סקידיל - אכזבה

iec

New member
זה דפוס ההתנהגות של החברה הזו,להוציא אותך שקרן.

זה בדיוק מה שעשו לי אחרי שעברו כל כך הרבה שיחות בפלאפון שה-100 האחרונות כבר עברו ולא היו לי את ההקלטות של יום ההזמנה שהיה כחודשיים שלושה אחורה.
&nbsp
החברה הזו עובדת על שיטת מצליח. מאחל להם לשלם מחיר כפול כולל כלא על כל הלקוחות שהם דפקו שיקרו וסחטו.כן,סחטו.

dfl

New member
אל תבכה כמו תינוק על דברים שבחרת לעשות כמו גבר

(לא באמת קראתי למישהו כאן תינוק, זה פשוט פתגם מוצלח)
&nbsp
בחרתם לנסוע עם סקידיל, החברה הזולה ביותר בשוק חופשות הסקי (למעט כל מיני מארגנים שעובדים בנפחים קטנים מאד).
הבחירה הזו היא הגרלה. בדרך כלל יהיה בסדר ואז תיהנו מהמחיר הנמוך, על כל הפשרות שהוא כולל. כאשר דברים ישתבשו, אתם תצטרכו להזיע כדי לקבל פיצוי או תיקון, כי זו המהות של חברה זולה. שולי רווח קטנים והתעקשות כל כל שקל. רצה הגורל והכרטיס שלכם עלה בהגרלה. לא נעים, אבל זה חלק מהמשחק. איך אמר הנציג שלהם? תיהנו!

I Gabe

New member
אני לא חושב שאם שילם פחות, מגיע לו גם לקבל פחות

שילם x שקלים תמורת חדר לארבעה. זה חוזה מחייב בינו לבין החברה ממנה רכש. הביאו לו חדר לשניים ולא לשש כפי שהזמין. אני לא משפטן אבל לדעתי מרגע שביצע רכישה, לדעתי, זה לא שייך ששילם פחות. מגיע לו לקבל את אשר הזמין.

dfl

New member
"מגיע" לא משחק פה תפקיד

יש כאן בדיוק שתי אפשרויות:
&nbsp
אם יש חוזה ברור מול סקידיל והחברה לא עמדה בחוזה - יש סיכוי טוב שהיא תנסה להתחמק מאחריות. שיטת מצליח. הרבה אנשים יחזרו מהשלג, יכעסו יומיים ויבחרו לשכוח את החלק המתסכל של החופשה. אני לא מצדיק את זה, אבל כשאתה קונה מחברת low cost, בפרט עם המוניטין של סקידיל, אתה יודע שזו ההגרלה.
&nbsp
אם החוזה מעורפל, או שהיה סיכום בעל פה או משהו אמורפי אחר - יש סיכוי מצוין שהחברה תבחר בפרשנות שנוחה לה, כי זה ה-DNA שלה. חברה שתיתן פיצוי שהוא לפנים משורת הדין, תעשה זאת או כי המחירים שלה גבוהים מספיק כדי להכיל סוג כזה של יחסים עם לקוחות, או משום שמחיר הפיצוי בפועל נמוך. חמישה ימי שכירות נוספים באבוריאה יעלו (לחברה) לפחות 500 יורו. אין סיכוי שסקידיל תוותר על הסכום הזה ללא כורח משפטי.
&nbsp
למעשה, יש גם אפשרות שלישית, והיא שהלקוח כועס על עצמו על שלא היה מספיק ברור בהזמנה, אבל מנתב את הכעס (ואת האחריות) לסקידיל.

dfl

New member
לא

דווקא התייחסתי בדיוק לדבריך.

עניתי שיש שתי אפשרויות:
או שהייתה הגדרה מדוייקת ואז - או שעמדו בה או שלא --
או שהיה מינוח מעורפל (כמו ""חדר לארבעה" בלי לפרט מס' מיטות, שטח או כל נתון מדיד אחר) ואז .. נו, מה שכתבתי.

ברור שלא "מגיע" ללקוח יחס רע, אבל אנחנו בדיון מעשי, לא איזו שיחת מוסר.
מעשית, כשאתה הולך על עיסקה זולה, החסכון שלך הוא כרטיס כניסה להגרלה. הכל הלך כשורה? הכסף שחסכת נשאר בכיס שלך. תקלה? החברה לא תתנדב לפצות אותך ותעשה מה שאפשר כדי להתחמק מאחריות. זה לא כלל אוניברסלי, אבל זה ה-trade-off השכיח.

למה בכל זאת חוזרים לחברות האלה? בדיוק משום שזו הגרלה, וכאשר מגיע הזמן לשלם על החופשה הבאה, אתה עושה חשבון פשוט שהסיכוי שלך להפגע נמוך (ורוב האנשים גם מאמינים, בטעות, שהסיכוי להפגע *שוב* נמוך עוד יותר). אלמלא הדינמיקה הזו, לאיזיג'ט כבר לא היו לקוחות, כי בכל בעיה או ספק, ה-default שלהם הוא לדפוק את הלקוח. לא מעט אנשים יוצאים זועמים מהמפגש שלהם עם איזיג'ט, אבל רובם שוכחים הכל בפעם הבאה, כאשר יש הזדמנות לטוס לשוויץ ב-60 יורו.

עם כל הכבוד, אתה מבלבל ת'מוח

יש סוג חדר ויש תפוסה. החברה התחייבה לספק לו חדר של 6 בתפוסה של 3 וסיפקה בפועל חדר של 2 בתפוסה של 3. גם מדובר בעניין מהותי. לא שהזמין נוף להר וקיבל נוף לחנייה. מה פה מעורפל בדיוק?

dfl

New member
תודה על הכבוד

אם כי הוא היה מאד מרומז.
&nbsp
אני לא מבין מה הדליק אותך. זה שהבחור בטוח שהוא סגר חדר ל-6, לא ממש משתקף בתגובות של סקידיל. לשיטתם הוא *סגר* חדר ל-4. אולי זה נכון, אולי לא, אולי היה ניסוח ברור של חדר ל-6, אולי לא. בינתיים לא ראינו פה חוזה, מייל, ווטסאפ או מפית עם הנוסח המחייב, לכן כתבתי שיכול להיות שהסגירה הייתה מעורפלת. יש גירסה שלו ויש גירסה שלהם.
&nbsp
אני מזהיר באופן קבוע גולשים ששואלים פה, לבל יתפתו לנסוע עם סקידיל. בעיני החברה הזו היא אנטיתיזה לחופשת סקי. אין לי שום עניין להגן עליהם, אבל במקום לתאר אותם כשקרנים פתולוגיים או נוכלים, מוטב לדעתי להסביר את האמת: החסכון בסקידיל/איזיג'ט/לואו-קוסט-גנרי הוא הגרלה; המחיר המלא מתגלה כאשר דברים משתבשים.
&nbsp
שוב - אם הוא שילם על דירה לשישה וזה מתועד, הוא יקבל פיצוי כספי (מן הסתם יצטרך לתבוע, כי ככה הרבה חברות מנסות להתיש לקוחות כועסים).

Yuvalkosh

New member
כמה הבהרות

1. החדר שקיבלנו הוא חדר זוגי. יש בו מיטה זוגית וספה נפתחת.
&nbsp
2. סקידיל משווקים את החדרים האלה כחדרים לארבעה. באותו אופן שהם משווקים חדרים שהם בפועל לארבעה כחדרים לשישה ובהם יש מיטה זוגית, שתי מיטות יחד וספה נפתחת.
&nbsp
3. במקור חשבנו להזמין מהם למלון קשמיר בואל טורנס בו כבר היינו וידענו שחדר לארבעה יאפשר לכל אחד מיטה משלו אך ההצעה הייתה יקרה מדי. מצד שני, לאורך כל הדרך הייתה לנו דרישה אחת עיקרית מסקידיל והיא שלכל אחד תהיה מיטה (ולא ספה) משלו.
לכן -מיוזמתם - הם הציעו לנו לעבור חבילה ולהיות במלון הדירות LAMARA באבוריאז והם הדגישו שנקבל חדר לשישה אנשים ובו יש מיטה זוגית, שתי מיטות יחיד וספה.
השיחה עם סוכן המכירות שלהם תומללה וזה בדיוק מה שהובטח לנו ואם נצליח להשיג את ההקלטות איתם זה גם מה שנשמע.
&nbsp
4. גם בטופס ההזמנה כתוב שהחדר לשישה ולהבנתי מה שכתוב בו זה חדר לשישה עבור 3 אנשים.
&nbsp
5. גם הדגשנו בפניהם שייתכן וחבר רביעי ייצטרף במהלך השבוע ולכן עניין המיטות הוא קריטי.
&nbsp
6. אני ממש לא מסכים שאני צריך לקחת בחשבון שהזמנה מסקידיל היא הגרלה. זאת הפעם השלישית (וכמובן האחרונה) שאני נוסע איתם ובפעמיים הקודמות המרחקים שהם מציינים מהמלונות לעיירות הם שקריים והיו גם כמה עניינים עם הארוחות בוקר בנסיעה השנייה - אבל בסה"כ היה סביר. היה סביר כי הם לא נאלצו להתמודד עם שום תקלה.
&nbsp
&nbsp

dfl

New member
כמה הערות

1. אחרי שתקרא קצת כאן ובפורום סקי בלמטייל, תגלה שבמספר גדול להפתיע של מקרים, דירה עם מיטה זוגית וספה נפתחת משכנת 4 אנשים. הרבה גולשים צעירים מתכלבים מבחירה בדירות הזעירות האלה.
&nbsp
2. כאמור, אם יש לך תיעוד מתאים וסבלנות, תקבל פיצוי כספי. אולי אחרי הליך משפטי, אולי סתם אחרי שיבינו שאתה רציני ולא מתכוון לוותר.
&nbsp
3. המסקנה שלך לגבי ההגרלה מאד מוזרה. הרי בעצמך נוכחת שזה המצב, קיבלת שירות בעייתי בשתי הפעמים הקודמות והפעם זה ממש נשך אותך. מה עוד צריך לקרות כדי שתבין את חוקי המשחק? אני לא טוען שסקידיל נוהגים בהגינות, אבל אני כן מציע לך לקחת את זה כעובדת חיים - שבמקרים רבים, הדילים האלה זולים כי התקלות מסבסדות את המקרים שעוברים חלק. זכותך לא להסכים, אבל זה שאתה מכחיש את המציאות לא ממש ישנה אותה.

איל שחר

New member
אחרי שחווית אותם פעמיים ועם כל מה שכתוב כאן, איך ולמה

בחרתם בהם שוב?
אני סקרן.

Yuvalkosh

New member
למה הזמנתי מסקידיל פעם שלישית ואחרונה

1. כי לא היה לי או לאף אחד אחר את הזמן להרכיב לבד
2. כי המחיר שלהם עדיין זול בכ 500 אירו לאדם מהקלאב מד
3. כי הפשלות שלהם בפעמיים הראשונות נגעו בעיקר לזמן שלוקח להגיע למרכז העיירה וזאת פשלה שיכלתי לחיות איתה עבור הפער במחיר

elsanto

Member
אני יושן בשק שינה

על הריצפה .
ואף פעם לא התלוננתי ,הבאתי מזרון מהבית .
אבל חשוב לי שיהיה מי שידאג שהכל יתקתק .
ושלא אצטרך להרכיב לבד את הכרטיס טיסה ולבנות את המלון .
על חשבון זמן חופשה יקר.

iec

New member
זו הפעם השלישית שלך איתם אחרי שכבר ראית שהם חברה פח?

אין לי מילים.

איל שחר

New member
איך בדיוק הגעת לרעיון שהם זולים?

תוסיף ל"חבילה" שלהם את כל מה שמקבלים בקלב-מד ותראה.

למעלה