סקירה של Pulse - DVD ב-ynet

דעה מעט שונה

"קצת חומר חדש" - בניוביץ' "שוכח" ש-Pulse הוא סיבוב ההופעות של Division Bell, כפי שמקובל. "הרגע המסעיר ביותר בהופעה" - אני בהחלט מסכים עם בניוביץ'. הסולו של בראון מדהים. "זו לא הופעה דינמית", "הם לא ממש חיות במה" - המממ...האם בניוביץ' צפה ב-DVD כשהטלויזיה סגורה, האודיו מכוון רק לסטריאו ומדי פעם הוא הולך לחדר השני לצפות בדיווחים מהשטח? לא ברור. "שר אחד המוזיקאים המלווים" - יואיל נא מר בניוביץ' להאזין לביצוע של Dogs ב-DVD של In the flesh ואז יחזור לספר לנו על יכולותיו של ג'ון קארין. נכון, הדיסק השני הכולל את הצד האפל טוב יותר מהראשון. אבל Pulse מהווה רכישה נהדרת של הופעה מצויינת ונותן תמורה מלאה לכסף (כמעט: דווקא הסאונד לעיתים איכזב אותי, אבל זה אולי עניין של ציפיות).

Rudess

New member
מי שרוצה לראות את הצד האפל של הירח

שירכוש את הביצוע של דרים ת'יאטר ב- www.ytsejamrecords.com, חובה גם לכל מעריץ וחובב פינק פלויד באשר הוא.

Liorking

New member
אולי תפסיק כבר?!

כל פעם אתה דוחץ עוד המלצות על הביצוע הזה של דרים ת'יאטר. נמאס כבר! מעריצי דרים ת'יאטר יכולים ממש לעצבן כי הם חושבים שכל מה שהלהקה הזו עושה זה פשוט הכי טוב.

Rudess

New member
אתה לא חייב להגיב

לא נותנים פה כסף או קרדיט לפי תגובות. אם קראת את מה שכתבתי, רשמתי שאני ממליץ למעריצי פינק פלויד לראות את הביצוע של DARK SIDE OF THE MOON בביצוע דרים ת'יאטר, כי אני בטוח שהם מאד יהנו ממנו.

bentzi55

New member
האת שאני התאכזבתי מאוד מהדיוידי!

קניתי אותו עם הרבה מאוד ציפיות אולי יותר מידי אלב עדין.. האיכות וידאו ממש זועתית יחסית לדיוידי ויחיסית לדיוידיים אחרים שלהם למשל, חי בפומפיי... כולם אמרו פלאים על ההופעה אז חשבתי שאני יסבול את השירי אייטיז שאנימצטער על המילה , אהבל הם פושט גרועים.. ובושה שבלל כניסו אות לפלייליסט אבל טוב אין מה לעשות אולי יש אנשים שאוהבים את זה.. האיכותס אונד גם לא משהו, והביצוע ל DARK SIDE פשוט לא טוב.. יש כמה רגעי שיא, אבל דיויד מגוון בשירה וזה פשוט לא מתאים, הוא מלאתר את הסולואים, ופשוט נגמרה לו ההשראה, סולאים ביננוניים- בקיצור ממש התעכזבתי...

אין מה להתאכזב

זה המיטב שהם יכולים להוציא מעצמם בלי ווטרס. זו ההוכחה הניצחת שווטרס=פינק פלויד. תארו לכם איך הייתה ההופעה בלי כל המופע האור-קולי שיש בה. אין מה לעשות מדובר בנגנים טובים(במיוחד גילמור),שללא המנהיג חסר להם משהו.הם לא הוכיחו שווטרס לא חסר,והוא לעומת זאת,מוכיח שהם לא בהכרח חסרים.

Rudess

New member
עכשיו אני לא מסכים איתך

ווטרס=פינק פלויד? די הגזמת חגי, פינק פלויד זה בעיקר גילמור!!! בדבר אחד אני מסכים איתך, פינק פלויד לא חסרים

רודס,אתה ידוע כחובב פינק פלויד

מושבע וכאחד שממש מעורה בקריירה שלהם,ספר לי איך בדיוק גילמור הוא בעיקר פינק פלויד? איך הגעת לזה?

FunkyMonk

New member
אתה בטח צוחק..

ווטרס הוכיח לאורך כל קריירת הסולו שלו שהוא כלום בלי שאר הפינק פלויד.. עובדה לכך היא הניסיון הנואש של ווטרס לגרום לחבריו להצטרף אליו למסע איחוד.. שים לב שריק רייט התראיין לא ממזמן, וכשנשאל - "ומה לגבי הפינק פלויד?" ענה: "אני לא רואה סיבה למה שאנחנו - אני, דייב וניק - לא נצא לסיבוב הופעות." או משהו כזה, אם אני זוכר נכון. בלי להזכיר את ווטרס - כי הם לא זקוקים לו. הרי הוא בסיסט ממוצע, לא קשה למצוא לו תחליף. לעומת זאת, אם ירצו לכתוב אלבום חדש - שיעשו אותו אינסטרומנטלי, או שרייט יכתוב. לעזאזל, גילמור כותב בשקל (בלי להעליב..).

מה זה קשור איך ווטרס מנגן על הבס

אם אתה קצת מעורה בקריירה של פינק פלויד תבדוק מי היה הכותב המרכזי של כל החומר,תופתע לגלות שלרובו אחראי ווטרס.שנית,תשמע את האלבומים שלהם בלי ווטרס,הראשון משעמם ודל והשני מלא בלהיטי פופ סתמיים,להוציא קטי אחד או שניים.שלישית,לא יודע עם יצא לך לראות את פולס בהופעה ואת אין דה פלאש,אם כן תגלה שהביצועים בהופעה של ווטס עולים על הביצועים בפולס,פולס יותר גרנדיוזי מבחינה פירוטכנית אך לא מבחינה מוסיקלית,הרבה מהביצועים בפולס הם חסרי נשמה,מה גם שרייט יכול להגיד מה שהוא רוצה,הלא בפולס רואים בוודאות שאת מירב העבודה שלו ושל מייסון עושים נגנים אחרים,הוא ומייסון בקושי מתפקדים.רביעית,זה שווטרס מנסה לאחד אותם לא הופך אותם לכל כך רצויים,זה יותר גימיק של ווטרס כדי להכניס לגילמור(אני לא יודע זאת בוודאות אך כך זה נראה).

RamiSun

New member
פינק פלוייד = פינק פלויד

אומנם אני מסכים עם חגי, מבחינת היצירתיות והכתיבה הוא היה דומיננטי, אבל אי אפשר לקחת מגילמור את מה שהוא עשה מפינק-פלוייד,כל גיטריסט אחר היה גורם לתוצאה שונה ומעוותת. בעצם כל נגן מההרכב המקורי הוא בעל חשיבות עצומה.

Chuma pink

New member
Is that so?

"כל גיטריסט אחר היה גורם לתוצאה שונה ומעוותת" כל גיטריסט אחר? כולל אחד, זכרונו לברכה, קצת מוכר בשם סיד בארט?

jbloo

New member
מה הקשר?

סיד בארט יוצר גאון וגם הגיטריסט האהוב עלי, אבל מה הקשר בינו לבין גילמור, חוץ מהעובדה שהוא היה המדריך שלו בצופים?

FunkyMonk

New member
הא?

גילמור וסיד היו החברים הכי טובים. הם לימדו אחד את השני גיטרה, הם היו כל הזמן ביחד. גילמור היה גם בקשרים טובים עם שאר הפלויד..

jbloo

New member
חרטה בארטה

נכון שנחמד להציג אותם כ"חברים הכי טובים", זה נשמע הרבה יותר רומנטי בביוגרפיות של הלהקה, אבל הם סך הכל היו מכרים. קיימברידג' מקום לא גדול והגיוני שאנשים מסצינה כל כך קטנה יכירו אחד את השני, ואפילו ילמדו אחד את השני אקורדים על גיטרה, אבל מכאן עד "חברים הכי טובים" הדרך די ארוכה. ובלי קשר, זה בכלל לא רלבנטי להודעה שלי ולהודעה שהגבתי עליה, על זה שבארט היה יכול להחליף את גילמור על הגיטרה (שוב, מה הקשר?...)

FunkyMonk

New member
גילמור ובארט היו חברים קרובים

גם פה אתה מוכיח שאין לך מושג קלוש בכל מה שנוגע לפלוידס.

Chuma pink

New member
אתם בסדר...?

מישהו אמר משהו על זה שהם היו חברים או לא? זה ממש לא אכפת לי אם כן, זה לא מה שניסיתי להבהיר כאן... אתם מוזרים...

כי

חלק גדול מהמהות של פינק פלויד זה סאונד ולאו דווקא ההלחנה - והסאונד בא בעיקר מגילמור ורייט.

למעלה