סקס בזמן מחזור

אתה גם מוכן להתנסות בזה?

רוצה שנמליץ לך על דילדו לחדירה אנאלית? "בנות, אנאלי זה מעולה"
. כשזה מגיע מגבר המשפט הזה רק גורם לי לרצות לצעוק.

בעד ../images/Emo45.gif

אין לי שום בעיה עם סקס במחזור, להפך, זו התקופה בחודש שבה אני הכי רוצה לקרוע ממנו את הבגדים ולגרום לו לזעוק את השם שלי
בימים הראשונים של המחזור שכולי כואבת ומעוכה זה יופי של משכך כאבים
...צריך רק לזכור לשים מגבת מתחתיינו או להשאיר את ההשתוללויות למקלחת כדי שלא יראה שרצחו לנו על המיטה ארנב
אוראלי זה בסדר כל עוד יש טמפון, אנאלי אני לא עושה גם בשאר ימות החודש ככה שזה לא אופציה
.

הממממ...מחזור ? מה זה ?

טוב,בזמן המחזור האמת,אם לעשות סקס,זה רק עם בת זוג קבועה בלבד. סתם סטוץ,לא מתקבל על הדעת. [כיום סטוץ בכלל לא מתקבל על הדעת]. אוראלי עבורה,זה לא מבחינתי,בשום צורה,אצלי מתקבל בברכה תמיד
אנאלי...תלוי בה.. ולא לוחץ בדרך כלל... בסופו של דבר הכל תלוי בה. :-}

d i n d i n i

New member
יצא לי לנסות

האמת שאני אף פעם יזום, אני לא מרגישה בשיאי בזמן מחזור אבל בד"כ כן רוצה, אם הוא יוזם אז יאללה בלגאן.. רק לא בהתחלה כמובן אורלי? לא בשבילי אנאלי? גם לא ועל השבוע הזה נאמר "שבוע יונק הדבש"

בעד לחלוטין ../images/Emo45.gif

יש נשים שבזמן מחזור הן הרבה יותר חרמניות והאורגזמה בהתאם... אין לי שום בעיה לעשות את זה במחזור כולל אוראלי :) במידה והיא אחרי מקלחת עם טמפון בפנים, אין שום בעיה. להייפך, אני מאוד אוהב לעשות את זה במחזור. אין גבול , יש מקלחת אחרי הסקס והכל בסדר, נורא פשוט ומהנה.

דעתי הישתנתה....

עד לא מזמן דעתי הייתה לאאאא מוחלט ולא כי לא רציתי אלא כי תמיד חשבתי שזה מגעיל ולא רק אותי היום יכולה להגיד לכם שזה כיףףף לא נורמאלי אוראלי אפשרי בהחלט (אחרי מקלחת כמובן) ועם טמפון בפנים גם חדירה כמובן ואם הוא נגעל שישים גומי זה ידוע שנשים חרמניות מעבר לרגיל בזמן מחזור אז למה לא לעשות סקס בזמן מחזור.....?? וכמובן הכל תלוי בבן זוג,,

בוקר טוב אליהו! כרת יש על עוד המון

דברים שחילוניים ואף סרתיים קלים לא שומרים. כשרות, אי מילה, חמץ בפסח, אי התענות ביום כיפור ועוד ועוד. הנה, למדתי מפה על עונש כרת. בקיצור ממש מצאת לך על מי לאיים ב"כרת".

דרדקן

New member
אמא'לה, על כל כך הרבה דברים

צריך להעניש אותי, חוץ מאי מילה, אני חוטא בהכל מה בדיוק כורתים שם?

מה נכרת? העורלה כמובן.

סתם...הבנתי אותך. מה נכרת? יש פרשנויות רבות ושונות ואף סותרות, קרא במה שקישרתי. יש טענה שזה מוות בגיל צעיר, יש טענה שזה פרישה מתשיהו מעםישראל (אולי הנשמה, לאחר המוות? לא זוכרת).

דרדקן

New member
פרישה מעם ישראל, עאלק

גם כן עונש. מוות בגיל צעיר? לפי זה היו צריכים להוציא אותי להורג בגיל 17 על אי שמירת יום כיפור, בגיל 22 על נידה, בגיל 26 על אכילת חמץ, מגיל 0 בערך על אי שמירת שבת ואכילת שרצים וכו' וכו'. עכשיו הבנתי מה זה עונש כרת, זה כריתת ס"מ מאורך הגוף וכריתת שערות הראש, עכשיו אני מבין למה אני נמוך וקירח, יא אללה, אני מה זה לא בסדר, עד היום האשמתי את אמא שלי שהעבירה לי גנים דפוקים, כשלמעשה אני אשם.

דרדקן

New member
יש לי בעיה לקרוא פרשנויות דתיות

אני ישר מתחיל עם אנטי. אז אני צריך להזהר בגיל 50-60? סבבה יש עוד זמן.

מעניין מה שאתה אומר...

אתה מרגיש שהכריחו אותך למשהו בגלל הדת? חתונה? ברית מילה? מעניינת השליליות, אולי בגלל שאין הפרדת דת ממדינה עדיין? אולי השרות הצבאי?

דרדקן

New member
ברור שהכריחו אותי

ברית מילה שלי לא היתה לי שליטה, כי רק בגיל חודש התחלתי להגיד להורים שלי מה לעשות, לבני נאלצתי לעשות ברית בניגוד לרצוני בגלל לחץ סביבתי שבראשו עמדה האישה שאישי, עד היום צמרמורות עוברות בי כשאני נזכר באירוע הטראומטי הזה. מהחתונה הדתית הצלחתי להמלט, רק חבל שהייתי צריך להרחיק עד קפריסין כדי שיכירו בנישואי. אבל הכי מפריע לי זה שביום כיפור אני לא יכול לקנות פלאפל בחוץ.

אז למה אתה אנטי דת?

לאור מה שאתה כותב אתה צריך לבוא רק בטענות לעצמך ולמדינה. מי ששלם אם משהו עושה לא תוקף לכל הכיוונים. האישה מסורתית?

דרדקן

New member
למה אני אנטי דת?

את בטוחה שאת רוצה להכנס לזה? חוץ מזה שהיסטוריה האנושית יותר אנשים נהרגו במלחמות שהתחילו בגלל חילוקי דעות דתיים ופרשנויות דתיות, חוץ מזה שהיום נוצר מצב כזה במדינה שלנו שאדם לא נימול או אדם שמתחתן בצורה שאינה אורתודוקסית מסתכלים עליו בעין מוזרה? מי הכתיב את זה אם לא הדת ועושי דברה? ולא אשתי אינה מסורתית, אבל מה פתאום שהיא לא תימול את הבן שלה, כל הילדים יצחקו עליו כל החיים. ואפילו ההורים שלי שגם הם חילוניים גמורים, מה פתאום שתתחתן בחתונה אזרחית, זה יכול ליצור לך המון בעיות בעתיד.

daniella1980

New member
זו אכן דילמה קשה

ילד לא נימול עלול לפתח תסביכים בגלל היותו יוצא דופן ושונה, להתבייש להתקלח עם חבריו בטיולים ואחר כך בצבא, ולהתבייש להיות ערום מול אישה וכו'.. אני יכולה להבין את הדילמה של אשתך. לא יודעת מה אני הייתי עושה\אעשה במצב דומה. לגבי נישואים אזרחיים מול דתיים אני לא ממש מבינה את השיקול אם אתה לא מתחבר לאורתודוכסיה, כי כאן אתה לא פוגע באף אחד ואפשר להתגבר על כל הבעיות בעתיד בצורה משפטית. חוץ מזה לא ברור אם התכוונת לחתונה אזרחית בחו"ל - שאז היא כן חוקית בארץ ואין לך שום בעיות בעתיד גם אם לא עמדת מתחת חופה וגם אם נחסכה מאשתך הטהרות במקווה למענך (אבל אתה נכנס בכל זאת לרבנות החביבה ומתגרש דרכה חס וחלילה) או חתונה "אזרחית" בארץ, שפירושה בעצם שאתם לא רשומים כנשואים וסתם עושים טקס בשביל עצמכם ובשביל הסמליות, בלי תוקף חוקי. אפשר להסדיר עניינים משפטיים בלי לקנות את אשתך בכתובה. הבעיה הכי "קשה" תהיה לילדים אם וכשירצו להתחתן ברבנות, יצטרכו להוכיח שאתה ואשתך ההורים שלהם וכו'. מה לעשות הכפייה, דווקא בתחום הזוגי, קיימת בארץ אבל כל אחד מחליט עד לאן הוא הולך עם העקרונות שלו ומה יש לו להפסיד..

למעלה