22

New member
לא ראיתי אם ציינת

אבל תצייני שזה מה שאת מגדירה כבגידה.... בגידה היא כל מה שנראה לאדם מסויים כבגידה.... אין הגדרה אחת זה מאוד אינדיבידואלי.

למעלה