סקופ מחיפה

מצב
הנושא נעול.

קובי לו

New member
כ"שונא" אוטובוסים (אני)

בשביל מה אתה צריך תמונות?
כאילו מילא אנשים מתלהבים משרשורי "נצפתה" אבל - אתה יודע איך נראית מפרקית? כן - אתה יודע איך נראה קו 114? אני מניח שכן אז בשביל מה בדיוק אתה צריך תמונה?
כ"שונא" אוטובוסים (אני)
אני ממש לא מבין אותך. אותו דבר אתה יכול להגיד גם על תמונות מחנוכת קו רכבת חדש בארץ. רכבת אתה יודע איך נראית? תחנה אתה יודע איך נראית? (ובעיקר שיש תמיד תמונות מעקב אחרי בנית אותה תחנה בפורום) ואנשים סקרנים אתה יודע איך נראים, אז מדוע מחכים לתמונות מחנוכת קו ? לדעתי אתה טועה פה ומורעלי האוטובוס (שאינני יכול להבין אותם), צודקים.

mister K

New member
../images/Emo45.gif

כ"שונא" אוטובוסים (אני)
אני ממש לא מבין אותך. אותו דבר אתה יכול להגיד גם על תמונות מחנוכת קו רכבת חדש בארץ. רכבת אתה יודע איך נראית? תחנה אתה יודע איך נראית? (ובעיקר שיש תמיד תמונות מעקב אחרי בנית אותה תחנה בפורום) ואנשים סקרנים אתה יודע איך נראים, אז מדוע מחכים לתמונות מחנוכת קו ? לדעתי אתה טועה פה ומורעלי האוטובוס (שאינני יכול להבין אותם), צודקים.

מה גם שפה לא מדובר על סתם אירוע "נצפתה" אלא על המפרקית הראשונה בחיפה מזה 5 שנים.

urilei

New member
אם האירוע הייתה

כ"שונא" אוטובוסים (אני)
אם האירוע הייתה
שמגיעה רכבת, שאני יודע איך היא נראית (נגיד, PP), ולתחנה שאני יודע בדיוק איך היא נראית (נגיד, הראשונים), למרות שזו רכבת שמאוד לא סביר שתבקר בתחנה הזו, לא הייתי מחכה בציפיה לתמונה שלה. אם יש תחנת רכבת חדשה או רכבת חדשה, או להקביל מפרקית חדשה, אז וואלה, זה כבר משהו אחר.

שמע, לא טוב לך פה

בשביל מה אתה צריך תמונות?
כאילו מילא אנשים מתלהבים משרשורי "נצפתה" אבל - אתה יודע איך נראית מפרקית? כן - אתה יודע איך נראה קו 114? אני מניח שכן אז בשביל מה בדיוק אתה צריך תמונה?
שמע, לא טוב לך פה
לא מעניין אותך לראות תמונות של אוטובוסים
אין שום בעיה אתה לא חייב פשוט תדלג על השרשור והתגובות כמו שאני עושה לחלק לא קטן מהשטויות שאתה כותב (כן כן לפי דעתי אלה שטויות). אבל ההבדל ביני לבינך זה שאני לא קוטל ככה אנשים בפורום למרות שהפעם אני אחרוג ממנהגי. אז אם ההודעה נראתה לך מגוכחת או הבקשה קצת מוגזמת אתה יותר ממוזמן לא להגיב, אם החלטת להגיב בבקשה תגיב בלב.. או אם לא נאה לך פתח לעצמך עוד דף בויקיפדיה... אולם שם יקבלו את זה ביותר סלחנות
הפעם באמת שעיצבנת.

אולם = אולי

שמע, לא טוב לך פה
אין שום בעיה אתה לא חייב פשוט תדלג על השרשור והתגובות כמו שאני עושה לחלק לא קטן מהשטויות שאתה כותב (כן כן לפי דעתי אלה שטויות). אבל ההבדל ביני לבינך זה שאני לא קוטל ככה אנשים בפורום למרות שהפעם אני אחרוג ממנהגי. אז אם ההודעה נראתה לך מגוכחת או הבקשה קצת מוגזמת אתה יותר ממוזמן לא להגיב, אם החלטת להגיב בבקשה תגיב בלב.. או אם לא נאה לך פתח לעצמך עוד דף בויקיפדיה... אולם שם יקבלו את זה ביותר סלחנות
הפעם באמת שעיצבנת.
אולם = אולי

mister K

New member
../images/Emo45.gif

שמע, לא טוב לך פה
הפעם באמת שעיצבנת.

Asaf742

New member
../images/Emo45.gif צודק 100%!

שמע, לא טוב לך פה
הפעם באמת שעיצבנת.
צודק 100%!
ולא רק זה, בדברים שלך יש זלזול. אנשים טורחים, הולכים בזמנם הפנוי ומתעדים פעילות של תח"צ. יש "כמה" אנשים שהיו מאוד שמחים לראות מפרקית בחיפה לאחר שאלה יצאו בשנת 2001 ולא נראו יותר.

urilei

New member
טוב...

שמע, לא טוב לך פה
הפעם באמת שעיצבנת.
טוב...
אני מתנצל אם מישהו נפגע אישית ממה שכתבתי... מה שכן מעניין בכל זאת שאף אחד מכל המגיבים זה לא מי שפניתי אליו בכל אופן, אני לא מזלזל בכך שאתם מתלהבים ו/או דנים בכך שיש מפרקית בחיפה אחרי 5 שנים שלא הייתה שם כזו (אגב, לא ידעתי את זה). אלא שפשוט העניין בתמונה נראה לי תמוה. זה הכל.

שמע תעבור לסקוטלנד וזהו

טוב...
אני מתנצל אם מישהו נפגע אישית ממה שכתבתי... מה שכן מעניין בכל זאת שאף אחד מכל המגיבים זה לא מי שפניתי אליו בכל אופן, אני לא מזלזל בכך שאתם מתלהבים ו/או דנים בכך שיש מפרקית בחיפה אחרי 5 שנים שלא הייתה שם כזו (אגב, לא ידעתי את זה). אלא שפשוט העניין בתמונה נראה לי תמוה. זה הכל.
שמע תעבור לסקוטלנד וזהו

רק שתדע שהשיטה הזו מאוד מוצלחת...

אתה מחפש שותפים לנסיעה?
רק שתדע שהשיטה הזו מאוד מוצלחת...
היא אכן פותרת בעיות, אבל זה בתנאי שכולם יישמו אותה. לדוגמה, אם כל האנשים שחיים בארץ יעברו לחו"ל, לא יהיו פה בעיות בכלל. למרות זאת, אף אחד לא הצליח לשכנע אותי, שאם אני אעזוב לחו"ל, הבעיות פה יפסיקו, ואם מישהו אכן ישכנע אותי, אני אשמח לעבור.

Asaf742

New member
מדובר ב83-933-01

סקופ מחיפה
לראשונה מזה מספר שנים נצפתה מפרקית מבצעת קוו 114 בחיפה. קוביז
מדובר ב83-933-01
היתה מיועדת לעבור לוורנה, כנראה שאגד מצאו לנכון לשבץ אותה בקווי חיפה, וביום שבת היא נראתה עם סמלים ומכונת כרטוס במרכזית חוף הכרמל.

arielguelman

New member
ראיתי אותה מרחוק עכשיו

מדובר ב83-933-01
היתה מיועדת לעבור לוורנה, כנראה שאגד מצאו לנכון לשבץ אותה בקווי חיפה, וביום שבת היא נראתה עם סמלים ומכונת כרטוס במרכזית חוף הכרמל.
ראיתי אותה מרחוק עכשיו
נראה לי על קו 52 בדרכה לקרית מוצקין. היא הייתה יחסית עמוסה

Asaf742

New member
נקווה לראות עוד בחיפה והסביבה!

בשעה טובה ומוצלחת

קווי הקריות משוועים למפרקיות.
נקווה לראות עוד בחיפה והסביבה!
אין הצדקה לפי דעתי להעדרותן של מפרקיות בחיפה והקריות, יש קווים עמוסים מאוד שלעיתים אף דורשים שני אוטובוסים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה