סקס ובגידות...

• פותח הנושא בר
  • פורסם בתאריך

בר

New member
סקס ובגידות...

באחד הימים שעברו נכחתי בדיון בנוגע לנושא "הבגידה מהי?". הלך הדברים היה ככה; חלק מהנוכחים תמכו בעניין כי בני זוג אשר יוצרים בגידה שכל כולה בעצם עסק בסקס נטו,כלומר ללא כל צורך ברגש אלא פורקן מיני בלבד,אינו מוגדר כבגידה. חלק אחר תמך בהגדרה הכללית האומרת שכל מגע כזה או אחר,פלירטוט,מגע מיני מכל סוג,ביטוי רגש חיבה עזה באופן מורגש,בעצם מהווה את ההגדרה לבגידה בין בני זוג. ויש כאלה שאמרו: [ציטוט]; "מצידי שהיא תלך ותשכב עם אחרים אבל שתחזור הביתה,פעם בתקופה זה לא נורא וגם אני אעשה את זה. אבל (!),שלא תביא את הגבר למשל למיטה שלנו,לבית שלנו,שלא תשנה את התפיסה שלה בנוגע לחיים המשותפים שלנו,כלומר שהכל ימשיך כרגיל כאילו כלום לא היה." אפשר לציין כי הדיון היה באחד הימים שבו נכחו כ-15 בני אדם,משני המינים. הפתעתי כי רבה היא,נשים תמכו יותר בנושא שהן מוכנות שהגבר שלהן יישכב עם אחרת בתנאי שהוא יחזור הביתה כרגיל. בואו תפתחו קלפים ותחשבו בראש פתוח ותנסו להביע דיעה מתוך מקום של היגיון ורגשות ותנסו לשלב את הדברים. יהיה מעניין לפתח דיון מסוג כזה פה בפורום הזה
אני מזכיר כלל פשוט וקטן,כי אני מניח שהנושא קצת טעון אין לעבור על כללי הפורום ותרבות הדיון שביננו כאן,לא לרדת לפסים אישיים ! תהיו ענייניים לנושא עצמו !

גבי 2007

New member
מותר לבגוד אסור להתפס /tapuzforum/images/emo3.gif

הרצון לשכב עם בני המין השני מצוי בגופנו ובטבע שלנו ,יש כאלה שיש להם אומץ ויש כאלה שאין להם, אבל כולם היו רוצים לבגוד ולהתנסות במין עם עוד פרטנרים . בר ביקש בלי קללות (חיפשושית ששששש) /tapuzforum/images/emo8.gif

"אבל כולם היו רוצים לבגוד "

אולי בעולם הבגידות שלך זה ככה. אל תכליל ואל תדבר בשם כולם.

גבי 2007

New member
לא שמעת מה בארי אמר ?

כמו שזה משעמם לאכול יום יום את אותה ארוחת בוקר אז זה משעמם לשכב עם פרטנר אחד כל החיים, יש כאלה שכובשים את יצרם ויש כאלה שלא, כנראה שהפחד מלאבד את הבית והילדים עושה משהו ומרסן את היצר הטבעי של האדם . אבל אם היה אפשר, כולם היו נהנים בלי להסתכן ובלי לשבור את הלב לאהוב ליבנו

זה עדיין לא משנה את העובדה

שאתה הכללת ואמרת..."כולם היו רוצים לבגוד". בארי לא הכליל. אתה כן. יחי ההבדל הקטן.

זה אולי המקרה אצלך אבל לא אצלי

קודם כל יש דבר מופלא כזה שנקרא גיוון, אתה לא חייב לעשות את אותו דבר עם הפרטנרית שלך ואפשר לגוון באופי הבילוי/הסקס/התחביבים ולא להישאר נעולים על דבר אחד לאורך כל הזוגיות. ואני אישית מעדיף להתעורר עם חברה שלי לצידי כל בוקר בידיעה שהיא אוהבת אותי ואני אוהב אותה מאשר להתעורר לצד מישהי שאני לא ממש מכיר ולחוש ריקנות בעקבות כך.

גבי 2007

New member
נדבר עוד כמה שנים/tapuzforum/images/emo13.gif

וזה שאמרתי ``כולם`` זה לא אומר שאין יוצאים מהכלל (יש כאלה שבכלל לא עושים סקס)

תגובה.

הרצון לשכב עם בני המין השני מצוי בגופנו ובטבע שלנו ,יש כאלה שיש להם אומץ ויש כאלה שאין להם, אבל כולם היו רוצים לבגוד ולהתנסות במין עם עוד פרטנרים עד כאן, צודק. אז מה? אני מודה, עם כמה שאני אוהבת את החבר שלי וכמה שהוא טוב במיטה, כן, הרצון הזה קיים,אבל איפה הוא קיים? בפנטזיה, בראש. ומכאן והלאה, אין צורך ב"אומץ" כמו שאתה מגדיר זאת, יש צורך בכבוד, מבחינתי בגידה זה לא דבר "נוראי" מבחינתי החוסר כבוד כלפי בן הזוג שקיים בבגידה זה הדבר הכי נוראי. ני נמצאת במערכת יחסים? אני לא ארצה לזלזל בבן זוג שלי, לכן אשאיר את החשבות האלו בראש, כי הבן זוג שלי טוב מספיק בשביל לספק אותי ובשביל לרצות אותי מינית, לכן אין לי צורך אמיתי בלקיים יחסים עם אחרים, ולכן אין סיבה שאזלזל כלכך בבן אדם שאני אוהבת. "כולם היו רוצים לבגוד" זה כבר בעיה. כי זה פשוט לא נכון, צירוף המילים הספציפי הזה. "כולם חושבים על בגידה" זה כבר עניין אחר. לרצות לבגוד זה שונה מלחשוב על סקס עם אחרים. אני למשל, למרות שנמשכת לגברים אחרים, למרות שלפעמים יש משיכה חזקה אפילו ופנטזיות על ג'וני דפ
לא רוצה לבגוד. למה? כי אני קודם כל בן אדם, ולא חיה שפועלת לפי אינסטינקטים, כי אני מכבדת את הבן זוג שלי, וכי בחרתי ונכנסתי לקשר הזה בידיעה מה זה כולל ואומר, וחלק מהחבילה זו נאמנות. מי שרוצה לבגוד (ושים לב, לא חושב, לא מפנטז, לא מתפתה, אלא רוצה) שלא יכנס לקשר זוגי.

kiaora

New member
מהי בגידה

מבחינתי בגידה היא כל מגע מיני, גם אם זה סטוץ או פורקן מיני בלבד, ובלבד שזה לא נעשה בהסכמה עם בן/בת הזוג. כלומר אם אשתי תשכב עם מישהו כשאני מודע לזה ומאשר את זה, הרי שזו לא בגידה בעיני

elena20

New member
כל מגע גופני,אם זה נשיקה או מיזמוזים בעיניי

זו בגידה לכל דבר. והקטע הזה שהגבר ישכב עם מישהי אחרת, העיקר שיחזור הביתה, רק המחשבה על זה גורמת לי לבחילה.

זכוכיות

New member
בגידה לא חייבת לכלול מגע גופני...

בעיני, גם למילים יש כוח להחשב כבגידה. לעומת זאת, מגע גופני עם אחר בהסכמת בן הזוג זו אינה בגידה בעיני.

בר

New member
בואי תסבירי לי ולאחרים...

איך בוגדים במילים ללא מגע פיזי כלשהוא ?! תפתחי את הנושא הזה של בגידה דרך מילים ולאו דווקא מגע מיני. דוגמא אחת אתן; אם וכאשר אישה תתכתב עם גבר זר בצ'אט,תפלרטט איתו ותזרום איתו בשיחה,האם זו בגידה ? אם וכאשר שני הצדדים המצ'וטטים בצ'אט הם מכירים והם זורמים יחד ?? תארי לי מצב...

זכוכיות

New member
דיברתי יותר על מצב שבו בן הזוג שלך

מעוניין להיות עם מישהי אחרת, אבל הוא לא בגלל נסיבות כאלה ואחרות (למשל, היא לא רוצה). יש לי ידיד טוב לדוגמא, עם חברה, שאמר לחברה אחרת שלי לפני מספר ימים שהוא רוצה אותה. היא לא רוצה אותו, הוא עם חברתו. מבחינתי- זו בגידה.

לי יש דוגמא!! לי יש דוגמא!!!!

כשהחבר שלי כותב לאקסית שלו : את היית החלק המשמעותי בחיי אוחח, זו בגידה ומכה ישירה לאגו .. הוא לא צריך לגעת בה או לנשק אותה כדי להכאיב לי , 5 המילים החביבות הללו עושות את שלהן .. או לכנות את החברה הנוכחית בכינויים לא מחמיאים למיניהם כשמתכתבים עם האקסית זה גם עושה את העבודה כשכותבים למישהי אחרת,במקום לחברה - "היי בייבי מתגעגע אלייך,מרגיש אותך,לא מפסיק לחשוב עלייך" אז זה בהחלט עושה את העבודה עדיףך שיגמור פעם אחת ויחידה בגוף של אחרת שהוא לא בחיים לא ישמור איתה על קשר וזה אולי היה פחות כואב

הרווחתי חיבוק

אבל את לא צריכה להזדהות עם העצב והכאב שלי את העצב והכאב חוויתי במאי האחרון אבל אני כבר לא עצובה עכשיו , להיפך , הייתי זקוקה לזה כדיי לאזור כוחות ולסיים את הקשר חוץ מזה לא הייתי טלית שכולה תכלת , כשבחורה אומרת לחבר שלה " חבל שX לא התקשר אליי , תלך לY , היא תעריך אותך יותר ממני" אז גבר לא יילך לY ויכתוב לה "היי בייבי,מתגעגע אלייך, לא מספיק לחשוב עלייך ..." בגלל זה אני למדתי שחיים ומוות הם ביד הלשון וצריך לחשוב טוב טוב מה מוציאים מפה עצם העובדה שלקחתי אחריות על החלק שלי בסיפור, גורמת לי לכאוב פחות וזה עדיף מאשר להיות בהלם ולחוש כמו קורבן אבל זה בקטנה , תודה מאמי :) עבר , הכול שייך לעבר עכשיו אני בהווה

למעלה