יש תמונות?!?!??!סקופ מחיפה
לראשונה מזה מספר שנים נצפתה מפרקית מבצעת קוו 114 בחיפה. קוביז
בשביל מה אתה צריך תמונות?יש תמונות?!?!??!
בשביל לראות מפרקית בחיפהבשביל מה אתה צריך תמונות?
כאילו מילא אנשים מתלהבים משרשורי "נצפתה" אבל - אתה יודע איך נראית מפרקית? כן - אתה יודע איך נראה קו 114? אני מניח שכן אז בשביל מה בדיוק אתה צריך תמונה?
אל תתפלאבשביל לראות מפרקית בחיפה
לא יודע מה איתך, אבל אותי זה הרבה יותר מעניין מחיפוש עברייני נת"צים.
השורה האחרונה בהודעה נכונהאל תתפלא
אם סתם במקרה היה חסר לאגד אוטובוס ושלחו לחיפה איזה מתפרקית גם בקו 17 בראשל"צ ראיתי אחת, ובשביל מי שלא מכיר ורוצה קצת רקע מה זה הקו הזה - זה מסוג הקווים ש"קווים" בפתח תקווה מתקמצנים לשלוח להם מיניבוס כי חבל על הדלק... פשוט תוצאה של יותר מידי תקצוב למקומות הלא-נכונים וכן, אני מבין שמעניין אותך ומסקרן שהגיע מפרקית לחיפה (מהודעתך הבנתי שזה בכלל חדש בחיפה), אבל אני עדיין לא מבין מה הקטע בתמונה...
ישר לחיפההשורה האחרונה בהודעה נכונה
אתה באמת לא מבין...
האמת שבחיפה מספיק לכם האוטובוסהלוואי!
זה במקום הצפרדעליטו!האמת שבחיפה מספיק לכם האוטובוס
הזזזזזזזזה![]()
זה במקום הצפרדעליטו!
כן כן !!!! תביאו NG!ישר לחיפה![]()
אתה גם ככה שונא מאן.כן כן !!!! תביאו NG!
נאמס מNL! רוצים גיוון!![]()
NL, לא מאן.אתה גם ככה שונא מאן.
אז מה רתם? עכשיו אפשר להכתיר אותךאתה גם ככה שונא מאן.
מענין למה החברה הזאת מצמיחה להאז מה רתם? עכשיו אפשר להכתיר אותך
בתור שונא מ.א.ן התורני?
הגם אתה, ברוטוס?מענין למה החברה הזאת מצמיחה לה
כל פעם שונא תורני אחר, זאת בנוסף לקבועים...?!
זה לא אומר כלוםהגם אתה, ברוטוס?
הערב נסעתי עם 86-734-01 ב-910. זה מ.א.ן ברק עם גיר Voith. מעבר לעובדה שהלכתי לשבת על המנוע כדי להתענג על הרעש שאני כ"כ אוהב, מדובר במטוס על! 59 דקות מרכבת מרכז להורדה בחוף הכרמל.
השריקה... רתם, השריקה...זה לא אומר כלום
בקו 910 שבו אין עליות ואין הרבה עצירות, זה תלוי בעיקר בנהג ובנעילת מהירות של האוטובוס. בתקופה שבה נסעתי בקו הזה, הגעתי כמה פעמים בדיוק בזמן שציינת עם וולבו B12B שהייתה נוסעת קבוע בשעה שלי. בבקשה אל תזכיר לי מאן עם גיר VOITH כי אני עדיין בטראומה מה-86-994-01 האיומה שבה חזרתי הביתה ביום שישי. שיא שלילי של 40 קמ"ש בלבד בעלייה לטבעון (שבוע לפני כן חזרתי עם O404 יורו 1 מוזנחת שעלתה שם על 55 קמ"ש) ותאוצה יותר גרועה מ-I-SHIFT ואני לא מגזים. להזכירך, מדובר ב-HOCL 18-360 מודל 2003. ובאמת שאני לא מבין מה כל כך מענג ברעש הזה. בדיוק אותו רעש סתמי של מאן HOCL ועוד בלי ה-ZF.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.