קודם כל, בוא נקבע אחת ולתמיד
מכיוון שאתה לא בקיא בסופרנוס, אין לך מושג מה קצב ההתרחשויות שם. והן הרבה יותר מעניינות ומגוונות מכל מה שקורה באוז. לגבי המשחק - מה אתה חושב, שאף אחד מהשחקנים של הסופרנוס לא עבר הכשרה מקצועית? כולם שם חובבנים? אף אחד לא עבר במת תיאטרלית? עזוב אותך עם השטויות שלך, זה בדיוק מה שאמרת לפני שנה-שנתיים באותו הויכוח - "רוב השחקנים באוז הם שקחני תיאטרון". איזה בולשיט, תעשה בדיקת רקע על כל שחקן בסופרנוס, תראה מה קורה שם. חוץ מזה, הרגשות הכי חזקים שמישהו היה צריך להראות באוז חוץ מביצ'ר זה איך להיות מסטול וגוסס. בסופרנוס כל זה נעשה הרבה יותר טוב ומציאותי. את רמת המשחק בכלל אין מה להשוות, במיוחד לא של הדמויות הראשיות. מה שגנדולפיני לבדו עשה עם הדמות של טוני אף אחד מה-cast של אוז לא יכול לעשות בחיים. אבל זה הרבה יותר מעבר לדמות אחת, כל אחד שם משחק באופן מושלם ואותנטי. לגבי הקיצוניות - אז יופי, היו באוז כמה מקרי אונס, זה נקרא אותנטיות. לא היה שם שום דבר מזוויע כל-כך. והרציחות נעו בין דקירה ללזרוק מישהו ממקום גבוה. מה היה שם קיצוני כל כך? שביצ'ר הרג את השומר ההוא עם הציפורניים? היה אחד הקטעים המביכים. שכבלו את הכומר ההוא בתוך הקיר? ואח"כ הוא הופיע כמו איזה ישו? קצת מביך גם. בכל מקרה, אני מניח שלא ראית אפילו חצי מהאלימות שהסופרנוס הציגה. אני לא זוכר שבאוז הראו קטע שמשתווה לביתור גופה בתוך אמבטיה. בכל מקרה, אתה מדבר עם מישהו שבקיא בשתי הסדרות, אני מתווכח עם מישהו נעול בדעתו כשלא ראה אפילו חצי מהסדרה והיה נכשל טוטאלית בשאלות טריוויה אודותיה. "אני לא עוקב" בכל מה שקשור לסופרנוס משתווה ל"אני לא בקיא מספיק בשביל לשפוט".