ישנם כמה אי דיוקים אצלך
1-נבהיר מראש,הכל רק בגדר טעמי ודעתי בלבד. 2-רוב מעריצי פינק פלויד שפגשתי בחיי הסכימו עימי. 3-הרמה של אלבומי גילמור גבוהה?תשמע זה עניין של טעם וזה חסר משמעות להתווכח על זה,אם האלבום הראשון שלו הנושא את שמו והשני ABOUT FACE זו רמה גבוהה בשבילך סבבה. 4-ברור שכשהם היו מאוחדים הם יצרו מוסיקה יותר טובה. 5-אתה טועה ומטעה לגבי כמות ההלחנה של ווטרס,במרבית החומרים ווטרס היה שותף מלא לכל הלחנים,ישנם דיסקים שהם כמעט בלעדיים שלו(אנימלס למעט שיר אחד,החומה למעט שני שירים,פיינל במלואו,דארק סייד הכל הוא כתב ושלושה שירים הם בלעדית שלו ולגילמור אין שיר אחד בלעדי באלבום הזה,בוויש יו בהכל הוא מעורב ושני שירים בלעדית שלו,בסייקרופול אוף סיקרט שלושה קטעים מתוך שבעה שלו בלעדית ובכל השאר למעט שתיים הוא שותף-וכך כמעט בכל הדיסקים),כך שאני לא בדיוק יודע מאיפה לקחת את האחד אחוז שלך. 6-גם לגבי האלבומים שלהם לבד לעומת שלו והשתלטותו אתה טועה.האלבומים שלהם לא רק חסרי מלל אלא גם הלחנים שלהם במרביתם סתמיים,הפיינל קאט הוא אחד האלבומים האהובים בעיניי.כך שגם בסוגייה זו זה עניין של טעם והויכוח מיותר. 7-לגבי רדיו קאוס שכולם נוטים לזלזל בו(ולא בצדק),כבר הסברתי בפורום הזה את הסיפור מאחורי הדיסק הזה,אני לא מבין מה אתה מביא אותו כדוגמא. רדיו קאוס נכתב בזמן קצר ביותר כדיסק יחסית קליל על מנת למכור כמה שיותר דיסקים,ולמה?בזמנו שערך בוב גלדוף את הלייב אייד הראשון שלו למען הרעבים או נפגעי אסון באתיופיה(לא זוכר בדיוק),נתבקש ווטרס לקחת חלק באירוע.ווטרס סירב בטענה שזו נראית לו צביעות שאומנים מגיעים עם מטוסים ולימוזינות לשיר לרעבים.ולכן הוא החליט להוציא אלבום קליל יותר שימכור כמה שיותר ואת כל הכסף הוא תרם לאותה מטרה.מה גם,שהשיר שחותם את האלבום THE TIDE IS TURNING- AFTER A LIVE AID - (שים לב לשמו של השיר)-הוא שיר מדהים,יפה ועצוב גם ברמת המילים וגם ברמת המנגינה.כלומר,יש סיבה למה רדיו קאוס הוא אלבום בינוני על גבול הפופ,ולכן,אני לא מבין מה הטעם להביא את האלבום הזה כדוגמא בכל פעם שישנו וויכוח על ווטרס.בנוסף,האלבום שלו "משועשעים למוות" הוא לדעתם של רבים אלבום מצוין(עם עבודה יפה של ג'ף בק על הגיטרה),שעולה בכמה רמות על שני האלבומים של הפלויד בלעדיו. ונקודה אחרונה לסיום,יכול להיות שהוא הופיע מול אולמות ריקים בזמנו בגלל הכעס שהיו לרבים עליו,אך עם השנים אנשים הבינו מי הוא פינק פלויד האמיתי ולראייה,אחרי מעל 10 שנים שלא היה על הבמה יש לו סיבוב הופעות שנמשך כבר כמה שנים ונוחל הצלחה מדהימה ברחבי העולם(בהופעה הראשונה באו מעל 90 אלף איש להופעה-הוא בעצמו הופתע),ואין מדד טוב מזה.