סקידיל - אכזבה

איל שחר

New member
אהה, הבנתי. הם מאפשרים לך לא לישון, לא לאכול,

לא להתרחץ, לא להיות מודרך ולא מרוצה - אבל בזול.
רואה? תסביר לאט ואבין

iec

New member
סקידיל חברה זולה?

ביחס להרכבה אישית היא יקרה והכי לא בטוחה מבחינת העובדה שתקבל על מה ששילמת.

elsanto

Member
סקי דיל דיל מצוין

נהנתי ואמשיך לנסוע רק איתם .
רק סקי דיל רק ביבי ....

HelloweeN

New member
פשוט ככה.

יכול לחתום שאותם המזוכיסטים הם גם מצביעי ביבי (שזאת צריכה להיות קללה בפני כצמה).

Maki869

New member
איזה שירשור לארכיון!!

אחרי קריאה מעמיקה של הדברים
לא הבנתי איך בדיוק סקי דיל נחשבים לזולים?!?!?!
יש להם מחיר בערך כמו לקלאב מד רק בלי חצי מהדברים שכן מקבלים בקלב מד ( ואני לא מדבר על שירות ופתרון בעיות בזמן אמת... אתם באמת מצפים שילד שנמצא בחופשת סקי ארוכה יתחיל לפתור לכם בעיות כאלו ואחרות במדינה שלא שלו?!?!?)

סקי דיל זה חברת סלפי שנראת יפה בפרסומות של פייסבוק ובכתבות של YTET!
והפוסט הזה מצטרף לעד מיליון דיונים וסיפורים של לקוחות מאוכזבים שלצערי הרב הבינו על בשרם כמה החברה הזו גרוע ( האמת חברים קרובים סיפרו לי דברים הרבה יותר גרועים שקרה להם אם חברת הפ. הזו )

dfl

New member
ממש לא מדויק שהמחירים בסקידיל דומים לאלה של קלאב מרד

למעט הזדמנויות של הרגע האחרון, סקידיל זולים בכמה מאות יורו. בדוק באתרים של שתי החברות, הפערים במרץ ובאפריל מגיעים עד 700 יורו לשבוע, באותו אתר או אותו איזור כללי. לטעמי זו נבלה וזו טרפה - סקידיל נותנים חוויה שהיא "על יד", בעוד שבקלאב מד משלמים פרמיה ענקית על האבסה באוכל בינוני ומיותר, שפע אלכוהול (שלא מעניין אותי), הדרכה בסיסית ומטה, חדרים מכוערים, wifi שמזכיר מודם משנות ה-90 והשגחת ילדים חובבנית.

אתה טועה

לא הייתי אישית אבל יש לי לי חברים שנוסעים רק לקלאב מד בגלל איכות מועדון הילדים שהיא ממש לא חובבנית. בקלאב מד גם לא סופרים ספה כמיטה ולא שמים שני זרים במיטה זוגית אחת.

אני לא טס עם סקי דיל (או כל חבילה אחרת) אבל כשעושים השוואה הוגנת, בדיוק על אותו מוצר ולא מה שאתה יכול להתכלב לבד כדי להוריד עלויות, המחיר של קלאב מד יוצא זהה לחלוטין ולפעמים יותר זול אפילו מהרכבה עצמית. שוב, אם אתה עושה השוואה הוגנת ולא משווה מול תת תנאים בחברה אחרת.

בוא נגיד שאם וכאשר אחליט פעם לנסוע בחבילה, זה יהיה רק לקלאב מד.

dfl

New member
משעשע

אני טועה כי דעתם של חבריך שונה משלי? אם כן, אשמח לקבל פרטי קשר שלהם, יהיה מאד מועיל להתייעץ עם אנשים שבהגדרה צודקים תמיד.
&nbsp
לגבי כל השאר, לא ברור למה אתה מתייחס. כתבתי פה כמה פעמים שסקידיל זולים לא באופן יחסי לתמורה, אלא בערכים מוחלטים. יש אנשים שהתקציב שלהם מוגבל. מחריד, אני מסכים, אבל עדיין חלק מהחיים.

איל שחר

New member
וחדר אוכל בקלאב שלושה קלשונים:

חדרים בהחלט נוחים ונעימים.
כשבאים עם ילדים (לא קטנטנים) לא צריך לדאוג לכלום, גם אם לא בא להם לגלוש, אין דאגות. האוכל לחלוטין מספק אותי (אנין טעם לחלוטין - רק יוגורט, ירקות, זיתים, ביצה מקושקשת וצ'יפס משובחים בשבילי
), חדר ציוד נוח, סקי מהדלת ואל הדלת, הדרכה חביבה גם אם לא מהמשובחות, הסעה מדלת לדלת ועוד. נסה להגיע לזה עם ה"זולים" ותראה לאילו סכומים תגיע.

מסכים איתך לגמרי, גם אנחנו אהבנו מאד את קלאב מד

אין לי מושג על מה הוא מדבר. הכל, כולל האוכל ומועדון הילדים היו טובים עד מעולים, אפילו בקלאב שלושה קילשונים הכי זול שלהם (אבוריאז). האוכל הרבה יותר מיוגורט, ירקות וביצה מקושקשת. במיוחד בארבע קילשונים היו ערבים שהיה פשוט מעולה, ברמה של המסעדות הכי טובות. והיינו בכמה וכמה מסעדות בחיינו. אנחנו היינו באבוריאז ולה פלאן 2100 אבל הבנתי שהרמה די אחידה בכל הקלאבים. אין שום סיכוי שסקי דיל או כל מארגן קבוצות אחר מתעלים על זה או מציעים תמורה כזאת במחיר יותר זול.

I Gabe

New member
תלוי בקלאב

יש קלאבים יקרים וקלאבים זולים. למשל בלז ארק יש שני קלאבים (או יהיו החל מעונה הבאה) שבזול מבינהם המחירים החל מ 1400 € לשבוע וביקר החל מבערך 2300 €. בואל תורנס למשל אין להם קלאב זול כך שתמצא דילים יותר זולים בואל תורנס אבל אז אתה לא נמצא במלון פאר כמו הקלאב מד בואל טורנס. לגבי הקלאבים הזולים כמו לז ארק 2000, למרות שהתייקר מלפני שנתיים, גם ב 1400 € זאת תמורה מצויינת שלא ראיתי חבילות הכל כלול במחיר הזה. הדילים הסופר זולים בדרך כלל מתומחרים לארבע אנשים בדירה זעירה ביותר.

האוכל בקלאב בסדר גמור, ה- wifi החינמי בסדר גמור ולא מצאנו שום צורך לשדרג לפרימיום ולגבי הקלאב לילדים הוא מעולה. כבר העברתי שני ילדים במועדון הילדים שלהם והם פשוט מעולים שם.

סורי, אבל מה שאתה אומר פשוט לא מתיישב עם הניסיון שלי מהרבה קלאבים.

dfl

New member
מסכים חלקית

על זה שקלאב מד מתאים ונוח להרבה - אין בכלל ויכוח. מובן מאליו שדעתי השלילית על החברה הזו היא דעתי, לא עובדה מדעית.
אשר למחירים: כאשר התקציב מוגבל, שאלת התמורה לכסף לא רלוונטית. אם מישהו רוצה לטוס לסקי ב-1000 יורו, מה בכלל משנה לו שיש הזדמנות לקבל סוויטת שישה קלשונים עם מסך 60 אינץ' ואויסטרים כפי יכולתך ב-1500?

I Gabe

New member
זאת כבר שאלה אחרת

כתבת שהאוכל בינוני (דווקא ממש לא רע), ההדרכה גרועה (בזה צדקת), החדרים קטנים (יחסית למה?), אלכוהול לא מעניין אותך (בעייה שלך, את הרוב זה כן מעניין), מועדון הילדים חובבני (זה כבר ממש לשון הרע, מועדון הילדים מדהים). הצטיירה תמונה כאילו אתה טוען שקלאב מד מהווה תמורה גרועה למחיר. ואני חולק עליך בזאת.

אם יש לך רק 1,000€ אז ברור שאין לך מה לחפש בקלאב מד ואני לא יודע מה תמצא גם אצל האחרים באתרים היקרים במערב אירופה. קלאב מד התייקר מאד בשנתיים האחרונות והניסיון מראה שהרבה פעמים כששחקן מוביל בשוק מעלה מחירים, המתחרים שלו נוטים להתיישר גם על רמת המחיר הזאת.

לפני כמה שבועות חיפשתי חופשה ספונטנית וגיליתי שאפילו בנסקו, מהאתרים הכי זולים שיש, תעלה מעל 800€ בחבילה שלא כוללת אוכל (רק ארוחת בוקר) במלון לא הכי הכי. תוסיף אוכל כי לאכול בכל זאת צריך, ועברת בהרבה את ה 1,000€.

dfl

New member
מוזר שאתה "חולק עלי"

כי אני לא "חולק עליך", פשוט עברתי חוויות שונות משלך.

כשאתה קורא את דעתו של אלמוני אחד ברשת, התוכן בד"כ חסרת משמעות עבורך, כי קשה לאמוד את הרלוונטיות של הדברים. כאשר כמה אנשים משתפים את דעותיהם, אתה מתחיל לקבל תחושה של מגוון הרשמים, איזה סוג של אנשים מסכימים ביניהם וכיו"ב. זו אחת המטרות של פורום, לא?

כמובן שלא מפריע לי לטעות, בטח לא כדמות אנונימית בפורום, אבל איך אני "טועה" כאשר אני מספר שלטעמי האוכל בקלאב מד בינוני ומטה? או שמועדון הילדים חובבני? הייתי בשלושה קלאבים (אבוריאה וארק-אקסטרם עם משפחה, וולנדרי עם חברים) וזה מה שחוויתי (בהסכמה עם חברי ובני המשפחה) - ערימות של אוכל סתמי, מועדוני ילדים ברמה נמוכה ושאר מה שכתבתי. מה אתה מציע - שאסקור שוב את הזכרונות שלי ואגבש דעה חדשה... ?

לגבי האלכוהול, מי שנופש בתקציב מוגבל צריך לדעת שחלק לא קטן של המחיר בקלאב מד מכסה אספקה חופשית של הדבר הזה. גם מי ששותה, יכול להחליט שבמקום לשלם מראש על 50 ליטר אלכוהול, הוא יגור במלון/דירה, יצרוך עשירית מזה וישלם רק מה ששתה.

1000 יורו היה רק דוגמא, אז כל הפיתוח המתמטי מעניין אבל לא רלוונטי.

כנראה שהסטנדרדים שלך נורא, נורא גבוהים

אנחנו אהבנו מאד שתי חופשות שעשינו בקלאב מד וקניתי אתמול חופשה שלישית לואל טורנס בשנה הבאה.

למעלה