סקס בזמן מחזור

דרדקן

New member
דניאלה, אני מודע היטב לשיקולים

הללו, בסופו של דבר נישאנו בטקס אזרחי בחו"ל, ולגבי הילדים לא חששתי כי משום מה לא נראה לי שהם ירצו להתחתן בקבנות, מה גם שאני מקווה שעד אז יהיה אפשר להתחתן איך שרוצים במדינתנו הדפוקה. הלכנו כאן עם עקרונותינו עד הסוף זה היה הרבה יותר יקר, אבל הרווחנו עוד טיול לחו"ל.

אז חבל מאד שלא הטרחתם את עצמכם

למפגש קה"ל, בו הייתם רואים חלק ממעל אלף הצברים הלא נימולים משתובבים, ויש גם כמה שאחרי צבא, אם היה נורא מציק לכם הייתם יכולים לפגוש אותם. מאיפה ההמצאה שצוחקים? ועל שיער ג'ינג'י לא עלולים לצחוק? (ואף ארוך? ונמשים?) אז מה, תצבעו לילד את השיער? זה הרבה פחות מסוכן, פוגעני וכואב ממילה. הילדוד'ס בעלי העורלה גאים בהוריהם ומתפלצים מהרעיון שיש ילדים שחתכו להם באיבר המין, מי שסקרן מוזמן לקבוע מפגש עם משפחת קה"ל ולחזות בפלא, ילדים רגילים עם עורלה שלא ממש רואים אותה רוב הזמן, ולאף אחד כולל ההורים אין קרניים או בעיות חברתיות.

דרדקן

New member
שבלולית חביבה, את לא צריכה לשכנע

את המשוכנעים. אני בקטע זה נגד מילות, העניין הוא שהסביבה הקרובה לנו החל מהורי והורי אשתי, היו מתפלצים למשמע הרעיון, זה לא היה משנה אם אשתי היתה כמוני והיתה נגד המילה, אך כיוון שהיא לא נגד מילה וכשהעלתי את הרעיון באוזניה, תשובתה היתה במלים כאלה או אחרות, תפסיק לבלבל לי את המוח, אתה רוצה שיתעללו בו כל החיים? אז נכנעתי. אני מקווה שהילוד הבא במשפחתנו יהיה בת ואז לא אצטרך לעמוד בדילמה הזו שנית.

ההורים שלכם אינם צד בעניין כי...

זה הילד שלכם, אז לא מתדיינת על כך. כמו שהם לא יקבעו האם הילד צריך או לא גם/מעון/סוודר/לינוק/לאכול מוצקים/חוג שחייה או לא, ככה הם גם לא קובעים האם הוא צריך את העורלה או שהוא צריך ניתוח בגיל שמונה ימים. וההתפלצות הזו עוזרת גם בהמשך, ברגע שאתם קובעים כהורים בגיל שמונה ימים, חסכתם את כל המשך הויכוחים וההתפלצויות, אז זה שווה את זה. (למשל הסוודר וכדומה). בקיצור על זה אין דיון, ואם יש אז חבל מאד, זה הילד שלכם. ובעניין אשתך היקרה ואם ילדך, לפחות דע לבקש ממנה לפני הפעם הבאה להתלוות אלייך למפגש קה"ל ולראות במו ענינה האם כל מה שהיא משערת נכון או לא, כאב ילדיה היא חייבת לך לפחות את זה, זכור, כאפוטרופוס של הילד י ש לך זכויות שוות בעניין, ולא נכנעים על גב התינוק (או יותר נכון על הבולבול) ללא כל ניסיון ולימוד של הנושא ושלל הסטיגמות והאגדות שיש עליו. חבל, יש כ"כ הרבה שלמים, יש הרבה מה ללמוד ולראות כיום, אתם לא הראשונים בדילמה ובטח שלא הראשונים שלא חותכים (אם תתברכו בעוד בן), יש לכם ממי ללמוד גם על ה"שד החברתי" שלא קיים, וגם על ההתמודדות עם החמ/ות או ההורים. ובטח שגם עם הבת/בן זוג.

אישתך צודקת. אתה מבלבל במוח

ואני יכול להוסיף שאתה גם ילדותי. עם כל הרעיונות המתקדמים שלך... מה שהנאצים לא הצליחו לעשות אז, אנשים כמוך עושים את זה. יהודים בעצמם יכלו את היהדות והיהודים מהעולם.

דרדקן

New member
עוד אחד שיש לו מונופול על היהדות

אם בשם היהדות אני צריך לעשות ניתוח ללא הרדמה לתינוק בן 8 ימים אז אולי באמת עדיף לא להיות יהודי. אני מקווה שיבוא אליך יום אחד מישהו ויוריד לך חתיכה מאבר המין שלך בלי הרדמה, אולי אז תבין כמה היהדות שלך נאורה ומתקדמת. מעניין מה היא אומרת על גלישה באינטרנט בערב שבת, כמה שאתה צבוע.

ממליצה על האתר הזה, והפורום הזה

האתר גונן, והנה פורום 220. ויפה שעה אחת או אפילו שעתיים לפני שאתם מחליטים בשם הקונפורמיזם על מה ילדים צוחקים ועל מה לא, ושעל ההשערות והספקולציות שלכם צריך לשלם תינוק בן 8 ימים בניתוח כואב ולפעמים מסוכן, בד"כ ללא הרדמה, החלמה מייסרת וכמובן פחות רגישות בעטרה וחיי מין פחות טובים. לדעתי עצוב שההורה שרוצה ניתוח מנצח. זה היה צריך להיות ההיפך. אולי היום הזה קרוב?

daniella1980

New member
שונאת-מתעבת-נבחלת מבריתות

ולא רק מהחיתוך המזעזע עצמו, אלא מההילולה מסביב לכבוד ההתאכזרות. לפחות לעשות את זה בבית חולים בשקט, ולא עם ארוחה חגיגית ומחיאות כפיים.

חברלך41

New member
סקס במחזור

אין שום בעיה עם סקס בזמן מחזור לא חייבים לרדת לבחורה ואולי כדי לשים איזו מגבת שלא ילכלך את הסדינים אבל בכייף למה לא. אנאלי מאוד ממולץ... ואורלי גם במעמד צד אחד..

r o n n i

New member
אסור לגעת באשה כשהיא נידה - אז לדפו

אסור לגעת באשה כשהיא נידה - אז לדפוק אותה ??? אז לדפוק אותה??? ברור שלא גועל נפש - זה כמו לדפוק חיה שותת דם- פיככככככככככ מה אתם מקשקשים כלכך? - אי אפשר כמה ימים בלי סקס? בגלל זה נימאס לכם מבני/ות הזוג שלכם/ן תוך זמן קצר, כי אין לכם מושג של סבלנות, של כבוד עצמי והדדי, של היגינה, ושל קצת יהדות ככלות הכול אנחנו יהודים -וראוי להתנהג בהתאם אפילו שאנחנו לא דוסים שחורים ההמתנה שזמן המחזור יעבור - הציפיה- היא מוסיפה המון לזוגיות אבל ניראה לי שהגעתי בטעות לאורוות סוסים - אופססס סילחו לי קשקשנים

איכככ, את צודקת לחלוטין ../images/Emo88.gif

למה לדפוק אותה כשאפשר לזיין לה את האמ אמא של הצורה המזוינת שלה? לא יותר פשוט להגיד : "לקרוע לה את הצורה" "לפוצץ אותה בשפיך" " לזיין את הכוס ראבק שלה"... עברית שפה יפה :)

דרדקן

New member
בא'נה אתה ניאנדרטל

לשכב עם אישה בזמן מחזור זה כמו לדפוק חיה שותתת דם? זה מה שלימדו אותך בישיבה? שאישה במחזור היא סוס? אם זה מה שהיהדות בשבילך אז עדיף לי לא להיות יהודי, אתה מדבר על כבוד הדדי ובאותו משפט מתייחס לאישה במחזור כאל חיה פצועה, כבוד עצמי? נחלתם של השוטים שאין להם דבר להתגאות בו, אז מתהדרים בנוצות כבוד בעיקר אהבתי את ההכללה היפה שעשית, נמאס לכולנו מבנות הזוג שלנו בגלל שאנחנו שוכבים איתן בכל זמן. צר לי שמאפשרים כאן במה לדיעות חשוכות נוסח ימי הביניים כפי שהצגת גועל נפש.

אפשר להגיד את כל זה,

בלי להשתמש בשמות גנאי.

דרדקן

New member
תודה על הערה

אם כי טכנית ניאנדרטל זו לא ממש מילת גנאי. אשתדל יותר להבא.

למעלה