סקס בזמן מחזור

daniella1980

New member
אוי הוצאת לי את המילים מהפה

הגבתי לפני שהספקתי לקרוא את תגובתך המדויקת!

daniella1980

New member
כבוד עצמי והדדי?

איזה מין כבוד אתה חולק לבת זוגתך כשאתה משווה אותה ל"חיה שותת דם" ואני מצטטת "פיכככככככככ" וכשאתה מדבר על סקס עם אותה בת זוג שאתה "מכבד" אתה כותב מילים דוחות כמו "לדפוק אותה", תסלח לי, כבוד הדדי רחוק מאוד מעולם המושגים שלך. אבוי לצביעות.

לא ולא.

למה כן? איך אפשר לחשוב בכלל על סקס בזמן מחזור?! זה כואב, מלכלך..לא נעים ומאוד מיותר. אפשר להתאפק כמה ימים..ממש ביג דיל.

טוב

כל אחד ומה שמתאים לו...
אנחנו בסדר, לא קרה כלום :) אחלה לילה שיהיה.

daniella1980

New member
מזוהם - זה לא

אבוי לבורות. מדובר בדם נקי ביותר ובמיוחד. זיהום לא קשור לעניין, זה רק בראש שלך.

פושעת81

New member
דניאלה כל כך צודקת..

אבל עדיין..לא אומר שלא ניסיתי(אך לא בימים הראשונים) מה שכן.. ידוע שבנות יותר חרמניות במחזור.. הכל עניין של גישה

מחזור בזמן סקס

אני בעד כל עוד היא בעד . אם היא נגד , אז אפשר להתאפק . (מפגרים , אני בכלל בתול !) אוראלי לא ניסיתי (בזמן מחזור) , ואני "בתול אנאלית" גם ככה ..

Den3

New member
אמממ....

ניסיתי ולא הייתה לי בעיה עם זה... גם אוראלי כשיש טמפון הולך... וזה תמיד היה אחרי מקלחת. אני חושב שזה מאד תלוי בפרטנרית

D the kid

New member
רק דבר אחד: תלוי מאוד בבת הזוג!

אם היא מאלו שאיתן אין לך בעיה, אז הכל הולך. אם לא, אז אפשר להגיד "איככככ מחזור
את כמו חיה שותתת דם
"
הכי כייף זה לעשות את זה עם מישהי שהיא מאוד חרמנית באותו רגע, ומאוד רוצה, אבל לא מרגישה הכי בנוח (בקיצור, לא השתחררה מספיק עד היום), ואז זה "בא לה בהפתעה" כי היא לא תכננה שזה יקרה.. אתה מסתכל עליה שנייה אח"כ ורואה את הביישנות מבוכה שמהולה באושר... שילוב קטלני
עוד יותר כייף לבוא לחברים ששונאים את זה וכבר מכירים אותך - וכשהם שואלים "מה המצב
", אתה צועק להם בפרצוף
"דגל אדום
" ומיד באה התגובה מנגד
"
איכס יא מגעיל"

mesexguide

New member
זה אחרת

במשך השנים למדתי להעריך את משמעות הנידה הקיימת בדת היהודית מבחינת הזוגיות. יש כאן גורם אחר מעניין האסתטיקה. כאשר נמצאים בזוגיות הרבה שנים, ההפסקה החודשית של המגע הגופני מחזקת את הזוגיות וגורמת להתרגשות כל חודש מחדש. יחד עם זאת יש לי חבר שהגדיר זאת כך - טרקטור טוב חורש גם בבוץ... בצלחה מדריך סקס http://www.sex-guide.co.il/

Baricello

New member
ביקשתם שגברים יגיבו: ניסיתי, עשיתי

אוהב אוהב את הפתיחות שלה לא להתבייש לאחר שלמדה שאני אוהב לעשות הכל איתה, נקודה. אוהב לעשות את זה איתה, את החרמנות שלה, לא עושים אוראלי, חוצ מזה הכל אבל היא אחראית על הכביסה אח"כ...

oDardasiTo

New member
דרדקונציק

דעתכם, העדפתכם?-> ברירה אחרונה זה לשכב במחזור בעד-->בעד כשמאד חרמנים על הבחור, ואם זה לא קורה עכשיו אז אין מתי נגד---> טיפה כואב, לדעתי לא הכי סטרילי, לא נעים כמו ביום ללא מחזור, וקצת מדמם.. היכן הגבול? גבול? הכי חשוב שהטמפון לא יהיה בפנים- כי אז מגיעים לבית חולים!!! אוראלי זה בסדר? אם זה מה שיעשה טוב - שיירד, לי אין בעיה גם לרדת לו אנאלי אפשרי?אז זהו שלא! זה כואב לי מעדיפים/ות להמנע או חרמניות בטירוף, או רק עם הבנזוג ממש לוחץ?בן זוג לוחץ יכול למות ולקבל כאב ביצים, סקס זה משהו שעושים כשאני רוצה, אם אני חרמנית, הבן זוג יירצה- אם זה או עכשיו או לעולם לא אז ברור שכאן ועכשיו ככה אם היה שווה מחליפים אחרי זה טלפונים.

למעלה